امنیت در ارزهای دیجیتال، یکی از نگرانی های سرمایه گذاران و معامله گران برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال امنیت این بازار هستش. سرقت ها و حملات سایبری به صرافی ها و کیف پول ها و کلاهبرداری هایی که در حول رمزارزها هست، اطمینان این افراد به امنیت در کریپتوکارنسی ها رو از بین برده و این موضوع اونها رو از ورود به این بازار منصرف میکنه، در این مقاله به مهمترین موضوعات مربوط به امنیت در ارزهای دیجیتال خواهیم پرداخت. اگر شما هم نگران امنیت دارایی های ارز دیجیتال خودتون هستین با ما همرا باشین و مقاله بررسی امنیت در ارزهای دیجیتال رو بخونین.
رشد روز افزون ارزش معاملات بازار کریپتو باعث جذب سرمایه گذاران و در عین حال مجرمان سایبری به این بازار شده. از زمان شروع این بازار در سال 2009 حملات و سرقت های متعددی از صرافی ها و کیف پول ها گزارش شده. طبق گزارش ضد پولشویی رمزارزها که توسط شرکت «سایفر ترِیس» Cifer Trace تدوین شده جرم های مربوط به رمزارزها در سرتاسر دنیا در سال 2019 به 4.3 میلیارد دلار رسید. هکرها بیش از 125 میلیون دلار اتریوم، بیت کوین و رمزارزهای دیگه از چند صرافی ارز دیجیتال مختلف در سال 2019 سرقت کردن. بنابراین امنیت در ارزهای دیجیتال همیشه به صورت قطعی تضمین شده نیست و باید دانش خودتون رو در این زمینه افزایش بدین و تدابیر لازم رو اتخاذ کنین. در ادامه مطلب به چند نوع از حملات ارزهای دیجیتال که این تکنولوژی و دارایی های شما رو ممکنه تهدید کنه اشاره میکنیم:
انواع حملات ارزهای دیجیتال چیست؟
• حمله 51 درصدی (%51 Attack)
یکی از حملات ارزهای دیجیتال در امنیت در ارزهای دیجیتال حمله 51 درصدی هستش. مطمئن ترین راه برای هک بیت کوین برای هکرها هستش (امکان عملی بودن اون رو در بخش بعدی توضیح میدیم). این حمله در واقع حمله ای به بلاکچینه که توسط گروهی از ماینرها انجام میشه که کنترل بیش از 50 درصد هش ریت یا قدرت محاسباتی و پردازشی استخراج رو تحت کنترل دارن.
حمله کنندگان 51 درصدی در صورت موفقیت حمله شان قادر خواهند بود تا از تایید شدن تراکنش های جدید جلوگیری و تراکنش های بین همه یا بعضی از کاربرها رو متوقف کنن. همچنین اونها قادر خواهند بود تراکنش های کامل شده در زمان کنترلشون بر شبکه رو برگشت بدن، این به این معنیه که میتونن ارزها رو دوبار خرج کنن (Double-Spending).
چیزی که تقریبا به طور قطعی میشه راجع بهش اظهار نظر کرد اینه که حمله کننده ها نمیتونن کوین های جدید خلق کنن یا بلاک های قبلی رو تغییر بدن. حمله 51 درصدی احتمالا نمیتونه بیت کوین یا هر ارز بلاک چین محور دیگه ای رو از بین ببره، هرچند حتما آسیب جدی بهش وارد میکنه.
• حملات فینی (Finney Attacks)
یکی دیگه از انواع حملات ارزهای دیجیتال حمله یا هک فینی هست که اولین حمله یا هک شناخته شده برای بیت کوینه و توسط کسی کشف شد که برای نخستین بار در مورد راه اندازی بیت کوین و همچنین احتمال مشکلی به اسم دابل اسپندینگ Double Spending یا دوبار خرج کردن صحبت کرد و اولین گیرنده یه تراکنش بیت کوین محسوب میشه، هال فینی (Hal Finney). حمله فینی که به افتخار هال فینی نام گذاری شده نوع خاصی از دابل اسپندینگ هستش که بیت کوین و انشعابات اون رو تحت تاثیر قرار میده.
