ما سعی می کنیم در مقاله آموزش کامل استراتژی های معاملاتی ارزهای دیجیتال (معرفی3 استراتژی مرسوم)، اطلاعاتی در مورد روش های معاملاتی برای شما ارائه کنیم و به بررسی کامل استراتژی های معاملات بپردازیم. اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، شاید تا الان متوجه شدین که رشد و توسعه ارزهای دیجیتال در سراسر جهان روز به روز در حال افزایش هست و شرایط جوری پیش میره که هیچ کدوم از سرمایه گذاران و معامله گران بزرگ نمی تونن فرصت بزرگی که رمز ارزها برای مردم جهان فراهم کرده رو نادیده بگیرن. بنابراین شما نیز می تونین وارد بازار کریپتوکارنسی ها بشین و اقدام به سرمایه گذاری و خرید ارزهای دیجیتال بکنین و با پیدا کردن بهترین نقاط خرید و فروش، سودهای زیادی به دست بیارین.
شاید مفهوم و کاربرد اصلی کریپتوکارنسی ها که اصطلاحا در زبان فارسی ارز دیجیتال یا رمز ارز نامیده میشن، برای شما سخت و پیچیده به نظر برسه. رمز ارزها شکل مجازی یا دیجیتالی پول های واقعی هستن که فقط در فضای اینترنت مورد استفاده قرار می گیرن و به عبارت دیگه، شکل فیزیکی و قابل لمس ندارن. همچنین ارزها ویژگی های زیادی دارن که باعث میشن تا منحصر به فرد بشن، از جمله از این ویژگی ها می تونیم به غیر متمرکز بودن اون ها اشاره کنیم. ارزهای دیجیتال به صورت غیر متمرکز بر روی بلاک چین قرار دارن. بلاک چین نیز نوعی دفتر کل توزیع شده هست هست که اطلاعات در اون ذخیره میشن.
شاید بعد از به دست اوردن اطلاعاتی در مورد بازار کریپتوکارنسی ها، شما نیز دوست داشته باشین تا با ثبت نام و احراز هویت در یک صرافی ارز دیجیتال وارد بازار بشین و با معامله در این بازار سودهای زیادی به دست بیارین. نکته قابل توجه این هست که برای اینکه بتونین بهترین نتیجه رو از معامله های خودتون بگیرین، باید استراتژی معاملاتی داشته باشین. به همین منظور ما سعی می کنیم در مقاله آموزش کامل استراتژی های معاملات، اطلاعاتی در مورد روش های معاملاتی برای شما ارائه کنیم و به بررسی کامل استراتژی های معاملات بپردازیم همچنین در ادامه به 3 استراتژی معاملاتی مرسوم در بازار ارز های دیجیتال یعنی اسکالپینگ، مومنتوم و نوسان گیری و توضیح در مورد اونها می پردازیم.
استراتژی معاملاتی چیست؟
می تونیم در پاسخ به سوال استراتژی معاملاتی چیست؟ این جواب رو بدیم که استراتژی معاملاتی روش خرید و فروش در بازارهای مالی هست که در اون همه تصمیم هایی که توسط معامله گر گرفته میشه، از قبل مشخص شده و برای این تصمیمات برنامه ریزی انجام میشه. استراتژی معاملاتی به شما نشون میده که در چه زمانی باید چه حرکتی داشته باشیم. ورود و خروج از بازار، خرید و فروش دارایی، تغییر سبد سرمایه گذاری، تغییر میزان نقدینگی و... از جمله اقداماتی هستن که در استراتژی ماملاتی مشخص میشن. بنابراین شما می تونین با داشتن استراتژی معاملاتی، عملکردهای درست و به جایی در شرایط و موقعیت مختلف از خودتون نشون بدین.
جالب اینجاست که بدونین استراتژی معاملاتی نوعی استراتژی هست که در بازارهای مالی مورد استفاده معامله گران و سرمایه گذاران قرار می گیره و تنوع زیادی داره. به عبارت دیگه به ازای هر فرد فعال در بازار سرمایه، یه استراتژی معاملاتی وجود داره، چون استراتژی معاملاتی سلیقه ای و بر مبنای تشخیص هر سرمایه گذار هست. نکته قابل توجه این هست که میشه برای استراتژی معاملاتی دو روش تحلیلی در نظر گرفت که این دو روش شامل تحلیل تکنیکال یا نموداری و تحلیل فاندامنتال یا بنیادی هست. به این ترتیب شما نیز می تونین متناسب با سرمایه و میزان ریسک پذیری خودتون، استراتژی معاملاتی داشته باشین و بتونین بیشترین سود و کمترین ضرر رو به دست بیارین.
اهمیت استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال:
نوبت این رسیده تا در این قسمت از مقاله اموزش کامل استراتژی های معاملات، به بررسی اهمیت استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال بپردازیم. اگه در بازار کریپتوکارنسی ها فعالیت داشته باشین، احتمالا می دونین که بازار ارزهای دیجیتال نوعی بازار نوپا و نوظهور هست و مثل بقیه بازارهای مالی نوسانات قیمتی زیادی داره و همین موضوع باعث میشه تا این بازار ریسک پذیر باشه. بنابراین برای اینکه بتونین در بازار رمز ارزها فالیت داشته باشین و سودهای زیادی به دست بیارین، باید میزان ریسک معامله های خودتون رو کاهش بدین، برای این کار می تونین برای خودتون استراتژی معاملاتی مشخص کنین و طبق این دستورالعمل فعالیت کنین.
با توجه به توضیحاتی که در مورد روش معاملاتی برای شما ارائه کنیم، می تونیم بگیم که استراتژی به کاربران این امکان رو میده تا ریسک معامله های خودشون رو کمتر کنن و با تمرکز بالاتر وارد بازار شده و اقدام به سرمایه گذاری و خرید ارزهای دیجیتال کنند. همچنین داشتن یه استراتژی معاملاتی، باعث پیشرفت و متمایز بودن از بقیه معامله گران میشه. اگه شما نیز تازه وارد بازار کریپتوکارنسی ها شدین و به صورت حرفه ای ترید کردن رو بلد نیستین، مجبور نیستین از صفر شروع کنین، بلکه می تونین از یه استراتژی معاملاتی استفاده کنین تا سودهای زیادی به دست بیارین و در روند نزولی بازار نیز ضررهای کمتری کنین.
