آموزش مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال

نوشته شده در : 1403/08/21
آموزش مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال

جستجو

ضمن عرض ادب و آرزوی توفیق همه شما عزیزان، افتخار این رو داشتیم که در مقاله ی حاضر تحت عنوان، آموزش مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتالو معرفی انواع ان. به صورت کامل و جامع اطلاعات عمیقی در مورد ارز دیجیتال (Cryptocurrency)، سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال چیست و چگونه انجام می شه، نکات مهم سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال، الزامات سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال، مهم‌ترین ارزهای دیجیتال مناسب سرمایه گذاری، انواع سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال و هم چنین حداقل میزان سرمایه لازم برای ارزهای دیجیتال براتون ارائه بدیم. با آموزش صفر تا صد سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال در این مقاله باعث می شه که با دقت نظر خاصی به موضوع توجه کنین و با بینش و اگاهی بیشتر قبل از خرید در هر صرافی ارز دیجیتال در این مسیر تازه تاسیس و پر طرفدار قدم بردارین با ما همراه باشین.

ارز دیجیتال (Cryptocurrency) چیست؟

آموزش مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال

ارز دیجیتال (Cryptocurrency) صورت خاصی از پول دیجیتال هستش، که به صورت الکتریکی تولید و ذخیره می ‌شن و انتقال این ارزها نیز در بستر دیجیتال انجام می ‌گیره. عمر زیادی از ارزهای دیجیتال و ورود آن به زندگی مردم در سراسر جهان نمی‌ گذره. اما در همین مدت کوتاه به صورت گسترده در زندگی ما انسان‌ها جای پیدا کرده و شاهد هستیم که افراد بسیاری به معاملات و خرید و فروش ارزهای دیجیتال روی آوردن cryptocurrency، که معادل فارسی آن رمز ارز هست، خود را به جای ارز های رایج جا کرده، در ضمن رمز ارز ها انواع مختلفی داره که هر کدام از آن ها کاربرد خاصی داشته و به دلیل ویژگی های منحصر به فردشان مورد استقبال بسیاری از افراد در سراسر جهان قرار گرفته.
ارز دیجیتال پول مجازی، رمزنگاری ‌شده، غیرمتمرکز و مبتنی بر فناوری بلاک چین هست. یکی از اصلی ‌ترین ویژگی ‌های رمز ارزها این که، توسط هیچ مرجع مرکزی صادر نشده و دولت ‌ها در مدیریت و حفظ آن‌ ها دخالتی ندارن. تراکنش‌ های رمزگذاری شده، در یک دفتر کل توزیع شده، با عنوان بلاک چین ثبت می ‌شن. به این ترتیب امکان پرداخت مستقیم و بدون واسطه وجود داره. مهم ‌ترین ویژگی بلاک چین علاوه بر غیرمتمرکز بودن، تغییرناپذیر بودن و شفافیت آن هست. انتقال رمز ارزها بی‌حد و مرز هستش. به طوری که شما در هر زمان از شبانه ‌روز که مایل باشین به هر مقدار که بخواین می ‌تونین رمز ارزها را از یک کشور به کشور دیگر منتقل کنین. ارزهای دیجیتالی در حقیقت ارزهایی هست که با پروتکل ‌های رمزگذاری‌ شده طراحی شده و هدف ‌شان کاهش تقلب و ممانعت از جعل و کلاهبرداری ارزی هست.

نکات مهم سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال

آموزش مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال

همه ی افرادی که تصمیم به شروع سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال می گیرن، به دنبال کسب منفعت هستن اما کسب سود جز در سایه آگاهی امکان پذیر نیست. بازار ارزهای دیجیتال به دلیل ماهیت مبهمی که در پس‌ زمینه آن وجود داره، در معرض طرح ‌های کلاهبرداری زیادی هست. ولی با وجود همه اخبار منفی که سال های اخیر پیرامون رمز ارزها منتشر می شه، سرمایه‌ های قابل‌ توجهی به این بازار وارد شده و سهم بازار بیت کوین افزایش پیدا کرده. فعالان این حوزه پیشنهاد می کنن که، به ابهامات این بازار واقف باشین و سپس اقدام به معامله کنین از جمله آسیب‌ هایی که به این حوزه وارد می ‌شه، ورود هکرهاست. طرح‌ های پانزی و کوین‌های تقلبی نیز از دیگر آفات این بازار محسوب می ‌شن و به شکل اجتناب‌ ناپذیری با آن دست ‌به‌گریبان خواهن بود. 

دانش خود را در حوزه ارزهای دیجیتال افزایش بدین.

تلاش کنین که، اطلاعات جامع و کاملی از تمام اصطلاحات و شرایط این بازار داشته باشین. اطلاعاتی در مورد بستر بلاک چین، رمز ارزها، توکن اختصاصی، قیمت کوین یا توکن، حجم معاملات، گذشته و آینده آن ‌ها و هر آن چه که، به رمز ارزها مربوط می شه اطلاعات کسب کنین و به طور کلی بدونین وارد چه نوع بازاری می‌ شین. و ضمنا بتونین بیشترین سودآوری رو داشته باشین. همانطور که قبلا هم گفتیم، در بازار ارزهای دیجیتال هم افراد کلاهبردار وجود دارن. بنابراین در دریافت پروژ‌هایی که بسیار خوب هستن و اندکی مشکوک، احتیاط کنین و قبل از سرمایه گذاری، همه جوانب را سنجش کنین. با ایجاد تنوع در سرمایه و سبد دارایی خود، احتمال ریسک را کاهش و احتمال سود را افزایش بدین.

اطلاعات خود را در مورد انواع کیف پول افزایش بدین.

تمامی فعالیت‌ های مربوط به خرید و فروش رمز ارز و ذخیره آن با استفاده از کیف پول انجام می ‌شه. در مورد انواع کیف اطلاعاتی کسب کنین. شما به یک کیف پول نیاز دارین که، ارزهای خریداری شده را در آن نگهداری کنین. کیف پول های زیادی برای ارزها وجود داره. تا حد امکان سعی کنین که از کیف پول های سرد استفاده کنین. کیف پول ارز دیجیتال، راهی برای ذخیره و بازیابی رمز ارزهاست. شاید شیوه ذخیره رمز ارز در کیف پول را مانند ذخیره ‌سازی فولدرهای موجود در کامپیوتر تصور کنین، اما در حقیقت، اطلاعات ذخیره ‌شده در کیف پول به محل رمز ارز شما در بلاک چین اشاره داره.