• حمله دیداس (DdoS)
حمله دیداس DDoS یا Distributed Denial of Service از جمله حملات ارزهای دیجیتال هستن که بنگاه های جدید و رمزارزها باهاشون مواجهن. حمله دیداس نوع پیچیده تری از حمله DoS یا Denial of Service هست. کمتر نوعی از حمله هست که پیامدهای یه حمله موفق دیداس رو به همراه داشته باشه. داده های امنیتی نشون میده میانگین هزینه تحمیل شده در نتیجه حمله دیداس ساعتی 20 هزار تا 40 هزار دلاره، این رقم نجومی میتونه حتی بزرگترین سازمان ها رو هم تحت فشار قرار بده.
• حمله سیبیل (Sybil Attack)
حمله سیبیل نوعی از حملات ارزهای دیجیتال و تهدید امنیتی علیه سیستم های آنلاین هست که در اون یه شخص تلاش میکنه با ایجاد حساب ها، نودها یا کامپیوترهای متعدد روی شبکه کنترل پیدا کنه. این کار میتونه به سادگی ایجاد چندین حساب توسط یه نفر در یه شبکه اجتماعی باشه. اما در دنیای کریپتو، یک مثال مرتبط تر اینه که یه شخصی چند نود یا گره در شبکه بلاک چینی در دست اجرا داشته باشه. کلمه سیبیل در عنوان این حمله از یه نمونه موردی در مورد یک خانم به اسم سیبیل دورست Sybil Dorsett میاد که مبتلا به اختلال شخصیت چندگانه یا اختلال تجزیه هویت بود و تحت درمان قرار گرفته بود.
در حملات بزرگ مقیاس سیبیل که حمله کننده ها میتونن اکثریت قدرت محاسباتی و پردازشی یا هش ریت شبکه رو در اختیار بگیرن و کنترل کنن، قادر خواهند بود حمله 51 درصدی رو اجرا کنن. در این موارد، میتونن روال سفارش گذاری رو مختل کنن و از اعتبارسنجی تراکنش های جدید جلوگیری کنن. حتی ممکنه بتونن تراکنش های ایجاد شده هنگام کنترل خودشون روی شبکه رو برگشت بزنن چیزی که ممکنه به دابل اسپندینگ یا دوبار خرج کردن منجر بشه. در قسمت بعدی مقاله مفصلا توضیح داده میشه که حمله 51 درصدی چقدر امکان عملی شدن داره.
طی سال ها، دانشمندان علوم کامپیوتر زمان و تحقیق زیادی صرف کردن تا سردربیارن چجوری میشه حملات ارزهای دیجیتال از جمله حملات سیبیل رو شناسایی کنن و جلوشو بگیرن، البته به نتایجی هم رسیدن که درجه تاثیرگذاری مختلفی دارن. ولی فعلا راه حل و دفاع تضمین شده ای وجود نداره.
• حمله داستینگ (Dusting Attack)
در حوزه کریپتوکارنسی، اصطلاح داستینگ به مقادیر ناچیز کوین یا توکن گفته میشه، به اندازه ای کوچیک و ناچیز که کاربرها حتی متوجه وجودشون ته کیف پولشون نمیشن. اگه مثال بیت کوین رو بزنیم، اصطلاح داست شاید برای مقادیر چند صد ساتوشی هم کاربرد داشته باشه. ساتوشی کوچکترین واحد BTC هستش (0.00000001 BTC). همچنین در صرافی های ارز دیجیتال اصطلاح داست برای مقادیر کوچیکی به کار میره که بعد از انجام سفارشات ته کیف پول صرافی میمونه و قابل ترید نیست ولی بعضا قابل تبدیل هست، مثلا در صرافی بایننس، کاربرها میتونن داست رو تبدیل به BNB کنن. عوامل مخرب پی برده اند که کاربرهای رمزارزها توجه زیادی به این مقادیر کم در آدرس ولت خود نمیکنن. در نتیجه، با فرستادن تعداد کمی ساتوشی (یا لاین کوین یا رمزارزهای دیگه) به تعداد زیادی آدرس کیف پول، شروع به داست پاشی Dusting این آدرس ها میکنن. بعد از داست پاشی به آدرس های مختلف، قدم بعدی، تجزیه و تحلیل ترکیبی این آدرس هاست تا آدرس هایی رو که متعلق به یه کیف پولن شناسایی کنن.