برای شروع ارزهای دیجیتال چقدر سرمایه لازم است؟
شاید بعد از به دست آوردن اطلاعاتی در مورد بازار رمز ارزها، دوست داشته باشین تا شما نیز وارد این بازار بشین و اقدام به سرمایه گذاری و خرید ارزهای دیجتیال کنین. ممکنه این سوال واستون پیش بیاد که برای شروع این کار چقدر سرمایه لازمه؟ جواب دادن به این سوال راحته، شما می تونین با هر میزان سرمایه ای مثل چند صد هزار تومان یا چند میلیون تومان وارد این بازار بشین و خرید و فروش رمز ارزهای مختلف رو انجام بدین. چون خیلی از ارزهای دیجیتال تقسیم پذیر هستن و به واحدهای کوچیک تر تقسیم میشن و شما معادل پول خودتون، می تونین بیت کوین یا سایر ارزهای دیجیتال رو دریافت کنین. همچنین اگه تازه وارد بازار شدین و اطلاعات زیادی ندارین، بهتره ابتدا با سرمایه کم معامله انجام بدین تا اگه روند بازار نزولی شد، ضرر سنگینی بهتون وارد نشه.
بازار رمز ارزها، نوسانات قیمتی زیادی داره و ممکنه این نوسانات باعث بشه تا ضرر کنین و سرمایه خودتون رو از دست بدین. بنابراین مقداری رو سرمایه گذاری کنین که توانایی از دست اون رو دارین. همچنین برای اینکه بتونین از معامله های خودتون سودهای زیادی به دست بیارین و سرمایه خودتون رو از دست ندین، باید از استراتژی معاملاتی استفاده کنین. برای مثال شما می تونین با استفاده از استراتژی معاملاتی مدیریت سرمایه، حتی با سرمایه اندک نیز سودهای زیادی به دست بیارین و امکان از دست رفتن سرمایتون رو کمتر کنین.
پیشنیاز های معاملات ارزهای دیجیتال چیست؟
بازار ارزهای دیجیتال به طور کلی از خریدار و فروشنده یه رمز ارز یا یه چیزی مثل سکه، دارایی، سهام و... تشکیل شده. یعنی شما در ازای سرمایه خودتون، یه دارایی می خرین. درست مثل اینکه می خواهین خونه بخرین یا دلتون می خواد بستنی بخرین. به عبارت دیگه فرم کلی بازار کریپتوکارنسی، در اصل همون خرید و فروش های عادی هست. ولی مسئله مهمی که باید مورد توجه قرار بدین، این هست که باید هدف خرید و فروش در این بازار مشخص بشه. همچنین چیزی که باعث شده تا بین بازار ارزهای دیجیتال و بقیه بازارای مالی تفاوت ایجاد بشه، همین هدف خرید و فروش هست. بنابراین یکی از پیشنیازهای معاملات رمز ارزها، داشتن هدف خرید و فروش هست.
بازار کریپتوکارنسی نیز مثل بقیه بازارهای مالی، نوسانات قیمتی زیادی داره و سرمایه گذاران و معامله گران زیادی از همین نوسانات قیمتی سودهای زیادی به دست میارن. شما نیز می تونین وارد بازار بشین و از نوسانات قیمتی رمز ارزها سود به دست بیارین، البته به شرط اینکه بتونین بهترین نقاط خرید و فروش رو پیدا کنین و در این نقاط معامله کنین. برای این کار نیز باید تحلیل تکنیکال بلد باشین و بتونین وضعیت قیمتی و نمودار قیمت ارزهای دیجیتال رو بررسی کنین. بنابراین یکی دیگه از پیشنیازهای وارد شدن به بازار کریپتوکارنسی، یاد گرفتن تحلیل تکنیکال هست. همچنین باید قبل از وارد شدن به بازار نیز، سایر اموزش های لازم رو فرا بگیرین و با اصطلاحات و مفاهیم بازار اشنا بشین.
3 استراتژی معاملاتی مرسوم در بازار ارزهای دیجیتال:
همونطور که در بخش های قبلی نیز گفتیم، استراتژی های معاملاتی زیادی وجود دارن که شما می تونین با استفاده از اون ها بیشترین سود و کمترین ضرر رو داشته باشن. به همین منظور در این قسمت از مقالهآموزش کامل استراتژی های معاملاتی ارزهای دیجیتال، انواع استراتژی های معاملاتی رو برای شما معرفی و مورد بررسی قرار می دیم.
• اسکالپینگ(Scalping)
یکی از انواع استراتژی های معاملاتی، اسکالپینگ هست. از این روش برای نوسان گیری در بازارهای سرمایه و بخصوص بازار رمز ارزها استفاده میشه. به عبارت دیگه معامله گران این امکان رو دارن تا با استفاده از روش اسکالپینگ، از نوسانات قیمتی ارزهای دیجیتال سودهای زیادی به دست بیارن. همچنین اگه اسکالپینگ به روش درستی پیاده سازی بشه، می تونه سودهای زیادی زیادی رو برای معامله گران به ارمغان بیاره.
در روش اسکالپینگ نحوه انجام معامله اینطوریه که معامله گر تو بازه زمانی کمی تریدشو انجام میده این بازه زمانی میتونه بین 1 دقیقه تا 30 دقیقه باشه.
این نوع از ترید برای بازار های پرنوسانی مثل بازار ارز های دیجیتال کاربرد داره چون قیمت نوسان زیادی داره و به معامله گر اجازه میده که ازین نوسان ها استفاده کنه ولی متاسفانه این روش ریسک خیلی زیادی داره و شما باید با آزمون و خطا دستتون بیاد که حد ضرر خودتون رو تعیین کنین.
برای حد سود و تارگت سود معمولا تریدر ها از سه تا حد سود استفاده میکنند و برخی دیگه هم با رسیدن به اولین حد سود کل فروش خودشونو انجام میدن و دسته دوم هم معامله هاشونو سه بخش میکنن و تویه هر حد سودی که میرسه بخشی از داراییشونو میفروشن.
این نوع از ترید مشکلی که داره اینه که همیشه باید پای نمودار باشین و اونو رصد کنین و وقت زیادی رو ازتون میگیره.
• معاملات مومنتوم(Momentum)
یکی دیگه از انواع استراتژی های معاملاتی، مومنتوم هست. این روش یکی از ساده ترین راه های کسب سود در بازار ارزهای دیجیتال هست. در این روش معامله گران با سوار بر موج نوسانات قیمتی، سودهای زیادی به دست میارن. البته توجه داشته باشین که معاملات مومنتوم روشی پر ریسک هست.