مهم‌ترین ارزهای دیجیتال مناسب سرمایه گذاری

الزامات سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال

در حال حاضر بیش از دو هزار ارز دیجیتال در سراسر دنیا وجود داره و این بازار روز به روز در حال گسترش هست. افزایش تعداد سرمایه گذاران در این بازار مالی باعث شده که ارزش ارز های دیجیتالی، همه روزه به طور شگفت انگیزی بالا و پایین بشه. در مقایسه با سهام سنتی در واقع بورس، ارزهای رمزپایه بسیار بی ثبات هستن و سرمایه گذاران باید خود را برای انواع چالش ها و ضرر های غیرقابل پیش بینی آماده کنن. البته هدف از هرگونه سرمایه گذاری کسب درآمد هستش و سرمایه گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال می تونه سرمایه گذاری برای سود بیشتر باشه به جرات می ‌تونیم بیت کوین، اولین رمز ارز را تا زمان ظهور آن موفق ‌ترین پروژه در راستای دیجیتال کردن پول خطاب کنیم. این پروژه همانطور که پیش از این هم عرض کردیم، الهام بخش بی ‌شمار ارز دیجیتال دیگر شد باید توجه داشته باشین که بازار همیشه یک شکل و ظاهر نداره و حتی رمز ارزی که به جایگاه دوم هم رسیده، ممکنه ارزش خود را از دست بده.

بیت کوین (BTC)

نام ارز دیجیتال بیت کوین (Bitcoin) را تقریبا امروزه شاید همه شنیده باشه. ارز دیجیتالی که آغازگر دوره طلایی تبادلات دیجیتالی در جهان هستش و در حال حاضر نیز به‌ عنوان ارزشمندترین دارایی دیجیتال در دنیا شناخته شده. به گفته ایجاد کننده یا ایجاد کنندگان، این ارز دیجیتال تاسیس شده تا ارسال پرداخت ‌های آنلاین از یک طرف به طرف دیگر به ‌صورت مستقیم و بدون نیاز به یک مؤسسه مالی را امکان‌ پذیر کنه. بسیاری از اقتصاددان ‌ها بیت کوین را یک پدیده انقلابی می دونن که درهای جدیدی را برای داشتن جهانی بهتر و شفاف ‌تر باز کرده. این رمز ارز از امنیت بسیار بالایی برخورداره، به طوری که نودها (چه نودهای معمولی و چه ماینرها) با پیروی از یک سری دستورات خاص به تایید یا رد تراکنش ها می ‌پردازن. ارز دیجیتال (BTC) به‌ دلیل استفاده از الگوریتم اجماع اثبات کار (Proof of Work) در حال حاضر یکی از بهترین گزینه‌ ها برای استخراج هست.

اتریوم (ETH)

ارز دیجیتال اتریوم ethereum دومین رمزارز محبوب بازار کریپتوکارنسیست. بعد از بیت کوین این ایده توسط ویتالیک بوترین در سال ۲۰۱۳ طی یک مقاله سفید ارائه شد در نهایت او در ژانویه ۲۰۱۴ به همراه چند توسعه دهنده دیگر ایده خود را تکمیل تر کرد این پروژه در بستر شبکه بلاک چین به صورت غیر متمرکز فعالیت کرده و با استفاده از آن علاوه بر انتقال پول دیجیتال، امکان انجام قرار داد های هوشمند مختلف در این بازار مالی بدون واسطه، و به صورت دیجیتالی وجود داره. قیمت ethereum از ابتدا تا به حال، دستخوش نوسانات زیادی شده. در آگوست سال ۲۰۱۵، رمزارز اتر در صرافی کراکن لیست شد و معامله آن با قیمت ۲.۷۷ دلار در این صرافی آغاز شد. در زمان نگارش این مقاله ، اتریوم با نماد اختصاری ETH یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال هست که با ارزش بازار حدود ۳۸۸.۹۱ میلیارد دلار، در رتبه ۲ بازار قرار گرفته.

انواع سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال

الزامات سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال

در این مقاله با هدف آموزش گام به گام سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال، باید توجه داشته باشین، که در سال‌ های اخیر، کریپتوکارنسی و روش های سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال یکی از مهم ترین مباحث مطرح در سطح جهان تبدیل شده. محبوبیت ارزهای دیجیتال روز به روز در حال افزایش هست. سرمایه ‌گذاران در سراسر جهان تلاش می کنن با به دست آوردن دانش مربوط به آن و مزایای استفاده از آن در بازار تجارت ثروت اندوزی کنن. امروزه بیشتر افراد علاقه‌ مند به تکنولوژی و اهل ریسک، به سمت سرمایه گذاری ارز دیجیتال روی اوردن. هر چند برخی افراد معتقد هستن که ارزهای دیجیتال هرگز آنقدر بزرگ نمی ‌شن که بتونن یک اقتصاد کامل را شکل بدن، اما در دنیای واقعی چیزی که درباره رشد ارزهای دیجیتال می بینیم، برخلاف این نظریه هست.

سرمایه گذاری کوتاه مدت ارزهای دیجیتال

الزامات سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال

اصولا سرمایه گذاران تازه کار عموماً به دنبال سرمایه گذاری کوتاه مدت ارزهای دیجیتال هستن و از این رو به دنبال ارزهای دیجیتال مناسب برای سرمایه گذاری کوتاه مدت می‌ گردن. این نشان میده که تمام افراد نوپا در بازار ارز های دیجیتال در هر عقیده و نظری که هستن، علاقه زیادی به سرمایه گذاری کوتاه مدت در این بازار داشته و به همین دلیل شناخت بهترین ارز ها با پتانسیل رشد بالا در کوتاه‌ مدت اهمیت بسیار زیادی داره. که در زیر به طور مختصر، برخی از این رمز ارزها خواهیم پرداخت.
چین لینک؛ یکی از ارزهای دیجیتال در حال رشد هست که امکان ورود و خروج اطلاعات غیر قابل دستکاری و قابل اعتماد را برای قراردادهای هوشمند پیچیده در بلاک چین‌ های مختلف را فراهم می‌ کنه. اگر نگاهی به قیمت ارزهای دیجیتال داشته باشین و نمودار قیمت چین لینک را بررسی کنین متوجه می ‌شین که این ارز دیجیتال برای سرمایه گذاری کوتاه مدت گزینه بسیار خوبی هست.