روش های کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال
• کلاهبرداری های مهندسی اجتماعی
یکی از روش های کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال کلاهبرداری به واسطه مهندسی اجتماعی هستش. در این روش کلاهبردارها از فریب و دستکاری روانشناختی برای دسترسی به اطلاعات مربوط به حساب کاربر استفاده میکنن. این نوع از کلاهبرداری، افراد رو در شرایطی قرار میدن که فکر کنن با یه طرف قابل اعتماد مثل نهاد دولتی، کسب و کار مشهور و معتبر، همکار یا دوست سر وکار دارن. کلاهبردارها با شگردهای مختلف و با صرف زمان زیاد سعی میکنن تا اعتماد قربانی بالقوه رو به دست بیارن تا اطلاعات حساب کاربری خودشو در اختیار کلاهبردارها بذاره یا مقداری از دارایی های خودشو بهشون انتقال بده. درخواست های غیر منطقی رمزارز از سوی هرکسی و به هردلیلی هرچند به ظاهر قابل اعتماد، میتونه یکی از نشونه های کلاهبرداری مهندسی اجتماعی باشه.
• کلاهبرداری های عاشقانه
یکی دیگه از روش های کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال که رایج هم هست استفاده از وبسایت های دوستیابیه. کلاهبردارها در این روش با قربانی های بالقوه وارد رابطه مجازی بلند مدت میشن و وقتی اعتماد جلب شد، مکالمه ها رو به سمت فرصت های سودآور ارزهای دیجیتال سوق میدن و در نهایت از طرف مقابل درخواست میکنن تا مقداری کوین بهشون انتقال بدن یا اطلاعات محرمانه حساب کاربریشون رو در اختیارشون بذارن. طبق گزارش ها حدود 20 درصد پول های گمشده در کلاهبرداری های عاشقانه مربوط به رمزارزها بوده.
• حساب های جعلی و طرح های توزیع جایزه (Giveaway)
این مورد هم جزو روش های کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال هستش که به وفور اتفاق میفته و خیلی هم مرسومه. کلاهبردارها برای افزایش اعتماد اقدام به ایجاد حساب های جعلی با هویت سلبریتی ها، تاجرها یا اینفلوئنسرهای مشهور حوزه کریپتو میکنن. برای جلب توجه هدف های بالقوه، با طرح های توزیع جایزه Giveaway، وعده هایی وسوسه انگیز و اغوا کننده ای میدن مبنی بر چند برابر کردن کوین های ارسالیشون. با حساب های جعلی به ظاهر معتبر و طرح های فریبنده در شبکه های اجتماعی یک حس فوریت ایجاد میکنن که نباید این به اصطلاح فرصت هایی رو که یک بار در کل عمر اتفاق میفته از دست داد. افراد فریب خورده هم دارایی هاشونو به امید بازگشت سرمایه فوری و چند برابری انتقال میدن.
در شش ماه منتهی به 31 مارس 2021، گزارش هایی بود مبنی بر اینکه سرمایه ای به ارزش 2 میلیون دلار در قالب رمزارز به حساب های جعلی که وانمود میکردن ایلان ماسک هستن انتقال داده شد.
• فیشینگ (Phishing)
یکی دیگه از روش های کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال فیشینگ هستش. در دنیای ارزهای دیجیتال کلاهبرداری های فیشینگ اطلاعات مربوط به کیف پول ها مخصوصا کلید خصوصی رو هدف قرار میده. روش کارشون هم به این شکله که ایمیلی به شما ارسال میکنن که هولدرها رو به وبسایت هایی هدایت میکنه که ازشون درخواست میکنن کلید خصوصی خودشونو وارد کنن. وقتی هکرها کلید خصوصی رو بدست آوردن دارایی های موجود در کیف پول ارز دیجیتال شما رو به راحتی میتونن به سرقت ببرن.
