در مقاله ارز دیجیتال اوما چیست؟ درمورد رمز دیجیتال اوما، ویژگی های ارز UMA، نحوه عملکرد، کیف پول های UMA و آینده و قیمت رمز ارز UMA و... توضیحاتی ارائه می کنیم. اما بهتره مقدمه ای از ارزهای دیجیتال داشته باشیم. ارزهای دیجیتال نوعی پول دیجیتالی و غیر متمرکز هستن که وجود فیزیکی ندارن و فقط به صورت دیجیتال و الکتریکی در دسترس هستن.
تراکنش های مربوط به ارزهای دیجیتال با استفاده از رایانه یا کیف پول الکترونیکی متصل به اینترنت یا شبکه های تعیین شده انجام میشه. در مقابل، ارزهای فیزیکی، مانند اسکناسها و سکههای ضرب شده، قابل لمس هستن، به این معنی که ویژگیها و ویژگیهای فیزیکی مشخصی دارن. تراکنشهای مربوط به چنین ارزهایی تنها زمانی امکانپذیر هست که دارندگان اونها این ارزها رو در اختیار داشته باشن. ارزهای دیجیتال دارای کاربرد مشابه ارزهای فیزیکی هستن. قابلیت استفاده برای خرید کالا و پرداخت هزینه خدمات رو دارن. در این مقاله از سری مقالات صرافی ارز دیجیتال بیشتر در این مورد بحث خواهیم کرد.
ارز دیجیتال اوما UMA چیست؟
در پاسخ به سوال ارز دیجیتال اوما چیست؟ می تونیم این جواب رو بدیم که ارز دیجیتال اوما با نماد اختصاری UMA که کوتاه شده عبارت Universal Market Access به معنی دسترسی به بازار های جهانی هست، یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال هست که با ارزش بازار حدود 316.04 میلیون دلار، در رتبه 154 بازار قرار داشته و سهم 0.01 درصدی از کل بازار رو در اختیار داره. ارز دیجیتال UMA یک پروتکل مبتنی بر فناوری بلاک چین هست و کاربران رو قادر میسازه تا محصولات مالی غیرمتمرکز (DeFi) بسازن. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله دیفای چیست؟ رو توصیه می کنیم مطالعه کنین.
UMA که در دسامبر 2018 توسط هارت لامبور و آلیسون لو تأسیس شد، با چشم انداز ایجاد یک زیرساخت منبع باز برای توسعه دهندگان به منظور ایجاد مشتقات مالی آغاز شد. قابل ذکر هست که بنیانگذاران این پروتکل زمانی بخشی از گروه گلدمن ساکس بودن. طبق وب سایت پروتکل، کاربران می تونن به سرعت هر محصول مالی رو ایجاد کنن و هیچ محدودیتی در طراحی وجود نداره. UMA همچنین تضمین های اقتصادی میده تا اطمینان حاصل بشه که قرارداد دستکاری نمی شه و هزینه ها رو با حداقل تراکنش های زنجیره ای کاهش میده.
بنیان گذاران ارز دیجیتال UMA:
در این بخش از مقاله ارز دیجیتال اوما چیست؟ می خواهیم تا اطلاعاتی در مورد بنیانگذاران ارز دیجیتال اوما برای شما ارائه کنیم. ارز دیجیتال اوما(UMA) در دسامبر 2018 توسط هارت لامبور (Hart Lambur) و الیسون لو (Allison Lu) بنیان گذاری شد . در اینجا لازم به ذکر است که ارز دیجیتال آوی یکی از ارزهای قابل توجه در دنیای کریپتوست.
در سال 2005، لامبور در رشته کامپیوتر از دانشگاه کلمبیا فارغ التحصیل شد. وی علاوه بر اینکه بنیان گذار اوما بود، مدیر عامل شرکت پروتکل اوما نیز بود. قبل از بنیان گذاری اوما، لامبور به عنوان تاجر اوراق قرضه دولتی در Goldman Sachs کار می کرد. الیسون لو مدرک اقتصاد و مدیریت رو از انستیتوی فناوری ماساچوست دریافت کرده. او بین سال های 2009 و 2015 به عنوان معاون رئیس جمهور در Goldman Sachs، جایی که لو و لامبور با یکدیگر دیدار داشتن،کار کرد. لو همچنین مشاور One Daijo، یک سیستم وام دهی همتا به همتا در اتریوم بود.