سرمایه گذاری بلند مدت ارزهای دیجیتال

الزامات سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال

سرمایه گذاری بلند مدت ارزهای دیجیتال در واقع یک استراتژی عالی برای بازار رمز ارزهاست. در این استراتژی شما می ‌تونین با انتخاب بهترین ارز دیجیتال برای سرمایه گذاری بلند مدت و نگه داشتن آن ها برای بازه های زمانی ۲ تا ۱۰ سال سود بسیار مناسبی کسب کرده و زندگی مالی خود را از این رو به آن رو کنین. ارزهایی مانند؛ بیت کوین و اتریوم، ارزهای مناسبی برای سرمایه گذاری بلند مدت هستن.
البته ممکنه در برهه‌ هایی از زمان و هم چنین با استفاده از تحلیل نمودارهای ارز دیجیتال، نتایج بدست آمده نشان میده که ارز دیگری برای سرمایه گذاری در بلند مدت مناسب ‌تر هست. وضعیت حال حاضر بیت کوین سبب شده، تا بسیاری از مؤسسات مالی و بانکی این ارز را در قالب ارز واقعی نگاه کنن و حتی روی این رمز ارز سرمایه گذاری نیز داشته باشن. این ارز دیجیتال یکی از قدیمی ‌ترین و با ارزش ‌ترین ارزهای دیجیتال هست. در واقع قدرت این ارز آنقدر بالاست که می ‌تونه با کاهش یا افزایش خود بر روی ارزش سایر ارزها نیز مؤثر باشه. مشاغل بسیاری اکنون بیت کوین را به ‌عنوان یک روش پرداخت به رسمیت می‌ شناسن و همین امر موجب شده که، سرمایه‌ گذاری در بیت کوین به تصمیمی هوشمندانه مبدل بشه.

6 نکته مهم سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال

اگر قصد ورود به بازار ارزهای دیجیتال رو دارین و این حوزه رو برای سرمایه گذاری انتخاب کردین، باید تو این حوزه آموزش ببینین بخصوص باید مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال بلد باشید.. همچنین نکاتی رو باید مد نظر داشته باشین تا تو این بازار به یه سود دائمی برسین. در این قسمت ده نکته مهم سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال را برای داشتن یک سرمایه گذاری موفق و مطمئن در بازار کریپتوکارنسی ها با هم مرور میکنیم. ادامه مطلب را در مقاله 6 نکته مهم سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال، بخوانید.

سرمایه گذاری فعال و غیر فعال چیست؟

نوبه این رسیده تا در این بخش از مقاله سرمایه گذاری Active و سرمایه گذاری Passive چیست؟ به بررسی سرمایه گذاری فعال یا سرمایه گذاری Active بپردازیم. سرمایه گذاری فعل همونطور که از اسمش معلومه، به روشی از سرمایه گذاری اشاره می کنه که یه نفر یه رویکرد عملی رو انجام میده. این افراد می خوان تا نهایت استفاده رو از نوسان های بازار ببرن و بالاتر از حد معمول سود به دست بیارن. به عبارتی هدف اصلی سرمایه گذاری Active، به دست آوردن سود بیشتر از متوسط بازدهی بازار و بهره بداری کامل از نوسان های کوتاه مدت قیمت دارایی ها هست. در واقع میشه سرمایه گذاری فعال رو یه رویکرد فعال محسوب کرد که مدیریت سرمایه گذاری باید تصمیم های کوتاه مدت زیادی رو مناسب با شرایط موجود بگیره. ادامه مطلب را در مقاله سرمایه گذاری فعال و غیر فعال چیست، بخوانید.

بهترین روش مدیریت سرمایه در ارزهای دیجیتال

مدیریت سرمایه، عبارتند از یک استراتژی مالی که نحوه ی سرمایه‌گذاری روی دارایی ‌های رمزارزی مختلف رو مشخص می‌کنه. مدیریت سرمایه، زمان ورود معامله ‌گر به معامله، مقدار حجم خرید و نقطه خروج از معامله رو مشخص می‌کنه. با مدیریت سرمایه می‌توان در میان فشار و تلاطم‌ بازارهای مالی، به نرمی پیش رفت. مدیریت سرمایه به این معناست که چگونه معامله و سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال انجام بدیم تا کمترین ریسک رو برای ما داشته باشه و بتونیم بیشترین بازدهی رو در زمانی معقول از سرمایه ی خودمون کسب کنیم. در واقع مدیریت سرمایه، میزان ریسکی که باید برای انجام یک معامله به خصوص پذیرفته بشه و میزان ضرر مربوطه رو مشخص می‌کنه. ادامه مطلب را در مقاله بهترین روش مدیریت سرمایه در ارزهای دیجیتال، بخوانید.

مدیریت سرمایه در بازار ارزهای دیجیتال چیست؟

معامله شاخصه ی اصلی هر بازار مالی و به زبان ساده همون خرید و فروش هستش. اگه در بازار ارزهای دیجیتال خرید و فروش به صورت درست انجام بشه، میتونه سود زیادی برای معامله گر همراه داشته باشه و گوش شیطون کر اگه روش انجام معامله درست نباشه، میتونه ضررهای زیاد و بعضا غیر قابل جبران رو به معامله گر تحمیل کنه. داشتن مدیریت سرمایه در معاملات ارزهای دیجیتال یکی از عادات معاملاتی خوبی هستش که هر تریدر باید اونو با قلب و ذهنش تمرین کنه تا از موفقترین های این حوزه بشه. ادامه مطلب را در مقاله مدیریت سرمایه در بازار ارزهای دیجیتال چیست، بخوانید.

سرمایه گذاری کوتاه مدت در ارزهای دیجیتال چیست؟

از اونجایی که بازار ارزهای دیجیتال یک مارکت جدید و نوپا هست، دارای نوسانات قیمتی بالایی هست و یکی از مسائل مهم در این بازار مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال است. فقط افراد و یا سرمایه گذارانی در بازار میتونن فعالیت کنن که ریسک پذیری بالایی دارن. نوسانات این بازار به شدت بالا است و قیمت یک ارز میتونه در روز 50 تا 100 درصد تغییرات قیمتی داشته باشه. یکی از راه های در امان ماندن از این نوسانات شدید قیمتی مدیریت ریسک و سرمایه هست. یک سرمایه گذار نباید همه سرمایه خودش رو درگیر معامله کنه و باید با توجه به استراتژی شخصی و روند بازار بهترین معامله را انجام بده. ادامه مطلب را در مقاله سرمایه گذاری کوتاه مدت در ارزهای دیجیتال چیست، بخوانید.

خرید و فروش پلکانی چیست؟

خرید و فروش پله ای در واقع یکی از اصول استراتژی معاملاتی جهت مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال با استفاده از کنترل ترس و طمع هستش و روش انجامش به این صورته که خرید یا فروش ارز دیجیتال یا هر دارایی دیگه ای در چند مرحله انجام میشه. از این استراتژی باید حتما همراه تحلیل تکنیکال و بنیادی استفاده بشه. خرید و فروش پلکانی مفاهیم و چارچوب مشخصی داره که باید مدنظر گرفته بشه اما هیچ الزامی در بکارگیری تمام این نکات برای معامله گر وجود نداره و معامله گر می تونه با توجه به سرمایه و استراتژی معاملاتی خودش این روش ها رو شخصی سازی کنه. ادامه مطلب را ر مقاله خرید و فروش پلکانی چیست، بخوانید.