شناسایی ارزهای دیجیتال تقلبی
ارزهای دیجیتال تقلبی زیادی هستن که صرفا برای پامپ و دامپ و خالی کردن جیب سرمایه گذارها ایجاد میشن و عمر خیلی کوتاهی دارن، شناسایی ارزهای دیجیتال تقلبی پس از برملا شدن ماهیتشون و از دست دادن سرمایه کاربرها کار آسونیه ولی چجوری میشه قبل از سرمایه گذاری اقدام به شناسایی ارزهای دیجیتال تقلبی کنیم؟ در ادامه مطلب خلاصه وار به چند نشونه از این توکن های تقلبی که برای ایجاد پامپ و دامپ تولید میشن میپردازیم:
ارزهای دیجیتال تقلبی توکن های بی نام و نشونی هستن که به یکباره هدف تبلیغات افراد ناشناس در اینترنت قرار میگیرن. اگه میبینین یه توکنی که قبلا هیچ اسمی ازش نبوده یهویی تو اینترنت ترند میشه و افراد ناشناس تبلیغشو میکنن، هیجان زده نشین و ورود نکنین. قدم اول و مهم اینه که در مورد پروژه تحقیق کنین. برین وایت پیپرش رو بخونین، ببینید چه تیمی پشتشه، اهدافش چیه، ببینید آیا پتانسیلی برای آینده داره که قیمتش بالا بره. ارزهای دیجیتال تقلبی توکن هایی هستن که توسعه اونها مدت های طولانیه کاملا متوقف شده. اگه میبینین توکنی هدفی نداره، ادعای سودهای غیر واقعی میکنه، رودمپ خوب و آینده نگرانه ای نداره، ازش فاصله بگیرید چون احتمالا جزو ارزهای دیجیتال تقلبی هست. ارزهای دیجیتال تقلبی توکن هایی هستن که وبسایت و شبکه های اجتماعی قوی ندارن. اگه توکنی در اینترنت ترند شده بهتره ببینید آیا وبسایت یا شبکه های اجتماعی خودشو داره یا نه و اطلاعات مربوطه رو اونجا بخونید نه از منابع دست چندم.
کلاهبرداری پانزی Ponzi scheme چیست و چگونه انجام می شود؟
در مسئل مربوط به امنیت ارز های دیجیتال روشی از کلاهبرداری است که در آن با وعده هایی مثل دادن سودهای نجومی و تضمینی، سرمایه مردم را از دستشون در میارن. به این صورت که فرد کلاهبردار با ساخت سایت و یا موسسه یا شرکتی که هرگز هویت قانونی ندارد، با تبلیغات فراوان از قبیل دادن سود های چند برابر سرمایه و تضمینی و... مردم را متقاعد میکنه تا دارایی های خودشون رو در اختیار اون قرار بدن. ادامه مطلب را در مقاله کلاهبرداری پانزی Ponzi scheme چیست و چگونه انجام می شود، بخوانید.
آموزش شناسایی ارزهای دیجیتال تقلبی
شاید این سوال براتون پیش بیاد که اصلا ارز دیجیتال تقلبی در امنیت در ارز های دیجیتال چی هست؟ در جواب باید بگیم که ارز دیجیتال تقلبی یک توکنی هستش که اون رو بجای یک توکن اصلی به شما میفروشن. در اصل همونطور که میدونین ارزهایی هستن که بلاکچین اختصاصی خودشون رو دارن و بهشون کوین میگن و یه سری ارزهای دیجیتال هم هستن که از بلاکچین ارزهای دیگه استفاده میکنن و بهشون توکن میگن و توکن ها به راحتی روی بستر سایر ارزهای دارای بلاکچین و با قراردادهای هوشمند بوجود میان. افراد کلاهبردار برای ساخت توکن های فیک از قراردادهای هوشمند استفاده کرده و توکنی با بیشترین شباهت به اسم یک توکن اصلی میسازن و سعی میکنن اون رو بجای توکن اصلی بفروشن. ادامه مطلب را در مقاله آموزش شناسایی ارزهای دیجیتال تقلبی، بخوانید.