در این نوع از معاملات تریدر کاری به حد پایین یا حد بالا نداره بلکه توجهش رو رویه قدرتی میذاره که یه موج افزایش قیمت رو هدایت میکنه و به تریدر اجازه انجام معاملات در حین افزایش قیمت رو میده.
معاملات مومنتوم کوتاه مدت هستش و همونطور که بهش اشاره کردیم یه سبک معاملاتی پر ریسکیه و معامله گر ها تویه این روش به دنبال یه بازار پرنوسان هستن که سوار بر موجش بشن.
• نوسان گیری روزانه(Day Trading)
یکی دیگه از انواع استراتژی های معاملاتی، نوسان گیری روزانه هست. نوسانات روزانه قیمت رمز ارزها، فرصت های زیادی رو در اختیار معامله گران بازار قرار میده و تریدرها این امکان رو دارن تا با تحلیل تکنیکال و پیدا کردن بهترین نقاط خرید و فروش، سودهای زیادی به دست بیارن.
در این روش از معامله، کاربر با تحلیل بازار و با استفاده از نوسانات قیمتی سعی میکند خود را هم سو و هم سازبا نوسانات کند و با بالا و پایین شدن قیمت ها معامله گر شود میکند.
در این نوع از معامله سرمایه گذار هر روز به معامله مشغوله و به تریدر هایی که در پنج روز معمولا چهار معامله انجام میدهد نشون میده که از طرفند نوسان گیری روزانه بهره میبره.
معامله گر تو این روش بایستی که نمودار بازارشو هر روز مطالعه کنه ولی در نوسان گیری اینجوری نیست و کار برای تریدر آسون تره، اون هر وقت که میتونه یعنی از چند روز تا چند هفته بازه معاملاتی خودشو تغییر بده.
در کل میشه گفت به نسبت این نوع از معامله نیز دارای ریسک زیادی هستش ولی نسبت به قبلیا بهتره.
آموزش استراتژی MPM:
یکی از بهترین استراتژی های معاملاتی، استراتژی MPM هست که مخفف عبارت Moving Average Parabolic MACD هست که نوعی روش هست که به اندازه بقیه استراتژی های موجود، شناخته شده نیست ولی کاربرد زیادی داره. همچنین استراتژی MPM نوعی روش معاملاتی مبتنی بر روند هست و جوری طراحی شده که بشه با استفاده از اون روند صعودی رو شناسایی کرد. در استراتژی MPM از سه اندیکاتور میانگین متحرک ساده، پارابولیک سار و مکدی استفاده میشه که اگه قصد دارین تا از این استراتژی استفاده کنین، باید با این اندیکاتورها اشنای داشته باشین و نحوه عملکرد و کاربرد هر کدوم از اون ها رو بدونین.
شرط ورود به معامله در استراتژی MPM:
• شرط اول این هست که زمانی که از دو میانگین متحرک 14 روزه و 42 روزه استفاده می کنیم، اگه میانگین کوتاه مدت از پایین به بالا، میانگین بلند مدت رو قطع کنه، شرط ورود برقرار هست.
• شرط دوم این هست که وقتی از اندیکاتور پارابورلیک استفاده می کنیم و نمودار قیمت بالای پارابولیک باشه، شرط ورود برقرار هست.
• شرط سوم نیز زمانی برقرار هست که خط مکدی بالای خط سیگنال قرار بگیره.
شرط خروج از معامله در استراتژی MPM:
• شرط اول این هست که اندیکاتور میانگین متحرک کوتاه مدت یا 14 روزه، از بالا به پایین میانگین بلند مدت رو قطع بکنه.
• شرط دوم نیز زمانی برقرار هست که پارابولیک سار در بالای نمودار قیمت قرار بگیره.
• شرط سوم نیز این هست که خط مکدی در زیر خط سیگنال قرار بگیره.
آموزش استراتژی ParabolicSar & RSI:
اندیکاتور پارابولیک سار برخلاف بقیه اندیکاتورهای روندی که طرفداران زیادی دارن، به اون صورت مورد توجه قرار نگرفته و کم پیش میاد که معامله گران و تریدرها از این اندیکاتور برای ایجاد استراتژی های خودشون استفاده کنند. استراتژی ParabolicSar با دقت بالایی روند رو شناسایی می کنه و معامله گر با معامله در جهت روند، سودهای زیادی به دست میاره. در اصل این استراتژی هم در تشخیص روندهای صعودی و هم در تشخیص روندهای نزولی کاربرد داره و در بازارهایی که قابلیت معامله دو طرفه دارن، این امکان رو به معامله گر میده تا از افزایش و کاهش قیمت ها سود به دست بیارن. شما نیز می تونین از این استراتژی استفاده کنین.
شرط ورود به معامله در استراتژی ParabolicSar:
• یکی از شرط های وارد شدن به معامله طبق استراتژی پارابولیک ساز این هست که قیمت از پایین به بالا با اندیکاتور ParabolicSar تقاطع ایجاد بکنه.
• اندیکاتور RSI نیز در استراتژی پارابولیک ساز مورد استفاده قرار می گیره و زمانی که RSI بزرگتر از 30 باشه و یا به عبارتی از ناحیه اشباع خارج بشه، شرط ورود به معامله برقرار میشه.
شرط خروج از معامله در استراتژی ParabolicSar:
• زمانی که قیمت از بالا به پایین اندیکاتور پارابولیک ساز رو قطع بکنه، شرط خروج از معامله برقرار میشه و باید در این لحظه از معامله خارج بشین.
• شرط دوم نیز این هست که نمودار RSI کوچیکتر یا مساوی با سطح 60 باشه و یا به عبارتی در اشباع فروش قرار بگیره. در این صورت توصیه میشه تا از معامله خارج بشین.
باید و نباید های مهم برای تریدر های ارز دیجیتال در زمان افت بازار
همونطور که میدونین بازار کریپتوکارنسی ها و استراتژی های معاملاتی ارزهای دیجیتال هم مثل هر بازار مالی دیگه ای، نوسانات زیادی رو داره. البته ماهیت و نوع اصلاح های این بازار یکم متفاوته و ممکنه که تو یه مدت زمان کوتاه، مقدار قابل توجهی از پول شما از بین بره. به احتمال زیاد، بیشتر افرادی که به تازگی وارد این بازار شدن، اطلاعات چندانی رو درباره ی ماهیت این بازار ندارن و ریزش های اخیر بازار ارزهای دیجیتال اون ها رو شوکه کرده. ادامه مطلب را در مقاله باید و نباید های مهم برای تریدر های ارز دیجیتال در زمان افت بازار، بخوانید.