برای سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال چه چیز هایی لازم است؟

علت های خیلی زیادی جهت فهمیدن اهمیت سرمایه ‌گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال و مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال وجود داره ولی 2 مورد از قابل توجه ترین هاش رو برای شما عزیزان بازگو میکنیم که مطمئناً شما هم به این نتیجه میرسین. ادامه این مطلب را در مقاله برای سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال چه چیز هایی لازم است، بخوانید.

استراتژی های مدیریت سرمایه در معاملات

قبل از اینکه استراتژی های مدیریت سرمایه در معاملات ارزهای دیجیتال رو براتون معرفی کنیم، در این قسمت از مقالات مدیریت سرمایه گذاری درمورد اهمیت مدیریت کردن سرمایه و داشتن یه استراتژی خوب مطالبی رو ارائه خواهیم کرد. توی معاملات ارز دیجیتال مدیریت سرمایه به این معنی هست که چطوری و به چه طریقی سرمایه و پولی رو که میخوایم در بازار ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری کنیم. در واقع به پروسه بودجه بندی و راه های خرج کردن سرمایه واسه خرید ارزهای دیجیتال مدیریت سرمایه گفته میشه. اگه که مدیریت سرمایه توسط معامله گر با راهبرد یا شیوه خاصی که از قبل تعیین شده انجام بشه میگیم که این معامله گر دارای استراتژی هست. ادامه مطلب را در مقاله استراتژی های مدیریت سرمایه در معاملات، بخوانید.

چه میزان میتوان در معاملات ارزهای دیجیتال ریسک کرد؟

در ادامه مقاله چه میزان میتوان در معاملات ارزهای دیجیتال ریسک کرد؟به شما خواهیم گفت که توی بازار ارزهای دیجیتال وجود ریسک یک امر غیر قابل اجتناب هست. اما برای پاسخ به این سوال که به چه میزان میتوان در معاملات ارزهای دیجیتال ریسک کرد، باید ببینیم که شرایط بازار به چه شکلی هست، تا بهتر بتونیم بر اساس اصول مدیریت ریسک عمل بکنیم و کارمون رو جلو ببریم. برای مدیریت بهتر ریسک توی بازار ارزهای دیجیتال، باید اول از همه شیوه های محاسبه میزان ریسک رو یاد بگیرید. اگر قبل از این که پوزیشن خاصی را برای نجام معامله باز کنید بتونید درصد ریسکش رو برای خودتون مشخص کنید، با آگاهی بیشتری معامله خودتون رو انجام خواهید داد و همچنین در صورتی که ریسک انجام معامله تون بالا باشه، به راحتی و با آگاهی بالایی میتونید که از انجام اون معامله چشم پوشی کنید. ادامه مطلب را در مقاله چه میزان میتوان در معاملات ارزهای دیجیتال ریسک کرد، بخوانید.

معامله اسپات چیست و چه تفاوتی با معامله فیوچرز دارد؟

معاملات اسپات، جزو ساده ترین معاملات به شمار میرن. معامله اسپات، به عنوان معامله لحظه ای شناخته میشه، به خرید یا فروش یک ارز خارجی، ابزار مالی، یا کالا برای تحویل فوری در یک تاریخ مشخص اشاره داره و مدیریت سرمایه گذاری در این مورد یکی از مسائل مهم است.. اکثر قراردادهای لحظه ای شامل تحویل فیزیکی ارز، کالا یا ابزار هست. تفاوت در قیمت قرارداد آتی در مقابل قرارداد لحظه ای، ارزش زمانی پرداخت رو بر اساس نرخ بهره و زمان تا سررسید در نظر می گیره. در معاملات نقدی ارز، نرخ مبادله ای که مبادلات بر اساس اون انجام میشه، نرخ ارز لحظه ای نامیده میشه. ادامه مطلب را در مقاله معامله اسپات چیست و چه تفاوتی با معامله فیوچرز دارد، بخوانید.

چگونه می توان یک تحلیل گر شد؟

داده هایی که در این شغل تحلیل می شن می تونن تحقیقات بازار و مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال، لجستیک، ارقام فروش، یا هزینه های حمل و نقل باشن و هر کسب و کاری به جمع آوری این داده ها برای ادامه راهشون نیاز داره. تحلیل گران اعداد و داده ها رو به صورت ساده و روان در میارن تا به شرکت ها سازمان ها کمک کنند تا مدیران بدونن چگونه تصمیمات تجاری بهتری بگیرن. کارشناس تحلیل داده، داده های به دست اومده از روند قیمت گذاری محصولات جدید و روند کاهش هزینه های حمل و نقل رو می گیرن و از بین اون ها مهم ترین موارد رو استخراج می کنند تا بتونن به شرکت ها کمک کنند تا با مسائلی که برای شرکت هزینه بر هستن، برخورد مناسبی داشته باشن. ادامه مطلب را در مقاله چگونه می توان یک تحلیل گر شد، بخوانید.

فومو FOMO یا ترس از دست دادن ارز دیجیتال چیست؟

اگه در بازار ارزهای دیجیتال یا سایر بازارهای مالی فعالیت داشته باشین، احتمالا در مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال اسم فومو یا FOMO رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که فومو یا ترس از دست دادن سرمایه چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که Fomo مخفف عبارت Fear Of Missing Out هست که به معنی ترس از دست دادن هست. بهتره بدونین شخصی دچار فومو یا FOMO در بازار ارزهای دیجیتال میشه که فکر می کنه در حال از دست دادن فرصت های کسب سود هست و در نتیجه تصمیم هایی رو بر اساس هیجانات می گیره. همین موضوع نیز باعث میشه تا در معامله های خود با شکست مواجه بشه. ادامه مطلب را در مقاله فومو FOMO یا ترس از دست دادن ارز دیجیتال چیست، بخوانید.

استراتژی ریسک فری Risk Free چیست؟

اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا در حوزه مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال اسم استراتژی ریسک فری یا Risk Freeرو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این استراتژی به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که استراتژی ریسک فری چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که استراتژی ریسک فری به این معنی هست که هر کاری که از دست ما بر میاد، انجام بدیم تا قبل از ضرر کردن، بتونیم از یه معامله خارج بشیم. به این ترتیب، عملا مدیریت ریسک سرمایه گذاری نیز به خوبی اتفاق می افته. اجرای روش ها و تکنیک های ریسک فری کردن در شرایط مختلف حاکم بر بازار امکان پذیر هست، ولی باید توجه داشته باشین که در شرایط رکود یا روند نزولی کارآمدی بیشتری داره. ادامه مطلب را در مقاله استراتژی ریسک فری Risk Free چیست، بخوانید.

