همراهان عزیز صرافی اینانس سلام؛ امیدواریم که حالتان عالی باشد. امروز قصد بررسی قیمت تتر را داریم که با توجه به حمله اخیر ایران به اسرائیل، یک جامپ قیمتی قابل توجه را تا محدوده 65 هزار تومان تجربه کرده است. همچنین به بررسی سناریو های محتمل خواهیم پرداخت که چه تاثیری را میتوانند بر قیمت Tether داشته باشند. در نهایت نیز با تحلیل تکنیکال، مهمترین حمایت و مقاومت های قیمتی این رمز ارز محبوب را مشخص خواهیم کرد.
بازارهای مالی جهانی و داخلی نسبت به حمله موشکی ایران به اسرائیل در تاریخ 10 مهر ماه 1403، واکنش نشان داند و شاهد افزایش قیمت جهانی دارایی های امنی مثل طلا و نفت بودیم. همچنین در بازارهای داخلی قیمت تتر که به عنوان مهمترین استیبل کوین بازار ارزهای دیجیتال محسوب میشود، با افزایش قابل توجه خود، به محدوده 65 هزار تومان رسید.
البته روند صعودی تتر بعد از ترور سید حسن نصرالله به عنوان یکی از کلیدی ترین مهره های جبهه مقاومت آغاز شده بود و حمله انتقام جویانه ایران، مومنتوم این روند صعودی را افزایش داد. در حال حاضر نیز قیمت Tether در حال تثبیت بالای مقاومت بسیار مهم خود در محدوده 62200 تومان است. همچنین این محدوده میتواند از این به بعد به عنوان یک حمایت بسیار مهم عمل کند.
در حال حاضر مهمترین تارگتی که میتوان برای قیمت USDT مد نظر قرار داد، محدوده 64500 تا 65500 تومان میباشد. همچنین در صورت اصلاح قیمتی میتوانیم تارگت های قیمت تتر را اعداد 62500 و 60000 تومان مد نظر گرفت. با توجه به اینکه کمتر از یک ماه تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا فاصله داریم، این رویداد هم میتواند تاثیر قابل توجهی را بر روند قیمتی تتر داشته باشد.
همراهان عزیز صرافی اینانس سلام؛ امیدواریم که حالتان عالی باشد. امروز قصد بررسی قیمت تتر را داریم که یکی از محبوبترین و پرکاربردترین ارزهای بازار کریپتوکارنسی ها محسوب میشود. دراین مطلب روند قیمت Tether را در هفته اینده بررسی خواهیم کرد. همچنین مهمترین نواحی حمایتی و مقاومتی این رمز ارز محبوب را مشخص میکنیم.
رمز ارز تتر در هفته گذشته با تکمیل پولبک خود به سطح مقاومتی بسیار مهم خود در محدوده 59 هزار تومان، موفق به تثبیت در این محدوده شد. در حال حاضر این رمز ارز با افزایش مومنتوم صعودی خود، میتواند تا مقاومت بسیار مهم خود در محدوده قیمتی 61500 تا 62000 تومان حرکت صعودی فعلیش را ادامه دهد.
در صورت شکسته شدن این ناحیه مقاومتی بسیار مهم، این رمز ارز میتواند تارگت 65 هزار تومان و 70 هزار تومانی را به عنوان مقصد بعدی حرکت خود داشته باشد. همچنین در صورت ریجکت شدن از این محدوده قیمتی میتوانیم 59 هزار تومان را به عنوان مهمترین ناحیه تقاضا برای این رمز ارز در نظر بگیریم.
نکته بسیار مهمی که میتواندقیمت تتر را در هفته های اینده تحت تاثیر قرار دهد، انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا می باشد. در حال حاضر کمتر از یک ماه تا انتخابات آمریکا فاصله داریم که طبق داده های تاریخی همواره یک افزایش قیمت را برای تتر رقم میزند. به همین منظور میتوانیم در شرایط فعلی قیمت USDT را علاوه بر دلایل تکنیکال، وابسته به عوامل فاندامنتال بدانیم.