استراتژی چیست و لزوم داشتن استراتژی در معاملات چیست؟
وقتی شما تصمیم میگیرین که شطرنج بازی کنین، اولین چیزی که به ذهنتون میرسه اینه که چه استراتژی به کار ببرم تا حریفو کیش و مات کنم؛ البته در حین بازی ممکنه استراتژیتون با توجه به زمان و مکان تغییر کنه. هر چند واژه استراتژی به معنی راهبرد های نظلامی هست اما امروزه به منظور تحقق اهداف در کسب و کارها مورد استفاده قرار میگیره. استراتژی های معاملاتی یکی از مهم ترین ابزار ها برای موفق شدن تو کسب کارتونه. هر کسی با توجه به اون ذهنیتی که داره ممکنه که استراتژی متفاوتی رو نسبت به بقیه انتخاب کنه اما چیزی که مهمه اینه که شما یک استراتژی درستی رو برای کسب و کارتون انتخاب کنین. ادامه مطلب را در مقاله استراتژی چیست و لزوم داشتن استراتژی در معاملات چیست، خوانید.
ویژگی های یک استراتژی معاملاتی خوب چیست؟
کلمه استراتژی از واژه یونانی استراتگوس گرفته شده و به معنای رهبری و فرماندهی است. و در جنگ های یونان باستان فرمانده برای سربازان خود برنامه مشخصی را تعریف و تکلیف می کنه تا با جزئیات دقیق تمام اتفاق های ممکن در جنگ را پیش بینی کنند و در صورت رخ دادن هر مشکلی با استراتژی از قبل تعیین شده آن را مدیریت کنن. یک سرمایه گذار حرفه ای هم باید بازار را دشمن خود بدونه و همیشه با برنامه و استراتژی از قبل تعیین شده عمل کرده تا بهترین استفاده را از این بازار داشته باشه. ادامه مطلب را در مقاله ویژگی های یک استراتژی معاملاتی خوب چیست، بخوانید.
چرا در معاملات باید استراتژی داشت؟
همونطور که گفتیم، استراتژی معاملاتی خوب مهم ترین عامل در معامله و خرید و فروش ارزهای دیجیتال و سایر دارایی های مالی هست. به همین منظور ما سعی می کنیم در این قسمت از مقاله استراتژی چیست و چرا در معاملات باید استراتژی داشت؟ دلایل داشتن استراتژی در معاملات رو برای شما مورد بررسی قرار بدیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین و بهترین تصمیم رو برای معاملات خودتون بگیرین و همچنین توصیه میکنیم برای اینکه بدونین یک استراتژی خوب چه ویژگیهایی داره به مقاله ای که با همین عنوان در سایت اینانس موجود هست مراجعه کنین. ادامه مطلب را در مقاله چرا در معاملات باید استراتژی داشت، بخوانید.
تعویض پذیری Fungibility در ارزهای دیجیتال چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و استراتژی های معاملاتی فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم تعویض پذیری یا Fungibility رو در ارزهای دیجیتال شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که تعویض پذیری در ارزهای دیجیتال چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که تعویض پذیری مفهومی هست که اکثرا برای گروهی از ارزهای دیجیتال مورد استفاده قرار می گیره که واحد مشخصی دارن و هر کدوم از این واحدها قابلیت تبدیل به سایر دارایی های مالی رو دارن. به ارزهای دیجیتالی که توانایی تبدیل شدن به سایر دارایی ها رو دارن، دارایی تعویض پذیر گفته میشه. ادامه مطلب را در مقاله تعویض پذیری Fungibility در ارزهای دیجیتال چیست، بخوانید.
بهترین بازه های معاملاتی و ساعات معامله در بازار ارزهای دیجیتال
قبل از اینکه سر موضوع اصلیمون یعنی بازار ارزهای دیجیتال و استراتژی های معاملاتی بریم بهتره در مورد بازار های مالی دیگه کمی توضیح بدیم تا متوجه منشا باور بی اهمیت بودن ساعت معامله در بازار ارزهای دیجتال بشین. البته لازم به ذکره که اکثر تریدر های حرفه ای علاوه بر آنالیز بازار ارزهای دیجیتال، نیم نگاهی هم به بازار های مالی دیگه هم دارن، چون ممکنه شباهت های یکسانی در اون ها دیده شه یا کاربران بازار های مالی دیگه سریعتر نسبت به یک موضوع یا اخبار واکنش نشون بدن و دونستن این موضوع ممکنه راهنمای تریدرها در انجام معاملاتشون بشه.علاوه بر این ساعات و بازه های معاملاتی ممکنه همپوشانی داشته باشه در بازارهای مالی دیگه و به همین دلیل دونستن این بازه های زمانی ممکنه بهتون خیلی کمک کنه. ادامه مطلب را در مقاله بهترین بازه های معاملاتی و ساعات معامله در بازار ارزهای دیجیتال، بخوانید.
آربیتراژ چیست؟
آربیتراژ یکی از مفاهیم مهم علم در استراتژی معاملاتی و خرید و فروش همزمان یک دارایی در بازارهای مختلف به منظور کسب سود از تفاوت های جزئی در قیمت فهرست شده دارایی هست. از تغییرات کوتاه مدت در قیمت ابزارهای مالی یکسان یا مشابه در بازارهای مختلف یا به اشکال مختلف استفاده می کنه. آربیتراژ در نتیجه ناکارآمدی های بازار وجود داره و هم از اون ناکارآمدی ها سوء استفاده می کنه و هم اونها رو برطرف می کنه. به عبارت دیگه آربیتراژ معامله ای هست که از تفاوت های کوچک در قیمت بین دارایی های یکسان در دو یا چند بازار استفاده می کنه. تاجر آربیتراژ دارایی رو در یک بازار خریداری می کنه و همزمان در بازار دیگه ای می فروشه تا مابه التفاوت این دو قیمت رو به جیب بزنه. تغییرات پیچیده تری در این سناریو وجود داره، اما همه به شناسایی ناکارآمدی بازار بستگی داره. داوران، که معامله گران آربیتراژ نامیده میشن، معمولا به نمایندگی از موسسات مالی بزرگ کار می کنن. معمولاً شامل مبادله مقدار قابل توجهی پول هست و فرصتهای چند ثانیهای رو که ارائه میکنه، تنها با نرمافزار بسیار پیچیده قابل شناسایی و عمل هست. ادامه این مطلب را در مقاله آربیتراژ چیست، بخوانید.