تکنیک تشخیص پایان روند صعودی در ارزهای دیجیتال

شما می تونین با تشخیص تغییر روند یا پایان روند صعودی ارزهای دیجیتال، از معامله های خودتون خارج شده و از کاهش ارزش سرمایه خودتون جلوگیری کنین. برای این کار باید با انواع شاخص ها و اندیکاتورها آشنایی داشته باشین و بتونین از اون ها در تحلیل تکنیکال بهره ببرین. به همین منظور ما سعی می کنیم در این قسمت از مقاله به معرفی انواع شاخص ها برای شناسایی پایان چرخه صعودی بپردازیم. ادامه مطلب را در مقاله تکنیک تشخیص پایان روند صعودی در ارزهای دیجیتال، بخوانید.

سبدگردانی ارز دیجیتال چیست و چگونه انجام می شود؟

اگه در بازار کریپتوکارنسی ها فعالیت داشته باشین، احتمال در حوزه مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال، اسم مفهوم سبدگردانی ارز دیجیتال رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که سبدگردانی ارز دیجیتال چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که سبدگردانی نوعی سرمایه گذاری غیرمستقیم هست. این روش برای افرادی مناسب هست که تخصص و زمان کافی برای سرمایه گذاری مستقیم رو ندارن. سبدگردانی یعنی شما مدیریت پرتفوی خودتون رو به یه شخص باتجربه بسپارین. سبدگردان با دانش و تجربه خودش در معامله گری در مورد خرید، فروش یا نگهداری سهام سرمایه گذار تصمیم گیری می کنه. به عبارت دیگه، در فرایند سبدگردانی یه فرد حقوقی متخصص در بازار که سبدگردان نام داره، با سرمایه گذار قرارداد می بنده تا مدیریت پرتفوی اون رو در اختیار بگیره و با جای اون خرید و فروش انجام بده. ادامه مطلب را در مقاله سبدگردانی ارز دیجیتال چیست و چگونه انجام می شود، بخوانید.

هج کردن(Hedging) در ارز دیجیتال چیست؟

اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم هج کردن ارز دیجیتال در مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واسه شما نیز پیش اومده باشه که هج کردن ارز دیجیتال چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که هج کردن ارز دیجیتال نوعی روش سرمایه گذاری هست که با هدف کاهش خطر نوسانات شدید یا به حداقل رسوندن ریسک در معاملات انجام میشه. Hedging در لغت به معنی مصون سازی بوده و معمولا شامل کشف موقعیت جبران کننده یا مخالف در ارز دیجیتال هست. همچنین هجینگ به عنوان یه استراتژی پیشرفته برای سرمایه گذاری در نظر گرفته میشه. ادامه مطلب را در مقاله هج کردن(Hedging) در ارز دیجیتال چیست، بخوانید.

معرفی زنان پیشرو در دنیای ارزهای دیجیتال

اگه در بازار کریپتوکارنسی ها فعالیت داشته باشین، احتمالا دیدین که زنان سرمایه گذاران بهتری در بازار ارزهای دیجیتال هستن و در مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال هم خوب هستند و شاید این سوال واسه شما پیش اومده که چرا قضیه اینجوریه؟! ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که زنان برای آزادی اقتصادی، فعالیت های کارآفرینی، استقلال و امنیت با موانع مالی روبرو هستن. در مواجهه با این چالش ها خیلی از زنان به دنبال پیدا کردن راه های جدید کسب درآمد و شناسایی راهی برای دور زدن سیستم های پولی سنتی هستن که سرمایه گذاری روی ارزهای دیجیتال یکی از این راه هاست. تحقیقات نشون داده که خانوم ها می تونن سرمایه گذاران بهتری از آقایان باشن و سود زیادی به دست بیارن. در ادامه به بررسی دلایل اینکه چرا زنان سرمایه گذاران بهتری در ارزهای دیجیتال هستن؟ می پردازیم. ادامه مطلب را در مقاله معرفی زنان پیشرو در دنیای ارزهای دیجیتال، بخوانید.

نسبت ریسک به ریوارد در معاملات ارز دیجیتال چیست؟

اگه در بازار ارزهای دیجیتال و استراتژی های معاملاتی فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم نسبت ریسک به ریوارد یا Risk Reward رو در مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واسه شما هم پیش اومده باشه که نسبت ریسک به ریوارد چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که نسبت ریسک به ریوارد که بهش R/R هم گفته میشه، یکی از شاخص های استراتژی های معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال هست. تریدرها همواره به دنبال کسب بالاترین میزان سود و کمترین مقدار ضرر هستن. بنابراین با روش نسبت ریسک به ریوارد می تونن میزان این دو پارامتر رو بررسی و در آخر بهترین تصمیم رو بگیرن. ادامه مطلب را در مقاله نسبت ریسک به ریوارد در معاملات ارز دیجیتال چیست، بخوانید.

چگونه از سرمایه گذاری احساسی دوری کنیم؟

همونطور که گفتیم، سرمایه گذاری یکی از بهترین روش ها برای افزایش میزان سرمایه اولیه افراد هست. نکات مهمی در زمان سرمایه گذاری وجود داره که باید اون ها رو رعایت کنین تا سود زیادی به دست بیارین. یکی از این نکات این هست که از سرمایه گذاری احساسی دوری کنین. برای این کار روش های مختلفی وجود داره. راهکارهای پیشنهادی ما رو که با اون می تونین تاثیرگذاری هیجانات و احساسات رو در سرمایه گذاری کاهش بدین، در ادامه بخونین. ادامه مطلب را در مقاله چگونه از سرمایه گذاری احساسی دوری کنیم، بخوانید.

نرخ بازگشت سرمایه یا ROI چیست؟

اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم نرخ بازگشت سرمایه یا ROI رو در مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واسه شما هم پیش اومده باشه که نرخ بازگشت سرمایه چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که نرخ بازگشت سرمایه یا ROI که مخفف عبارت Return Of Investment هست، یعنی اگه مبلغ مشخصی از پول رو سرمایه گذاری کنیم، چه مقدار عایدی برای سرمایه گذار می تونه داشته باشه و به عبارت دیگه، به ازای هر ریال هزینه ای که می کنین، چقدر به شما بر می گرده و می تونین سرمایه اولیه خودتون رو برگردونین. ادامه مطلب را در مقاله نرخ بازگشت سرمایه یا ROI چیست، بخوانید.

تله گاوی (Bull Trap) چیست؟

اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا در مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال اسم تله گاوی یا Bull Trap رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که تله گاوی چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که تله گاوی یه سیگنال اشتباه و نادرست در معاملات و تحلیل تکنیکال هست و زمانی اتفاق می افته که در روند نزولی یه ارز دیجیتال برای مدتی حرکت قیمت تغییر می کنه و تریدرها تصور می کنند که یه روند صعودی در پیش رو هست، ولی بعد از مدتی دوباره روند نزولی معکوس میشه و سطح حمایت قبلی رو به پایین میشکنه. در این صورت تریدرهایی که موقعیت خرید گرفته بودن، ضرر می کنند. ادامه مطلب را در مقاله تله گاوی (Bull Trap) چیست، بخوانید.