14 توصیه مهم برای حفظ امنیت کار در بازار ارزهای دیجیتال
با پیشرفت علم و فنآوری در زمینه دستگاه های ارتباطی سمعی بصری و دسترسی به اپلیکیشن های مختلف از طریق تلفن همراه ، سوء استفاده از این ابزار نیز برای هکر ها و دزدان اطلاعاتی نیز فراهم شده است. در این بخش از مقالات امنیت ارز های دیجیتال می خواهیم شما کاربران گرامی را با انواع کلاهبرداری های دیجیتالی از طریق موبایل آشنا نماییم. همچنین توصیه می کنیم مقاله ای که با عنوان کلاهبرداری پانزی در سایت صرافی اینانس موجود هست رو هم مطالعه کنید. ادامه مطلب را در مقاله 14 توصیه مهم برای حفظ امنیت کار در بازار ارزهای دیجیتال، بخوانید.
حساب اجاره ای در ارز دیجیتال چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم حساب اجاره ای رو در مورد امنیت در ارزهای دیجیتال شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که حساب اجاره ای در ارز دیجیتال چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که این روزها با داغ شدن بحث ارزهای دیجیتال در کشور، بعضی از مجرمان در فضای مجازی با سوء استفاده از اسم صرافی های ارز دیجیتال و با انتشار آگهی استخدام افراد ساده لوح و ناآگاه رو فریب داده و با گرفتن اطلاعات حساب بانکی اون ها اقدام به پولشویی و کلاهبرداری می کنند. چیزی که مشخصه، هرچقدر فناوری و ایده ای در جامعه رشد کنه، حجم کلاهبرداری های انجام شده در این حوزه نیز زیاد میشه. ادامه مطلب را در مقاله حساب اجاره ای در ارز دیجیتال چیست، بخوانید.
توصیه های مهم برای حفظ امنیت کار در بازار ارزهای دیجیتال
در این قست از مقاله توصیه های مهم برای حفظ امنیت کار در امنیت ارزهای دیجیتال در بازار ارزهای دیجیتال، اطلاعاتی در مورد امنیت ارزهای دیجیتال برای شما ارائه میکنیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین. بهتره بدونین بازار ارزهای دیجیتال به صورت آنلاین فعالیت می کنه و شما می تونین در بستر اینترنت اقدام به خرید و فروش ارز دیجیتال کنین. ادامه مطلب را در مقاله توصیه های مهم برای حفظ امنیت کار در بازار ارزهای دیجیتال، بخوانید.
کلاهبرداری ارزهای دیجیتال با استفاده از اپلیکیشن ها
در مقاله کلاهبرداری ارزهای دیجیتال با استفاده از اپلیکیشن ها شما را با انواع اپلیکیشن های کلاهبرداری آشنا می کنیم.امروزه اپلیکیشن ها کاربردهای خیلی گسترده ای توی گوشی ها پیدا کردن، به طوری که حتی ارزهای دیجیتال هم از این کارایی ها بی نصیب نموندن؛ از انجام ترید و خرید و فروش های مختلف گرفته تا ساختن کیف پول های دیجیتال، همگی کاربردهایی هستن که اپلیکیشن های موبایلی تونستن برای افراد به ارمغان بیارن. ادامه مطلب را در مقاله کلاهبرداری ارزهای دیجیتال با استفاده از اپلیکیشن ها، بخوانید.
انواع حملات ارزهای دیجیتال چیست؟
جالب اینجاست که بدونین امروزه با پیشرفت تکنولوژی و اینترنتی شدن کسب و کارها، هکرها و افراد کلاهبردار برای دسترسی به حساب های مالی افراد و تهدید امنیت در ارز های دیجیتال از روش های مختلفی استفاده می کنند که به این روش ها حملات ارزهای دیجیتال گفته میشه. بنابراین، باید اطلاعات کافی رو در اختیار داشته باشین و روش های جلوگیری از حملات ارزهای دیجیتال رو یاد بگیرین تا از این حملات در امان باشین. ادامه مطلب را در مقاله انواع حملات ارزهای دیجیتال چیست، بخوانید.