حد سود و ضرر چیست و چرا باید رعایت کنیم؟
حد سود و ضرر چیست و چرا باید رعایت کنیم؟اگه با سرمایه گذاری در بخش های مالی سر و کار دارین صد در صد کم و بیش با واژه حد سود و زیان آشنا هستین. حالا میخواییم بدونیم اصلا حد سود و زیان چیست و چرا باید رعایت کنیم؟ آیا به نفع یه سرمایه گذاره که حد سود و زیان واسه خودش تعیین کنه یا نه؟ اصلا چجوری میشه حد سود و زیان تعیین کرد؟ اگه میخوای یه سرمایه گذار حرفه ای باشی باید حد سود و زیان واسه معاملات خودت تعیین کنی و مهم تر از اون پایبند این حد سود و زیان باشی، اینجوری ریسک کمتری واسه رو در رو شدن با ضرر و زیان داری.با سوالاتی که ذهنمونو در این مورد به خودش درگیر کرده، بریم توضیحاتی در مورد حد سود و حد ضرر بگیم و آگاهیمون رو برای یه سرمایه گذار حرفه ای شدن بالا ببریم. ادامه مطلب را در مقاله حد سود و ضرر چیست و چرا باید رعایت کنیم، بخوانید.
پیشنیازهای معاملات ارزهای دیجیتال چیست؟
شاید این سوال برای شما پیش بیاد که پیشنیازهای معاملات ارزهای دیجیتال چیست؟ بهتره بدونین برای فعالیت در هر تخصصی نیاز به کسب اطلاعات دارین. بازار ارزهای دیجیتال نیز یکی از بازارهای مالی هست که برای فعالیت به تخصص نیاز داره. به همین منظور ما سعی می کنیم در این قسمت از مقاله، به بررسی پیش نیازهای فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال بپردازیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین. ادامه مطلب را در مقاله پیشنیازهای معاملات ارزهای دیجیتال چیست، بخوانید.
معاملات اسکالپینگ چیست؟
اسکالپینگ در استراتژی های معاملاتی به نوعی از معاملات در طول روز گفته میشه که هدف معامله گر به دست آوردن سود حتی خیلی کم در حد چند دهم درصد باشه. بیشترین هدف یک اسکالپر کسب سود های کوچک در بازار هست و استراتژی های زیادی هستن که میتونن از اونها برای اسکالپ استفاده کنن. ادامه این مطلب را در مقاله معاملات اسکالپینگ چیست، بخوانید.
انواع روش های تعین حد ضرر کدامند؟
موضوع حد ضرر در بورس و یا در استراتژی های معاملات احتملاً به گوشتان خورده که علاقه مندان و اهالی بازارهای مالی آشنا هستن و اون رو به خوبی می شناسن. حد ضرر یا استاپ لاس، قیمتی هست که هر معامله گر در بازار سرمایه برای خودش در نظر می گیره تا با ضرر و زیان مقابله کنه و در صورتی که قیمت سهام از عدد تعین شده پایین تر بیاد، اون وقت معامله گر باید ضرر رو بپذیره و فوری اقدام به فروش سهام کنه. علاوه بر مفهوم حد ضرر در بازار بورس، می تونیم این موضوع رو با سایر بازارهای مالی مثل ارز دیجیتال شرح بدیم و در اونجا حد ضرر رو تعین کنیم که این موضوع پر کاربرد همه جا قابل استفاده هستش تا از زیان شما جلوگیری کنه. ادامه مطلب را در مقاله انواع روش های تعین حد ضرر کدامند، بخوانید.
ویژگی های معاملات فیوچرز
در مقاله مربوط به ویژگی های معاملات فیوچرز ما سعی می کنیم اطلاعات جامع و کاملی رو در مورد ویژگی های این معاملات در حوزه ارز دیجیتال براتون ارائه بدیم. لازمه بدونین که در بازار ارز دیجیتال، معاملات آتی یا Trading Futures یک روش برای کسب سود از نوسات قیمت ارزهای دیجیتال، بدون داشتن مالکیت واقعی آن هاست. در واقع، معاملات فیوچرز در بازار کریپتو به کاربران اجازه میده تا روی قیمت آینده یک رمز ارز مشخص، شرط بندی داشته باشن. در معاملات فیوچرز شما می تونین علاوه بر افزایش قیمت، از کاهش قیمت یک ارز نیز، سود کسب کنین و این بستگی به پوزیشن معاملاتیتون داره. ادامه مطلب را در مقاله ویژگی های معاملات فیوچرز، بخوانید.
روش های دستکاری بازار ارزهای دیجیتال
در این بخش از مقالات استراتژی های معاملات می خواییم منظور از دستکاری چیست؟ و به چه معناست رو بررسی کنیم. دستکاری اصطلاحیه که در دنیای کریپتوکارنسی در زمان های رشد زیاد شنیده می شه. همونطور که گفتیم، در تمامی بازار های مالی این موضوع اتفاق می افته ولی در بازار ارزهای دیجیتال به دلیل نوپا بودن و نداشتن قوانین مشخص و سر و صدای زیادی که رمزارزها در دنیا به پا کردند، احتمال دستکاری بیشتر میشه و مورد بررسی و موشکافی بیشتری قرار میگیره. روزانه نیروهای بی شماری در بازارهای رمزنگاری کار می کنند که هدف اون ها دستکاری قیمت هستش. اون ها از این کار قصد دارن تا سرمایه گذاران تازه وارد و تریدرهایی که بی تجربه هستن رو به وحشت بندازند و سود زیادی رو از این طریق به دست بیارند. ادامه مطلب را در مقاله روش های دستکاری بازار ارزهای دیجیتال، بخوانید.
پلن بی Plan B کیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و استراتژی های معاملاتی فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم پلن بی یا Plan B رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این تحلیلگر به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که پلن بی کیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که پلن بی یکی از معروف ترین تحلیلگران در حوزه ارزهای دیجیتال هست که شهرت خودش رو بیشتر برای توسعه مدل های انباشت به جریان(Stock-to-Flow) بیت کوین و انباشت به جریان ایکس(S2FX) به دست آورده. مدل انباشت به جریان نشون دهنده مقدار ارز دیجیتال بیت کوین هست که سالانه در برابر عرضه کل 21 میلیون توکن وارد بازار میشه. ادامه مطلب را در مقاله پلن بی Plan B کیست، بخوانید.