فاندینگ ریت (Funding Rate) چیست؟

اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا در مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال اسم فاندینگ ریت یا Funding Rate رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که فاندینگ ریت چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که فاندینگ ریت که با عنوان نرخ تامین مالی هم شناخته میشه، یکی از معیارهایی هست که تریدرهای بازار خرید و فروش اوراق قرارداد آتی یا فیوچرز ارزهای دیجیتال مثل بیت کوین و اتریوم باید بهش توجه کنند. این مکانیزم در بخش فیوچرز صرافی های ارز دیجیتال مختلفی همانند بایننس وجود داره و می تونین از این قابلیت استفاده کنین. ادامه مطلب را در مقاله فاندینگ ریت (Funding Rate) چیست، بخوانید.

5 توصیه مهم از بزرگان صنعت ارزهای دیجیتال

سخنان ارزشمند سرمایه گذاران بزرگ در بازار ارزهای دیجیتال می تونه باعث ایجاد انگیزه و آگاهی برای فعالیت در این بازار مالی بشه، چون این افراد راه های مختلف رو طی کردن تا به این موفقیت بزرگ و ثروت زیاد دست پیدا کردن. بهتره بدونین بزرگان و صاحب نظران بازار هر کدوم توصیه های مختلفی رو در رابطه با سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال ارائه دادن که رعایت این موارد باعث میشه تا سود زیادی به دست بیارین. به همین منظور ما سعی می کنیم در این بخش از مقاله به بررسی توصیه های مهم از بزرگان بازار ارزهای دیجیتال بپردازیم. ادامه مطلب را در مقاله 5 توصیه مهم از بزرگان صنعت ارزهای دیجیتال، بخوانید.

پنج نشانه کلاهبرداری بودن یک ICO

اگه از فعالان در بازار کریپتوکارنسی باشین و اخبار حوزه اقتصادی رو پیگیری کنین، احتمالا با اصطلاح ICO برخورد داشتین. استارت آپ های بلاک چین از طریق ICO درآمد بالایی دارن. در لول های بالا ICO مکانیزمی هست که پروژه های جدید، توکن‌های ارز مجازی خودشون رو در ازای جذب سرمایه اولیه می‌فروشن که معمولا با ICO یا عرضه اولیه عمومی مقایسه میشه. ICO در واقع به عنوان وسیله‌ای برای سرمایه گذاری جمعی هست و فضایی برای سرمایه‌گذاران هست تا در یک سرمایه گذاری درست شرکت کنن. ادامه مطلب را در مقاله پنج نشانه کلاهبرداری بودن یک ICO، بخوانید.

واش تریدینگ یا تجارت شسشتو چیست؟

همونطور که بیان کردیم واش تریدینگ در مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال فرآیندی هست که طی اون یک معامله گر اوراق بهادار رو به منظور ارائه اطلاعات گمراه کننده چندین بار خرید و فروش می کنه. در برخی شرایط، واش تریدینگ ها توسط یک معامله گر و یک کارگزار که با همدیگه تبانی می کنن، انجام میشه و در برخی مواقع معاملات شستشو توسط سرمایه گذارانی که هم به عنوان خریدار و هم فروشنده اوراق بهادار عمل می کنن، انجام میشه. ادامه مطلب را در مقاله واش تریدینگ یا تجارت شسشتو چیست، بخوانید.

سرمایه گذاری دوگانه(Dual Investment) چیست؟

شاید این در مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال سوال واستون پیش اومده باشه که سرمایه گذاری دوگانه چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که سرمایه گذاری دوگانه یا Dual Investment نوعی استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال هست که امکان دریافت سود شما رو به صورت دو دارایی میده. به عبارت دیگه، اگه معامله شما در تاریخ تسویه انجام بشه، شما می تونین سود معامله رو به صورت ارز سپرده یا ارز جایگزین دریافت کنین. البته باید در زمان استفاده از سرمایه گذاری دوگانه به برخی نکات مهم توجه لازم رو داشته باشین. ادامه مطلب را در مقاله سرمایه گذاری دوگانه(Dual Investment) چیست، بخوانید.

تست هاوی(Howey) چیست و چه تاثیری در بازار دارد؟

شاید این سوال در مورد مدیریت سرمایه در بازار ارزهای دیجیتال واستون پیش اومده باشه که تست هاوی چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که تست هاوی یا Howey Test یه آزمون قانونی هست که در ایالات متحده آمریکا برای مشخص کردن اینکه آیا یه معامله واجد شرایط یه قرارداد سرمایه گذاری هست و بنابراین بر اساس قوانین فدرال رزرو یه اوراق بهادار در نظر گرفته میشه یا خیر، مورد استفاده قرار می گیره. طبق تست هاوی یه معامله باید شامل سرمایه گذاری وجوه در یه سرمایه گذاری گروهی باشه با این انتظار که همه سودها از تلاش های گروهی حاصل بشه. ادامه مطلب را در مقاله تست هاوی(Howey) چیست و چه تاثیری در بازار دارد، بخوانید.

رویداد قوی سیاه(Black Swan) در ارزهای دیجیتال

شاید این سوال در مورد مدیریت سرمایه در بازار ارزهای دیجیتال واستون پیش اومده باشه که رویداد قوی سیاه چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که رویداد قوی سیاه یا Black Swan رویدادی هست که به کمیاب بودن و تاثیر شدیدی اون شناخته میشه. این اصطلاح برای اولین بار توسط شخصی به اسم نسیم نیکلاس طالب، نویسنده ای که استاد امور مالی و تاجر سابق وال استریت هست، به وجود اومد. نسیم طالب در کتا خوب در سال 2007 درباره ایده رویداد قوی سیاه گفته رویدادی که پیش بینی اون غیرممکن هست، ولی پیامدهای فاجعه باری داره. ادامه مطلب را در مقاله رویداد قوی سیاه(Black Swan) در ارزهای دیجیتال، بخوانید.

نحوه ارزیابی پروژه های ارز دیجیتال چگونه است؟

ارزیابی پروژه های ارز دیجیتال؛ فرایندی گیج کننده و دشوار! آیا می دونین چجوری میشه یه پروژه ارز دیجیتال رو واسه سرمایه گذاری ارزیابی کنیم؟ فاکتورهای ارزیابی پروژه ارز دیجیتال کدامند؟ اطلاعات رتبه بندی و رسمی رمزارزها رو از کجا پیدا کنیم؟ ارزیابی رمزارزهای موجود در بازار چرا از اهمیت زیادی برخوردار هست؟ به نظر شما چرا تریدرها قبل از سرمایه گذاری و خرید ارز دیجیتال مورد نظر خودشون اون رو ارزیابی می کنند؟ ادامه مطلبرادر مقاله نحوه ارزیابی پروژه های ارز دیجیتال چگونه است، بخوانید.