خرید تتر ارزان و فروش تتر با کمترین کارمزد در صرافی ارز دیجیتال اینانس با پشتیبانی از شبکه های انتقال تتر برای اولین بار در ایران انجام میپذیرد. صرافی اینانس که جزو اولین های بازار ارزهای دیجیتال در ایران است همواره سعی داره تا در ارائه خدمات پیشگام باشه. این روزها که صرافی ها و مارکت ها خارجی زیاد شدن و هر کدوم شبکه خاصی رو پشتیبانی میکنن ما هم تصمیم گرفتیم تا خرید ارز USD و فروش اون رو در همه این شبکه ها پشتیبانی بکنیم. شبکه بیشتر یعنی دست باز تر . در هر صرافی که میخواین ترید کنین کافیه که خرید تتر خودتون رو با انتخاب شبکه ای که کارمزد کمی داره انجام بدین و به راحتی کار ترید خودتون رو به سرانجام برسونین.
تتر با نماد انحصاری USDT یکی از ارزهای دیجیتالی هست که قیمت ثابتی داره یا به اصطلاح استیبل کوین هست. در اصل Stable Coin ها ارزش خودشونو در مقابل نوسانات بازار ارز دیجیتال حفظ میکنن و همیشه ارزشی برابر با یک دلار آمریکا دارن.
در مورد ارزهای دیجیتال با ثبات یا استیبل کوین ها نیز باید بگیم که اینگونه ارزها از پشتوانه ی کالا یا برخی از دارایی های دیگه برخوردارن. بنابراین، قیمت اون ها وابسته به ارزش همون دارایی های پشتوانه شون هستش و هم زمان با افزایش یا کاهش قیمت پشتوانه، ارزهای دیجیتال باثبات نیز دچار کاهش و یا افزایش قیمت میشن. البته، علاوه بر USDT یا همون تتر، تعدادی ارز دیجیتال با ثبات دیگه وارد بازار شدن که پشتوانه ی همه اونها دلار آمریکاست اما همچنان Tether قدرتمندترین استیبل کوین موجود در بازار به شمار میاد.
پشتوانه تتر، دلار آمریکا ست و هر توکن اون ارزشی معادل 1 دلار آمریکا داره. این ارز دیجیتال در سال 2014 با نام Realcoin راه اندازی شد و با استفاده از پلتفرم Omni بر روی لایه ی دوم شبکه بیت کوین فعالیت کرد. نام این رمزارز ابتدا به USTether و در نهایت به USDT تغییر کرد. به روزرسانی های تتر بعدا امکان فعالیت در بلاک چین های اتریوم، الوگراند، ترون، ایاس و اومیسه گو رو فراهم کرد.
شاید این سوال برای شما هم پیش اومده باشه که چرا باید تتر بخریم؟ بهتره بدونین اگه شما دوست دارین تا یه استیبل کوین معتبر بخرین، ارز USDT بیشترین محبوبیت رو در بازار کریپتوکارنسی ها داره و در بیشتر مواقع تتر تونسته قیمت 1 دلاری خودش رو ثابت نگه داره. حتی زمانی که بازار ریزش شدیدی داشته و قیمت ارزهای دیجیتال مثل بیت کوین دچار نوسانات شدیدی بودن. بنابراین، ثابت بودن قیمت تتر در زمان ریزش دید بازار می تونه دلیل محکمی برای خرید تتر باشه و شما می تونین با خرید USDT سرمایه خودتون رو از نوسانات قیمتی حفظ کنین.
معامله گران رمزارزها غالبا از تتر برای خرید ارزهای دیجیتال، به عنوان جایگزینی برای دلار استفاده میکنن. استفاده از استیبل کوین، راهکاری هستش که در زمان نوسانات شدید در بازار ارز دیجیتال باعث حفظ ارزش سرمایه میشه. منظور اینه که تریدرها زمانی که وضعیت بازار ارز دیجیتال مشخص نیست، سرمایه خودشونو به تتر تبدیل میکنن تا از نوسانات احتمالی در امان بمونن. در مقابل، زمانی هم که بازار صعودیه، تترهاشونو به ارزهای دیجیتال دیگه تبدیل میکنن تا ارزش سرمایه شونو بالا ببرن. در این میان افرادی هم هستن که تتر رو به عنوان سرمایه گذاری نگهداری میکنن.