5 کاری که باید در بازار نزولی انجام دهید!
همونطور که گفتیم، بازار خرسی زمانی رخ میده که قیمت ارزهای دیجیتال در بازار بیشتر از 20 درصد کاهش پیدا کنند یا اکثرا با احساسات منفی سرمایه گذاران و کاهش احتمالات اقتصادی همراه هست. می دونیم که بازار خرسی زمانی اتفاق می افته که قیمت ارزهای دیجیتال سقوط می کنه و باعث تشویق افراد به فروش بیشتر میشه. در عین حال، هیچ وقت نمیشه از روند نزولی در بازار ارزهای دیجیتال مطمئن بود. برای اینکه در بازار نزولی ضررهای زیادی محتمل نشین، باید کارهای مختلفی انجام بدین و استراتژی های خاصی رو داشته باشین. به همین منظور ما سعی می کنیم در این قسمت از مقاله به بررسی 5 کاری که باید در بازار نزولی انجام دهید، بپردازیم. ادامه مطلب را در مقاله 5 کاری که باید در بازار نزولی انجام دهید، بخوانید.
بک تست Backtesting ارز دیجیتال چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و استراتژی های معاملاتی فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم کلمه بک تست یا Backtesting ارز دیجیتال رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال برای شما پیش بیاد که بک تست ارز دیجیتال چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که بک تست نوعی روش کلی هست که تا متوجه بشیم که یه استراتژی یا مدل چه میزان خوب عمل کرده. بک تست قابلیت دوام یه استراتژی معاملاتی رو با کشف نحوه انجام اون با استفاده از داده های تاریخی ارزیابی می کنه. اگه بک تست جواب داد، معامله گران و تحلیلگران می تونن این اطمینان رو داشته باشن تا در آینده از اون استفاده کنند و از کسب سود در ترید با بک تستینگ لذت ببرن. ادامه مطلب را در مقاله بک تست Backtesting ارز دیجیتال چیست، بخوانید.
انواع روش های مدیریت ریسک در بازار ارز دیجیتال
اگه در بازار کریپتوکارنسی ها و استراتژی های معاملاتی فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم مدیریت ریسک در ارز دیجیتال رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که مدیریت ریسک در ارز دیجیتال چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که مدیریت ریسک یه عبارت معروف هست که در مورد تهدیدهای مربوط به ارز دیجیتال مطرح میشه. همونطور که اسم اون نشون میده، سیستمی برای حداقل کردن ریسک در زمان مبادله ارزهای دیجیتال هست که به معنی توقف ضرر در معاملات ارزهای دیجیتال هست. توقف ضررها در ارزهای دیجیتال هنوز هم بحث رایجی در ارزهای دیجیتال محسوب میشه، چون معامله گران زیادی معتقد هستن که محیط معامله باعث میشه اون ها بدون استفاده باقی بمونن. ادامه مطلب را در مقاله انواع روش های مدیریت ریسک در بازار ارز دیجیتال، بخوانید.
نسبت ریسک به ریوارد در معاملات ارز دیجیتال چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و استراتژی های معاملاتی فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم نسبت ریسک به ریوارد یا Risk Reward رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واسه شما هم پیش اومده باشه که نسبت ریسک به ریوارد چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که نسبت ریسک به ریوارد که بهش R/R هم گفته میشه، یکی از شاخص های استراتژی های معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال هست. تریدرها همواره به دنبال کسب بالاترین میزان سود و کمترین مقدار ضرر هستن. بنابراین با روش نسبت ریسک به ریوارد می تونن میزان این دو پارامتر رو بررسی و در آخر بهترین تصمیم رو بگیرن. ادامه مطلب را در مقاله نسبت ریسک به ریوارد در معاملات ارز دیجیتال چیست، بخوانید.
استراتژی DCA یا خرید پله ای ارز دیجیتال چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و استراتژی های معاملاتی فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم استراتژی DCA یا خرید میانگین هزینه دلاری رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این استراتژی به دست بیارین و شاید این سوال واسه شما هم پیش اومده باشه که استراتژی DCA چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که استراتژی DCA یا خرید پله ای یکی از بهترین استراتژی هایی هست که افراد می تونن در بازار ارزهای دیجیتال از اون به عنوان تکنیک سودده استفاده کنند. DCA سرمایه گذاری مقدار مشخصی پول در یه زمان ثابت و در یه دارایی از قبل تعریف شده هست که بلافاصله به افراد امکان نظارت بیشتری بر سرمایه گذاری رو میده و به این ترتیب سرمایه گذاران می دونن که در چه موقعیتی قرار گرفتن. این روش تضمین می کنه که احساسات سرمایه گذاران در بازارهای مالی کمتر تحت تاثیر قرار گرفته بشه. ادامه مطلب را در مقاله استراتژی DCA یا خرید پله ای ارز دیجیتال چیست، بخوانید.
معرفی 5 استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال
همونطور که گفتیم، استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال به این معنی هست که سرمایه خودتون رو چه وقتی وارد بازار ارزهای دیجیتال کنین و چه زمانی سرمایه خودتون رو از بازار خارج بکنین. اگه دوست دارین تا در بازار ارزهای دیجیتال معاملات پر سودی انجام بدین، باید برای خودتون استراتژی معاملاتی داشته باشین. هر استراتژی در بازار ارزهای دیجیتال مناسب نیست و باید بر اساس نوسانات بازار بهترین استراتژی رو انتخاب کنین. به همین منظور ما سعی می کنیم در این بخش از مقاله به معرفی بهترین استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال بپردازیم. ادامه مطلب را در مقاله معرفی 5 استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال، بخوانید.
واچ لیست (Watch List) ارزهای دیجیتال چیست؟
اگه در بازار کریپتوکارنسی ها و استراتژی های معاملاتی فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم واچ لیست ارز دیجیتال رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واسه شما هم پیش اومده باشه که واچ لیست ارز دیجیتال چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که واچ لیست یا Watch List به لیست ارزهای دیجیتال گفته میشه که یه سرمایه گذار به صورت دقیق اون ها رو زیر نظر گرفته تا در صورت کاهش قیمت، یه موقعیت سرمایه گذاری سودآور برای خودش به وجود بیاره. وقتی که چنین لیستی متشکل از رمز ارزها باشه، عنوان واچ لیست ارزهای دیجیتال رو به خودش گرفته و مورد استفاده قرار می گیره. ادامه این مطلب را در مقاله واچ لیست (Watch List) ارزهای دیجیتال چیست، بخوانید.