منظور از سرمایه گذاری خطرپذیر(VC) چیست؟

شاید این سوال در مورد مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال واستون پیش اومده باشه که سرمایه گذاری خطرپذیر چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که سرمایه گذاری خطرپذیر یا Venture Capital نوعی روش تامین مالی خصوصی هست که سرمایه گذاران به پروژه های تازه راه اندازی شده که تصور میشه پتانسیل رشد بالایی دارن، ارائه می کنند. نکته قابل توجه این هست که سرمایه های خطرپذیر معمولا از طرف افراد ثروتمند، بانک ها و سایر موسسه های مالی تامین میشه. با وجود پرریسک بودن سرمایه گذاری در کسب و کارهای کوچیک، پتانسیل رشدهای غیرمعمول هم وجود داره. ادامه مطلبرا در مقاله منظور از سرمایه گذاری خطرپذیر(VC) چیست، بخوانید.

فالینگ نایف(Falling Knife)؛ قاتل معامله گران ارزهای دیجیتال!

شاید این سوال در مورد مدیریت سرمایه در ارز دیجیتال واستون پیش اومده باشه که فالینگ نایف چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که فالینگ نایف یا Falling Knife وضعیتی هست که ریزش شدید قیمت ارز دیجیتال رو نشون میده. عدد یا فرمول قطعی نمی تونیم واسه فالینگ نایف در نظر بگیریم. ولی در الگوی چاقوی در حال سقوط با افت ارزش دارایی در مدت زمانی کوتاه روبرو هستیم. این ریزش قیمت معمولا باید بیشتر از 20 درصد نسبت به بیشترین رکورد خودش در 52 هفته گذشته باشه. مفهوم فالینگ نایف نشون دهنده میزان خطری هست که تریدر یه معامله گر باید به جون بخره تا وارد بازار بشه تا با انجام معاملات سود کسب کنه. ادامه مطلب را در مقاله فالینگ نایف(Falling Knife)؛ قاتل معامله گران ارزهای دیجیتال، بخوانید.

تله سرمایه گذاری(Investing Trap) چیست؟

شاید این سوال در مورد مدیریت سرمایه در ارز دیجیتال واسه شما پیش اومده باشه که منظور از تله سرمایه گذاری چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که تله سرمایه گذاری یکی از اصطلاحات رایج در بازارهای مالی به ویژه در بازار ارزهای دیجیتال هست که تریدرها و معامله گران باهاش روبرو میشن. توجه داشته باشین که تله سرمایه گذاری به دو بخش اصلی شناختی و احساسی تقسیم میشه بیشتر مواقع با ترکیبی از این دو مورد روبرو هستیم که بهش سوگیری رفتاری گفته میشه. سوگیری یعنی اینکه تریدرها ناخودآگاه دوست داره در یه موقعیت خاص به روش خاصی معامله یا رفتار کنه. ادامه مطلب را در مقاله تله سرمایه گذاری(Investing Trap) چیست، بخوانید.

عملکرد حساب پس انداز ارز دیجیتال چگونه است؟

احتمالا این سوال در مورد مدیریت سرمایه در ارز دیجیتال واستون پیش اومده باشه که حساب پس انداز ارز دیجیتال چیست؟ ما می تونیم درپاسخ به این سوال بگیم که مفهوم حساب های پس انداز کریپتویی شبیه به حساب های پس انداز سنتی هست. به این ترتیب، شما به عنوان دارنده رمزارزها می تونین دارایی های خودتون رو به یه حساب پس انداز ارز دیجیتال واریز کنین که بعدا به وسیله شخص ثالث از طرف ما به امانت داده میشه و واسه سپرده های خودتون سود به دست میارین. اصلی ترین تفاوت حساب های پس انداز ارز دیجیتال با پس اندازهای سنتی این هست که به جای سپرده گذاری پول های واقعی یا ارزهای فیات، وجوه خودتون رو در رمزارز مورد نظر نگه می دارین تا سود به دست بیارین. ادامه مطلب را در مقاله عملکرد حساب پس انداز ارز دیجیتال چگونه است، بخوانید.

معرفی شرکت سرمایه گذاری گری اسکیل(GrayScale)

آیا می دونین شرکت سرمایه گذاری گری اسکیل چیست؟ صندوق گری اسکیل یا GrayScale از زیرمجموعه های شرکت سرمایه گذاری ارز دیجیتال هست که با نماد اختصاریDCG شناخته میشه. توجه داشته باشین که شرکت سرمایه گذاری گری اسکیل از سال 2013 کار خودش رو شروع کرده و زمینه فعالیت اون در حوزه سرمایه گذاری روی رمزارزهاست. مهم ترین کاری که این شرکت انجام میده، خرید ارزهای دیجیتال هست. این شرکت تا مارس 2018 علاوه بر بیت کوین، سرمایه گذاری های خودش رو در رمزارزهای دیگه ای مثل لایت کوین، اتریوم کلاسیک، ریپل و.... انجام داد. در این مقاله از سری مقالات مدیریت سرمایه در ارز دیجیتال بیشتر در مورد این شرکت بحث خواهیم کرد. ادامه مطلب را در مقاله معرفی شرکت سرمایه گذاری گری اسکیل، بخوانید.

تفاوت سرمایه گذاری و سفته بازی در بازار رمز ارزها

توجه داشته باشین که سرمایه گذاران و سفته بازها هر کدوم پول و دارایی های خودشون رو در ابزارهای مختلف سرمایه گذاری مثل ارزهای دیجیتال و سهام با درآمد ثابت قرار میدن. داشتن رمز ارزها نشون دهنده بخشی از یه پروژه کریپتویی هست. رمز ارزها رو میشه در بازار کریپتو خرید و فروش یا اون در یه معامله خصوصی خریداری کرد. پروژه ها بر اساس کل ارزش بازار یا ارزش بازار رمز ارزهای قابل معامله خودشون رتبه بندی می کنند. ادامه مطلب را در مقاله تفاوت سرمایه گذاری و سفته بازی در بازار رمز ارزها، بخوانید.

بررسی علل افزایش ورودی های ارز دیجیتال

توجه داشته باشید که میزان ورودی ارزهای دیجیتال در یک هفته اخیر به میزان 103 میلیون دلار افزایش یافته است که این مسئله بازگشت خریداران و گاوهای بازار کریپتو را نشان می دهد. در واقع، جریان های ورودی به صندوق های سرمایه گذاری رمز ارزها بعد از یک وقفه کوتاه دو هفته پیش از سر گرفته شده است، همانطور که در آخرین تحلیل CoinShares نشان داده شده است. ادامه مطلب را در مقاله بررسی علل افزایش ورودی های ارز دیجیتال، بخوانید.