درباره تتر باید این را هم بدانید که در بازار ارزهای دیجیتال ماهیت متمرکز بودن دارد. این یعنی امکان دسترسی شرکت مادر تتر به دارایی های شما و حتی برای مبالغ بالاتر امکان مسدودکردن آن. البته گزارش های رسمی در این زمینه ذکر نشده اند. اما کاربران ایرانی باید دقت داشته باشند که به دلیل تحریم های کشور ما در هنگام خرید تتر و یا انتقال آن به صرافی های خارجی موارد امنیتی مانند تغییر آی پی و غیره را در نظر داشته باشند تا از چنین مواردی هم در امان بمانند.
اولین فاکتوری که در خرید usdt مهمه، کیف پول ارز دیجیتال هستش. مثل هر ارز دیجیتال دیگه برای نگه داری این رمزارز نیاز به انتخاب و نصب کیف پول تتر هستش. از والت هایی که امنیت کافی دارن و تتر رو هم پشتیبانی میکنن میشه به: والت سخت افزاری لجر، والت سخت افزاری ترزور، تراست والت، کوینومی و اتمیک والت اشاره کرد.
فاکتوری بعدی که دقت به اون در خرید usdt خیلی مهمه، آدرس کیف پول دیجیتالی هستش. به این صورت که باید آدرس شبکه ای که قصد انتقال تتر به اون رو دارین با آدرس شبکه ای که ارسال می کنین یکسان باشه. این یعنی هر دو از نوع TRC20 یا ERC20 یا پروتکلهای دیگه باشن تا مشکلی پیش نیاد.
برای مثال وقتی قصد انتقال تتر رو روی شبکه ERC20 دارین، باید آدرس کیف پول مقصد رو هم بر روی استاندارد ERC20 تنظیم کنین. حتماً دقت داشته باشین که شبکه به صورت اشتباه انتخاب نشه.
در صورتی که آدرس مقصد به اشتباه انتخاب بشه، اگه این انتقال در صرافی در حال انجام باشه، صرافی از انجام این کار جلوگیری می کنه و به شما هشدار میده که آدرس اشتباه وارد کردین. در صورتی که صرافی به شما اعلام نکنه و یا در مکان دیگه ای این کار رو انجام بدین، بدون هیچ اعلام قبلی، تراکنش انجام میشه؛ اما عملاً ارز شما به آدرس مورد نظر انتقال پیدا نمیکنه و تمام دارایی منتقل شده از بین میره.
فاکتور دیگه ای که در خرید usdt باید بهش توجه بشه، اطمینان از صحیح بودن آدرس هستش. همونطور که گفته شد کاربر برای انتقال دارایی نیازمند یک آدرس در شبکه ی بلاک چین هستش. هر آدرس حاوی کاراکتر های مختلفی ست. زمانی که کاربر آدرس شخصی خودشو دریافت می کنه، حتماً باید آدرس رو کپی کنه. برخی ها پس از دریافت آدرس اونو یادداشت می کنن. این موضوع باعث میشه تا برخی از کاراکتر ها سهواً اشتباه وارد بشه. در صورتی که این اتفاق بیوفته و آدرس اشتباهی وارد بشه، دارایی کاربر هم به آدرس دیگه ای منتقل میشه. این موضوع می تونه به از دست رفتن سرمایه ی اون ختم بشه.
به طور کلی عوامل مختلفی بر روی قیمت تتر در ایران تاثیر میذارن که مهمترین اون ها رو میتونیم به سیاست های خارجی کشور و تحریم ها نسبت بدیم. در حال حاضر به دلیل وجود تحریم ها امکان شارژ ذخایر ارزی کشور وجود نداره و این موضوع میتونه تا حد زیادی روی افزایش قیمت دلار در برابر پول ملی کشورمون تاثیر بذاره. در چنین شرایطی هم طبیعیه که برای خرید تتر باید هزینه بیشتری رو پرداخت کنین.