بهترین تایم فریم برای نوسان گیری ارزهای دیجیتال
یکی از اشتباهاتی که افراد مبتدی در زمان نوسان گیری ارزهای دیجیتال انجام میدن، انتخاب اشتباه تایم فریم هست. بهتره بدونین یکی از تایم فریم های رایج در نوسان گیری ارزهای دیجیتال، بازه زمانی روزانه هست. این تایم فریم برای خیلی از نوسان گیرها به عنوان بهترین تایم فریم برای نوسان گیری انتخاب میشه. با این تایم فریم امکان بررسی نوسانات قیمت در بازه زمانی کوتاه میسر هست. به همین دلیل رسیدن به سود هم سریع تر از تایم فریم های بلند مدت اتفاق می افته. سایر تایم فریم های نوسان گیری که معمولا نوسان گیرها از اون ها برای تحلیل های تکنیکال خودشون استفاده می کنند ادامه مطلب را در مقاله بهترین تایم فریم برای نوسان گیری ارزهای دیجیتال، بخوانید.
استراتژی استاپ هانتینگ (Stop Hunting) چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و استراتژی های معاملاتی فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم استاپ هانتینگ یا Stop Hunting رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که استاپ هانتینگ چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که استاپ هانتینگ استراتژی هست که سعی می کنه تا برخی از فعالان بازار رو از موقعیت های خودش خارج کنه و قیمت ارز دیجیتال رو به سطحی برسونه که خیلی از افراد تصمیم بگیرن سفارش های حد ضرر رو مشخص کنند. شروع بسیاری از حد ضررها همزمان معمولا نوسانات بالایی ایجاد می کنه و می تونه فرصتی منحصر به فرد برای سرمایه گذارانی باشه که به دنیال تجارت در این محیط هستن. ادامه مطلب را در مقاله استراتژی استاپ هانتینگ (Stop Hunting) چیست، بخوانید.
نحوه استفاده استراتژی استاپ هانتینگ Stop Hunting
استاپ هانتینگ یک استراتژی معاملاتی در استراتژی های معاملاتی هست که شامل دستکاری قیمت یک دارایی به منظور تحریک سفارشات توقف ضرر هست که توسط معامله گران دیگه ارسال میشه. دستورهای توقف ضرر سفارش هایی هستن که برای فروش یک دارایی در صورت کاهش قیمت آن به منظور محدود کردن زیان احتمالی انجام میشه. استراتژی استاپ هانتینگ تلاش می کنه تا بعضی از فعالان بازار رو از موقعیت های خودش خارج کنه و قیمت ارزهای دیجیتال رو به حدی برسونه که افراد تصمیم بگیرم سفارش های حد ضرر رو تعیین کنن. ادامه مطلب را در مقاله نحوه استفاده استراتژی استاپ هانتینگ Stop Hunting، بخوانید.
کپی تریدینگ(Copy Trading) چیست؟
شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که کپی تریدینگ در استراتژی های معاملاتی چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که کپی تریدینگ یا Copy Trading شکلی از مدیریت پرتفلیو هست. برای این کار شما باید معامله گرانی رو پیدا کنین که سابقه معاملاتی خوب و پرسودی داشته باشن. استفاده از این تکنیک برای افراد مبتدی و تازه کار خیلی مناسبه. استراتژی این معاملات به تریدرهای کوتاه مدت، روزانه و نوسانی متمرکز هست و برای بیشتر بازارهای مالی مثل فارکس، بورس، ارزهای دیجیتال و.... کاربردی هست. ادامه مطلب را در مقاله کپی تریدینگ(Copy Trading) چیست، بخوانید.
اسلیپیج Slippage یا لغزش قیمت چیست؟
شاید این سوال در مورد استراتژی های معاملاتی واستون پیش اومده باشه که اسلیپیج یا لغزش قیمت چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که اسلیپیج زمانی اتفاق می افته که شما در قیمتی که برروی چارت میبینین اقدام به گرفتن پوزیشن می کنین اما پوزیشن شما در قیمت دیگری باز میشه. در واقع علت رخ دادن اسلیپیج نوسانات خیلی سریع قیمت هست که بازار رو دچار شک میکنه. در بازار ارزهای دیجیتال به علت نوسانات شدید قیمت و همچنین حجم کم بازار، اسلیپیج به مقدار بیشتری دیده میشه. ادامه مطلب را در مقاله اسلیپیج Slippage یا لغزش قیمت چیست، بخوانید.
چگونه در معاملات تارگت(هدف) تعیین کنیم؟
شاید این سوال در مورد استراتژی های معاملاتی واستون پیش اومده باشه که تارگت در ارز دیجیتال چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که تارگت همون هدف هست که در معاملات ارزهای دیجیتال یا سایر دارایی های مالی بیشتر استفاده میشه. در واقع معنی تارگت زدن این هست که وقتی تریدر به هدف خودش میرسه به اصطلاح میگیم تارگت زده. تارگت یا هدف در معاملات یکی از مهم ترین و اصلی ترین معیارهایی هست که هر سرمایه گذار و تریدر حرفه ای باید از اون استفاده کنه. برای انتخاب تارگت در معاملات روش های مختلفی وجود داره. بعضی از تریدرها از روش های تحلیل تکنیکال برای انتخاب این هدف در معاملات خودشون استفاده می کنند. ادامه مطلب را در مقاله چگونه در معاملات تارگت(هدف) تعیین کنیم، بخوانید.
استراتژی معاملاتی مومنتوم(Momentum) چیست؟
شاید این سوال در مورد استراتژی های معاملاتی واستون پیش اومده باشه که استراتژی معاملاتی مومنتوم چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که استراتژی معاملاتی مومنتوم(Momentum) اقدام برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال بر اساس قدرت اخیر روند قیمت هاست. طبق این باور که اگه نیروی کافی در پشت یه حرکت قیمتی ارز دیجیتال وجود داشته باشه، حرکت خودش رو در همون جهت ادامه میده. وقتی یه ارز دیجیتال به قیمت بالایی برسه، معمولا توجه خیلی از تریدرها رو به خودش جلب می کنه. این موضوع نرخ بازار رو هم بالا میبره. ادامه مطلب را در مقاله استراتژی معاملاتی مومنتوم(Momentum) چیست، بخوانید.