بررسی کلاهبرداری کریپتویی استاد از دانشجویان خود

توجه داشته باشید که یک مدرس دوره معاملات رمز ارزها به دلیل فریب دادن 15 دانش آموز به سرمایه گذاری 1.2 میلیون دلاری در یک صندوق تامینی که وعده ایجاد بازده پرسود را داده است، از طرف رگولاتورها اوراق بهادار آمریکا با اتهاماتی روبرو شده است. علیرغم ادعای استفاده از فناوری پیشرفته، این شخص بدون راه اندازی صندوق سرمایه گذاری این وجوه را برداشت. همچنین بر اساس بیانیه اخیر منتشر شده توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده، برایان سیول ظاهرا سرمایه گذاران را تشویق کرده است که از اوایل سال 2018 تا اواسط سال 2019 وجوه خود را در یک صندوق تامینی غیر موجود قرا دهند. ادامه مطلب را در مقاله بررسی کلاهبرداری کریپتویی استاد از دانشجویان خود، بخوانید.

چرا بیت کوین توجه بیل آکمن را به جلب کرده است

توجه داشته باشید که بیل آکمن، سرمایه گذار میلیاردر بیت کوین(BTC) را مورد بررسی قرار می دهد. این سرمایه گذار فعال قبلا از هرگونه دخالت در ارزهای دیجیتال دوری می کرد. بیل آکمن، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت پرشینگ اسکوئر کپیتال منیجنت، بعد از ظهر روز شنبه بخشی از توجه خودش را به بیت کوین معطوف کرد و به طرزی گستاخانه سناریویی را پیشنهاد کرد که در آن قیمت بزرگ ترین ارز دیجیتال دنیا می تواند بسیار بالاتر از آن چیزی باشد که هر کسی تصورش را بکند. ادامه مطلب را در مقاله چرا بیت کوین توجه بیل آکمن را به جلب کرده است، یخوانید.

آیا فاز دوم رشد بازار ارزهای دیجیتال در راه است؟

توجه داشته باشید که به گفته تحلیلگر آنچین، فاز دوم بازار افزایشی کریپتو در شرف شروع است. جیمز چک، تحلیلگر زنجیره ای در مصاحبه ای با کوین تلگراف ادعا می کند که بازار ارزهای دیجیتال در حال انتقال از مرحله گاو نر مشتاق به مرحله گاوان سرخوشی است. همچنین به گفته این شخص، بازار گاوی ارزهای دیجیتال در آستانه وارد شدن به فاز دوم و نهایی خود است که با سرخوشی و تغییرات شدید قیمت تعیین می شود. ادامه مطلب را در مقاله آیا فاز دوم رشد بازار ارزهای دیجیتال در راه است، بخوانید.

آموزش مدیریت سرمایه در بازار نزولی و صعودی

برخی تحرکات در بازارهای مالی بعث افزایش روند صعودی می شوند. با افزایش این روند، تمام جنبه های بازارهای مالی بهبود خواهند یافت. روند صعودی برای بسیاری از مردم سرگرم کننده است و آنها سود می برند. با این حال، یک چیز مهم در مورد بازارهای مالی از طریق فراز و نشیب ثابت می ماند. درست است که حتی در بهترین شرایط، همه معامله‌گران سودآور نیستند و بسیاری از افراد با معامله در مکان ‌های اشتباه و استفاده از استراتژی‌ های اشتباه ضرر می‌کنند، اما استراتژی های مدیریت سرمایه در معاملات می توانند در کاهش ضرر و ریسک کمک کنند. ادامه مطلب را در مقاله آموزش مدیریت سرمایه در بازار نزولی و صعودی، بخوانید.

تأثیر بانک مرکزی فدرال آمریکا بر بازار ارزهای دیجیتال

ارزهای دیجیتال، از جمله بیت‌کوین، به عنوان راهکاری مستقل از سیستم‌های مالی سنتی شکل گرفتند و هدف آن‌ها ایجاد اقتصادی غیرمتمرکز و خارج از کنترل نهادهای پولی بود. اما در طول سال‌های اخیر، تأثیر نوسانات اقتصادی و تصمیمات بانک مرکزی آمریکا بر بازار ارزهای دیجیتال به وضوح دیده می‌شود. سیاست‌های فدرال رزرو، به ویژه در دوره‌های بحران مالی یا تورم بالا، بر ارزش و ثبات بازار رمزارزها تأثیر عمیقی داشته‌اند. ادامه مطلب را در مقاله تأثیر بانک مرکزی فدرال آمریکا بر بازار ارزهای دیجیتال، بخوانید.

جمع بندی و نتیجه گیری

در مقاله ی حاضر تحت عنوان، آموزش مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال و معرفی انواع ان. سعی کردیم به صورت کلی به نحوه سرمایه گذاری، حداقل میزان سرمایه لازم برای ارزهای دیجیتال، بهترین ارز های دیجیتال برای سرمایه گذاری، در کوتاه مدت و بلند مدت رو براتون ارائه بدیم امیدواریم که این نوشتار مورد فیض شما قرار گرفته باشه موفق و پیروز باشین.

نظرات کاربران در مورد آموزش مدیریت سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال
  • سلام. ممنون از مقاله خوبتون. چرا اینقدر روی مدیریت سرمایه در بازار ارزهای دیجیتال تاکید شده؟

    مدیریت سرمایه یکی از اصول اولیه و مهم در هر بیزینسی هست و اگر بلد نباشی سرمایه ت رو مدیریت کنی ممکنه کلا به باد بره.

    مقاله خوبی بود. اصول مدیریت سرمایه رو خوب توضیح دادین

    بهترین مدیریت سرمایه بنظرم یادگیری روش درست ترید ارزهای دیجیتال هستش

    روی شت کوین ها سعی کنید اصلا سرمایه گذاری نکنید. فقط ترید

    مقاله خوبی بود ممنون

    ارز گالا می تونه خوب باشه واسه سرمایه گذاری

    هممون الان شدیم هولدر اجباری متاسفانه

    دوستان تا نیمه دوم سال 2023 توقع رشد نداشته باشید….

    من یه سایت میشناختم رفتم توش کیف دیجیتال هم درست کردم الان دارم ازش ساتوشی میگیرم اینا درسته یا کلاهبرداری هستش؟

    • در بالای نود درصدشون کلاهبرداریه

    آیا دوره کامل و جامعی برای مدیریت سرمایه داریم؟

    بسیار مفید و عالی

سوال امنیتی :7+56 = ?