اما در مورد دلیل اختلاف قیمت تتر و دلار کاغذی در بازار آزاد میتونیم مهمترین عامل تاثیر گذار رو میزان عرضه و تقاضا عنوان کنیم. در حال حاضر از Tether به دلیل استفاده راحت و ذخیره و نگهداری آسان تر در مقایسه با دلار فیزیکی به عنوان جایگزینی برای سرمایه گذاری در دلار یاد میشه. به همین دلیل میزان تقاضایی که برای خرید این رمز ارز وجود داره بالا رفته و این موضوع باعث بیشتر شدن قیمت این رمز ارز در مقایسه با دلار فیزیکی شده.
از طرفی هر فرد با توجه با ارائه کد ملی خودش، تنها میتونه مقدار مشخص و محدودی دلار کاغذی خریداری کنه؛ در مقابل با استفاده از صرافی های آنلاین میتونین بدون هیچ گونه محدودیت و مشکلی، به هر میزانی که خواستین، اقدام به خرید این ارز کنین. همچنین برای فروش تتر هم با هیچ محدودیتی در این پلتفرم های آنلاین روبرو نخواهید شد. این موضوع هم بر روی میزان تقاضا برا تتر تاثیر میذاره و به عنوان یکی از عوامل موثر بر قیمت تتردر ایران شناخته میشه.
در ادامه ی آموزش خرید USDT با کمترین کارمزد به بررسی بهترین شبکه برای خرید تتر می پردازیم. برای رسیدن به بهترین شبکه برای خرید Tether باید ابتدا با انواع تتر و شبکه های اون آشنا بشیم. اگه به تازگی وارد دنیای کریپتوکارنسی شدین، احتمالا اصطلاحاتی مثل USDT اتریومی ERC20، تتر ترونی TRC20 و یا تتر اومنی شنیدین. این اصطلاحات کمی پیچیده و گمراه کننده هستن. اما واقعیت اینه که این ارزها از لحاظ ماهیت و ارزش هیچ تفاوتی با هم ندارن. چون همونطور که گفته شد ارز دیجیتال تتر، یک توکن هستش. یعنی بلاک چین اختصاصی نداره و تراکنش های اون روی شبکه های بلاک چین دیگه ثبت میشه. پشتوانه ی تمامی تترهای عرضه شده بر روی این بلاک چین ها، دلار ایالات متحده و مدیریتشون هم بر عهده ی بنیاد تتر هستش. به این سبب ماهیت و ارزش توکن های تتر با هم برابره. در حقیقت بنیاد تتر برای ایجاد سهولت در معاملات روی تعداد زیادی از شبکه های بلاک چین، ارز USDT عرضه کرده و این بستگی به کاربر و صرافی داره که از چه نوع تتری استفاده کنه.
هر یک از انواع توکن های تتر، بر اساس یک قرارداد هوشمند روی بلاک چین میزبان خودشون ایجاد شدن. امروزه 8 نوع توکن USDT روی شبکه های بلاک چین عرضه میشه:
• USDT-Omni : مبتنی بر بلاک چین بیت کوین
• 20 USDT-ERC : مبتنی بر بلاک چین اتریوم
• 20USDT-TRC : مبتنی بر بلاک چین ترون
• USDT-EOS: مبتنی بر بلاک چین ایاس
• USDT-SLP: مبتنی بلاک چین بیت کوین کش
• Liquid USDT: بر اساس پروتکل سایدچِین لیکویید نتورک مبتنی بر بلاک چین بیت کوین
• USDT-Algorand: مبتنی بر بلاک چین الگورند
• USDT-OMG Network: بر اساس پروتکل سایدچِین layer-2 مبتنی بر بلاک چین اتریوم
در حال حاضر از میان انواع توکن های تتر ، توکن های USDT-ERC20 تتر مبتنی بر شبکه اتریوم،USDT-TRC20 تتر مبتنی بر شبکه ترون و USDT-Omni تتر مبتنی بر لایه اُمنی شبکه بیت کوین نسبت به سایر انواع فراگیرتر هستش و در میان کاربران از محبوبیت بیشتری برخوردارن.