ویژگی های ارز دیجیتال UMA:
همونطور که گفتیم، با گسترش بازار کریپتوکارنسی، ارزهای دیجیتال متنوعی به وجود اومدن که هر کدوم به دلیل داشتن ویژگی های متنوعی که دارن، محبوبیت زیادی به دست اوردن. ارز دیجیتال اوما نیز ویژگی های زیادی داره که در این قسمت از مقاله ارز دیجیتال اوما چیست؟ به بررسی ویژگی های ارز دیجیتال اوما می پردازیم.
• زمان راه اندازی: یعنی می تونین در مدت زمان کم و با سرعت زیاد، دارایی های مصنوعی با الگوهای قرارداد بدون قیمت ایجاد کنین.
• عدم محدودیت در طراحی : شما می تونین توکن هایی ایجاد کنین که قیمت هر چیز رو پیگیری می کنن .
• امنیت : ضمانت های اقتصادی موجود در این پروتکل اطمینان میدن که قرارداد شما قابل دستکاری نیست .
• به حداقل رساندن استفاده از اوراکل: با حداقل معاملات درون زنجیره ای امنیت رو افزایش بدین و هزینه ها رو کاهش بدین.
هدف پروژه UMA:
پروتکلهای DeFi در Ethereum و سایر شبکههای بزرگ بلاک چین، نمیتونن مستقیما دادههای عمومی رو دریافت کنن. سرویسدهندگانی مانند Chainlink، Band و UMA به پروتکلهای DeFi کمک میکنن تا دادههای بازار رو از طریق قراردادهای هوشمند به دست بیارن. از این رو، بسیاری از تحلیلگران، پروژههای اوراکل رو به عنوان بلاکچینهای مرتبط با DeFi در نظر میگیرن. به عنوان نمونه، سایت CoinMarketCap، پروژههای Chainlink، UMA وBand Protocol رو در دسته DeFi لیست میکنه. با وجود اینکه UMA زیرساختهای اصلی پروتکلهای DeFi رو فراهم میکنه و سرویسهایی مانند staking رو امکانپذیر میسازه، ارز دیجیتال UMA با سیستم عاملهایی مثل yEarn.Finance متفاوت هست.
نحوه عملکرد و کار ارز دیجیتال UMA:
پلت فرم UMA از دو بخش اصلی تشکیل شده. بخش اول یک مکانیزم تایید اطلاعات اوراکل به نام DVM هست که زمانی کار می کنه که درخواست قیمت به DVM داده بشه. Other برای ایجاد یک توکن مصنوعی استفاده می شه. توکن UMA یک توکن حاکمیتی هست که برای برآورده کردن درخواستهای قیمت ایجاد شده. سیستم راهبری UMA دو تعهد رو برای دارندگان توکن خودش فراهم می کنه. اولی در زمان تنزل پروتکل UMA حق رای میده، و دیگری رای دادن به قیمت دارایی زمانی که درخواست DVM انجام شده. قالب قرارداد مالی بیارزش که برای ضرب توکنهای مصنوعی استفاده میشه.
تخصص قراردادهای هوشمند UMA این هست که می تونن بدون price feed روی زنجیره کار کنن. طراحی قرارداد دارای مکانیزمی برای انحلال و حل اختلاف هست. از این رو، هر دو طرف قرارداد می تونن مواضع خودشون رو به درستی وثیقه کنن. شرایط فسخ، توافق متقابل، الزامات حاشیه، و سایر موارد ضروری در چارچوب گنجانده شده است. منطق محاسبه ارزش فعلی خالص توابع توافق برای حفظ تعادل حاشیه یا تسویه قراردادها، انتخاب اوراکل برای هدف راستیآزمایی دادهها، آدرسها و سایر جزئیات هر دو طرف، حسابهای حاشیه نیز در قرارداد UMA لحاظ میشه. با حفظ حداقل موجودی در حساب، سازنده یا گیرنده میتونه بنا به نیاز، وجوهی رو اضافه یا برداشت کنه. قیمت دارایی های اساسی بر اساس NPV اون زمان مجددا محاسبه شده. الگوها کاربرپسند هستن و هر کسی (سازنده و گیرنده) می تونه قرارداد هوشمند UMA ایجاد کنه. یکی برای ایجاد توکن های مصنوعی نوشته که کاربر می تونه توکن های مصنوعی که نشان دهنده یک دارایی مصنوعی در قرارداد هست، ایجاد کنه. از این رو، UMA ایجاد توکنهای ERC-20 رو قادر می سازه که بر روی فناوری ارز دیجیتال اتریوم کار میکنن، مانند ETH/BTC، که میتونه نسبت ETH/BTC رو ردیابی کنه که به این توکن سازی بدون اعتماد می گویند.