برنامه سرمایه گذاری سیستماتیک(SIP) چیست؟
احتمالا این سوال در مورد استراتژی های معاملاتی واستون پیش اومده باشه که برنامه سرمایه گذاری سیستماتیک چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که برنامه سرمایه گذاری سیستماتیک یا SIP راه و روش سرمایه گذاری در بازارهای مالی مثل بازار ارزهای دیجیتال هست که به وسیله صندوق های سرمایه گذاری مشترک معرفی میشه که در اون میشه به جای سرمایه گذاری یکجا، مبلغ ثابتی رو در یه ایده صندوق سرمایه گذاری مشترک در بازه های زمانی منظم، مثلا یبار در ماه یا هر سه ماه یبار سرمایه گذاری کرد. ادامه مطلب را در مقاله برنامه سرمایه گذاری سیستماتیک(SIP) چیست، بخوانید.
معاملات فرکانس بالا(HFT) در ارزهای دیجیتال چیست؟
معاملات فرکانس بالا یا HFT یکی از استراتژی های معاملاتی هست که به کاربران بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال امکان استفاده از فرصت هایی از بازار رو میده که واسه تریدرها و معامله گران در دسترس نیست. معامله گران فرکانس بالا با کمک صرافی های غیرمتمرکز می تونن قبل از حضور ارز دیجیتال در صرافی های اصلی، فرایند خرید و فروش رو انجام بدن. به عبارت دیگه، معاملات فرکانس بالا یکی از روش های معاملاتی واسه خرید و فروش رمز ارزهاست که در اون با استفاده از الگوریتم های پیچیده، حجم زیادی از اطلاعات واسه انجام سریع معاملات انجام میشه. ادامه مطلب را در مقاله معاملات فرکانس بالا(HFT) در ارزهای دیجیتال چیست، بخوانید.
بازده غیرعادی(Abnormal Return) در کریپتو چیست؟
شاید این سوال در مورد استراتژی های معاملاتی واستون پیش بیاد که منظور از بازده غیرعادی چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که بازده غیرعادی یا Abnormal Return یکی از معیارهای مهم و کاربردی به منظور تجزیه و تحلیل عملکرد پرتفوی سرمایه گذاری و میزان ریسک هست. ارزهای دیجیتال یکی از بازارهای پرنوسان در بین بازارهای مالی هست. در چنین بازاری، سوددهی غیرعادی یا ضررهای بزرگ، اتفاقات عجیبی نیستن. پارامترهای مختلفی ارائه شدن که می تونن ریسک و میزان کسب سود رو افزایش بدن. بازده غیرعادی یکی از همیت شاخص هاست که در بازار ارزهای دیجیتال از اهمیت زیادی برخوردار هست. ادامه مطلب را در مقاله بازده غیرعادی(Abnormal Return) در کریپتو چیست، بخوانید.
معاملات CFD چیست و چه مزایایی دارد؟
آیا می دونینمعاملاتCFDچیست؟ما می تونیم در پاسخ به این سوال در استراتژی های معاملاتیبگیم که معاملاتCFDیکی از استراتژی های معاملاتی در بازارهای مالی هست که به شما این امکان رو میده تا بدون داشتن دارایی مرتبط با اون، روی اون دارایی معامله کرده و سود به دست بیارین. معاملاتCFDقابل اجرا در بیشتر بازارهای مالی مثل بازار فارکس، سهام، ارزهای دیجیتال و.... هستن. به عبارت دیگه، تریدرها و معامله گران می تونن با استفاده از روشCFDاز نوسانات قیمتی ابزارهای مالی مختلف بدون داشتن مالکیت اون ها سود کسب کنند. ادامه مطلب را در مقاله معاملات CFD چیست و چه مزایایی دارد، بخوانید.
بهترین استراتژی های معاملاتی در بازار نزولی
هر بازار مالی رو تصور کنین، بالاخره در بازه ای از زمان دچار روند نزولی و ریزش قیمت دارایی ها میشه و شما به عنوان یه تریدر باید خودتون رو واسه روزهای منفی بازارهای مالی به ویژه بازار رمز ارزها آماده کنین. واسه موفقیت در بازار نزولی و جان سالم به در بردن در روزهای منفی و کسب سود از ریزش قیمت ارزهای دیجیتال، شما باید از استراتژی های مختلفی استفاده کنین. در ادامه بهترین استراتژی های معاملاتی در بازار نزولی رو واستون معرفی می کنیم. ادامه مطلب را در مقاله بهترین استراتژی های معاملاتی در بازار نزولی، بخوانید.
معاملات کاغذی(Paper Trading) چیست؟
احتمالا واستون جالب باشه که بدونین معاملات کاغذی یاPaper Trading یه روش شبیه سازی شده معاملات در بازار ارزهای دیجیتال و سایر بازارهای مالی هست. در این تکنیک، معامله گران به صورت واقعی خرید و فروش هاشون رو با قیمت های لحظه ای و بدون استفاده از پول واقعی انجام میدن. به عبارت دیگه، شما در معاملات کاغذی می تونین تریدهایی رو با استفاده از پول مجازی انجام بدین. همچنین معاملات کاغذی به شما این امکان رو میدن تا مهارت های مورد نیاز واسه معامله گری رو تمرین، تکنیک های جدید رو تست و استراتژی های معاملاتی مختلف رو بدون خط از دست دادن سرمایه امتحان و ارزیابی کنین. ادامه مطلب را در مقاله معاملات کاغذی(Paper Trading) چیست، بخوانید.
جمع بندی و نتیجه:
دوستان عزیز ما سعی کردیم در مقاله استراتژی معاملاتی چیست؟ اطلاعاتی در مورد بهترین استراتژی های معاملاتی برای شما ارائه کنیم و به آموزش کامل استراتژی های معاملات بپردازیم. همونطور که گفتیم، استراتژی معاملاتی روش خرید و فروش در بازارهای مالی هست که در اون همه تصمیم هایی که توسط معامله گر گرفته میشه، از قبل مشخص شده و برای این تصمیمات برنامه ریزی انجام میشه.
سلام در مورد فرق استراتژی اسکالپینگ و مومنتوم برامون توضیح میدین؟ که چه کاربرد ها و چه تفاوت هایی دارند
استراتژی های کاربردی هستند . با تمرین کردن بروی هر کدام واقعا میشه ازشون سود کسب کرد. لطفا در مورد استراتژی های مربوط به ایچیموکو هم آموزش بذارید . مرسی
میشه تایم فریم این استراتژیها رو بفرمایید
آیا برای ترید داشتن استراتژی معاملاتی حتما لازمه
دست شما درد نکنه