جالبه بدونین که اخیراً تعداد کل تترهای عرضه شده روی بلاک چین ترون از تعداد تترهای عرضه شده روی بلاک چین بیت کوین و اتریوم زیاد شده که موفقیت بزرگی برای پروژهی ترون حساب میشه. این افزایش بیشتر به خاطر سرعت بالا و کارمزدهای پایین شبکهی ترون هستش.
البته علاوه بر توکن های رسمی که بنیاد تتر اونها رو ایجاد کرده، صرافی بایننس دو توکن تتر بر اساس استانداردهای BEP2 و BEP20 روی شبکه بایننس ایجاد کرده که این توکن ها تنها در تراست والت (کیف پول رسمی صرافی بایننس) پشتیبانی میشه و کارمزد شبکه بایننس اسمارت چین BEP20 بسیار پایین هستش. البته این شبکه توسط صرافی ها و کیف پول های کمی پشتیبانی میشه که در موقع خرید تتر باید بهش توجه بشه.
البته لازم به ذکر هست که با توجه به تورم شدید در کشور نگهداری ارز دیجیتال موجب حفظ ارزش دارایی شما میشود . از اونجایی که تتر تقریبا معادل دلار است میتونین با خرید تتر به جای دلار سرمایه ارزی خودتون رو نگهداری کنین که با اینکار هم ارزش داراییتون حفظ شده و هم اینکه به راحتی میتونین در همه جای دنیا همراه داشته باشین و هر کجا که خواستین فروش تتر خودتون رو انجام بدین و وجه رایج اون کشور رو بگیرین.
در این مقاله از صرافی ارز دیجیتال اینانس، با ارز دیجیتال تتر آشنا شده و ویژگی ها و کاربردهای USDT رو مرور کردیم و در ادامه آموزش خرید و فروش تتر رو براتون ارائه دادیم. همونطور که گفته شد صرافی های آنلاین بهترین روش خرید و فروش تتر هستش. برای داشتن خرید Tether با کمترین کارمزد دقت به شبکه و صرافی انتخابی خیلی مهمه. شبکه ی ترون و بایننس اسمارت چین در بین شبکه های USDT از پایین ترین کارمزد برخوردارن. صرافی اینانس هم در بین صرافی های ایرانی بیشترین خدمات و کمترین کارمزد رو داره. موفق و پرسود باشید.
صرافی اینانس تتر رو با نرخ مناسب ارائه میده و میتونین خرید تتر رو از این صرافی انجام بدین
بعد از خرید تتر توسط شما، ارسال اون بلافاصله و بصورت اتوماتیک انجام میشود.
بسته به شبکه انتقال که موقع خرید انتخاب میکنین کارمزد ها متفاوت است که در هنگام خرید تتر ارائه میشوند. در کل کارمزد تتر زیاد نیست.
صرافی اینانس تتر را در 13 شبکه مختلف ارائه میدهد که عموما تتر را در شبکه ترون یا trc20 خریداری میکنند
بعد از خرید تتر لازمه که در کیف پول نگهداری بشه. دو کیف پول تراست ولت و سیف پل را میتوان بهترین کیف پول های موبایلی معرفی کرد که خیلی راحت نصب میشوند.
برای فروش تتر کافیه وارد پنل کاربری خود بشین و بعد از ارسال تتر به ولت های ما فرم فروش را تکمیل کنید تا فاکتور صادر شود
وجه حاصل از فروش نهایتا طی یک روز کاری به حساب شما واریز میشود. برای بانک آینده این فرایند بسیار سریعتر است.
ارز تتر نوسان قیمتی ندارد و معمولا معادل یک دلار است و برای سرمایه گذاری مناسب نیست
بله تتر در شبکه trc20 هم خرید و فروش میشود. همچنین تتر در شبکه هایی مثل erc20، bep20,kcc هم خرید و فروش میشود
قیمت لحظه ای تتر در جهان تقریبا نزدیک به دلار است ولی در ایران بازار مخصوص خودش را دارد و معمولا کمی گرانتر از دلار است. در ایران امکان تبدیل دلار به تتر وجود ندارد و برای اینکار لازم است تا در صرافی های خارجی این تبدیل انجام پذیرد.