علت منحصر بفرد بودن ارز دیجیتال Uma:
اکوسیستم UMA منحصر به فرد هست که به توسعه دهندگان DeFi برای ایجاد دارایی های مصنوعی سفارشی کمک می کنه. دارایی های مصنوعی گروهی از دارایی ها هستن که نشان دهنده دارایی های زیربنایی هستن که دارای ارزش یکسانی هستن. دارایی های مصنوعی هدف دارایی های دنیای واقعی مانند مشتقات مالی رو انجام می دن. طرفهایی که وارد قراردادهای مالی اجرایی UMA میشن یا مستقر میشن باید مواضع خودشون رو به درستی وثیقه کنن. هدف UMA این هست که اطمینان حاصل کنه که تجارت برای هر معامله گر بدون هزینه قابل توجه تراکنش قابل دسترسی هست.
برنامه های کاربردی قرارداد هوشمند UMA شامل قرار گرفتن در معرض مالی در برابر سهام ایالات متحده و جهانی، منحنی های بازده نمادین، قیمت اوراق خزانه داری هست. شاخص S&P رو می توان با استفاده از UMA ردیابی کرد. ارزهای دیجیتال، آتی، مبادلات دائمی، محصولات بیمه رو می توان با استفاده از UMA خریداری کرد. از این رو، UMA راه حل های تکنولوژیکی جدیدی رو برای فین تک ارائه میده. همه این چیزها و مکانیک های کلیدی به کار گرفته شده در اجرا، UMA رو دردنیای مالی منحصر به فرد می کنه.
تحلیل بنیادی UMA:
Universal Market Access در سال 2018 تأسیس شد و تجارت توکن UMA در سال 2020 آغاز شد. در سال 2019، آزمایشگاههای ریسک راهاندازی توکنهای ERC-20 رو اعلام کردن که نشان دهنده 500 سهام اصلی ایالات متحده هست. سرمایه گذاران اصلی شرکت عبارتند از:
• سرمایه بلاک چین (سانفرانسیسکو، کالیفرنیا)
• گروه جعبه (ایالات متحده)
• جای جای VC- نیویورک
• پایتخت سنجاقک - کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا
• دو سیگما - نیویورک ایالات متحده آمریکا
• ایالات متحده-Bain Captal
اصول UMA خوب و کاملا قوی هستن. بدون در نظر گرفتن نوسانات ناشی از بحران جهانی، سقوط بازار کریپتو، و سایر حرکات خودسرانه گاه به گاه، UMA سعی کرد بازده خوبی به سرمایه گذاران بده. تحلیل بنیادی UMA به توصیه های سرمایه گذاری بلندمدت سودآور به معامله گران و سرمایه گذاران اشاره می کنه.
تحلیل فنی UMA:
UMA در ماه می 2020 فهرست شد و تا پایان ژوئن، قیمت UMA به سطح 2.3 دلار افزایش یافت. با این حال ارز دیجیتال اوما مانند سایر ارزها دارای نوسانات صعودی و نزولی هست.
نتیجه و جمع بندی:
در مقاله ارز دیجیتال UMA چیست؟ تلاش کردیم صفر تا صد ارز اوما، اینده uma و کیف پول ارز دیجیتال اوما رو مورد بررسی قرار بدیم که شامل آینده و قیمت و کیف پول های ارز دیجیتال اوما میشد. امیدواریم از این مقاله اطلاعات مفیدی کسب کرده باشین. اگه قصد خرید ارز دیجیتال اوما و سایر ارزها و سرمایه گذاری رو دارین، می تونین از صرافی ارز دیجیتال ایران بایننس کمک بگیرین.
ارز دیجیتال اوما چقدر میتونه در بازار ارزهای دیجیتال عمر مفید داشته باشه؟
باید درمورد اینده این ارز دیجیتال مطالعه داشته باشین