7 روش کلاه برداری در ارزهای دیجیتال
8 روش کلاه برداری در ارزهای دیجیتال؛ در دنیای کنونی مردم برای سرمایه گذاری روش های نوینی را انتخاب میکنن که بازدهی بیشتری نسبت به روش های سرمایه گذاری در سال های پیشین دارد. ارز دیجیتال یکی از پرچالش ترین نوع سرمایه گذاری در دنیای امروزی است. هر جایی که صحبت از سرمایه گذاری و سود دهی هست صد در صد کسایی در کمین هستن که با صرف کم ترین زمان ممکن به بیشترین سود برسند. این موضوع در ارزهای دیجیتال هم صدق میکنه و کلاه برداری زیادی اتفاق میافته، حالا ما باید چیکار کنیم تا از دست این افراد در امان بمونیم. ادامه مطلب را در مقاله 7 روش کلاه برداری در ارزهای دیجیتال، بخوانید.
روش های جلوگیری از هک شدن و از دست رفتن ارزهای دیجیتال
همونطور که گفتیم، امکان هک ارزهای دیجیتال و شبکه بلاک چین وجود داره و ممکن دارایی ها و ارزهای دیجیتال خودتون رو از دست بدین. همچنین روش های مختلفی وجود داره که هکرها با استفاده از اون ها دارایی ها و سرمایه شما رو به سرقت میبرن. به همین منظور ما سعی می کنیم در این قسمت از مقاله روش های جلوگیری از هک شدن و از دست رفتن ارزهای دیجیتال، به بررسی انواع روش های هک ارزهای دیجیتال بپردازیم تا با این روش ها آشنا بشین. ادامه مطلب را در مقاله روش های جلوگیری از هک شدن و از دست رفتن ارزهای دیجیتال، بخوانید.
حمله خسوف Eclipse Attack چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال یا حوزه بلاک چین فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم حمله خسوف یا Eclipse Attack در امنیت در ارزهای دیجیتال رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که حمله خسوف چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که حمله خسوف یکی از انواع حملات در شبکه های بلاک چین و ارزهای دیجیتال هست که یکی از راه های آسیب رسوندن به شبکه های غیرمتمرکز بلاک چین محسوب میشه. به عبارت دیگه، این حمله سایبری شامل جداسازی اتصال شبکه کاربر قربانی با ارائه مقدار زیادی نادرست در مورد شبکه های بلاک چینی هست. ادامه مطلب را در مقاله حمله خسوف Eclipse Attack چیست، بخوانید.
روش های کلاهبرداری با ارز بیت کوین
روش های کلاهبرداری با ارز بیت کوین؛ کلاهبرداری با ارزهای دیجیتال میتونه اشکال مختلفی داشته باشه. مشابه پول موجود در حساب بانکی شما، کلاهبرداران، ارزدیجیتال شما رو میخوان و هرکاری که میتونن برای دریافت اون انجام میدن. کلاهبرداری های ارزدیجیتال اغلب با هدف بدست آوردن اطلاعات خصوصی مانند کدهای امنیتی یا فریب یک فرد ناآگاه برای ارسال ارز دیجیتال به یک کیف پول دیجیتال در معرض خطر است. در این مقاله از سری مقالات صرافی ارز دیجیتال قصد داریم روش های کلاهبرداری با ارز بیت کوین رو بررسی کنیم. ادامه مطلب را در مقاله روش های کلاهبرداری با ارز بیت کوین، بخوانید.
دارک وب چیست و چه ارتباطی با بیت کوین دارد؟
اگه در فضای اینترنت یا شبکه های اجتماعی و ارزهای دیجیتال و امنیت ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم دارک وب رو شنیدین و خواستین که اطلاعاتی در مورد این پلتفرم به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که دارک وب چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که اینترنت یه شبکه ارتباطی گسترده بین مردم سراسر جهان هست که با استفاده از فناوری های پیشرفته برقراری تعامل بین افراد رو تسهیل کرده. ادامه مطلب را در مقاله دارک وب چیست و چه ارتباطی با بیت کوین دارد، بخوانید.
شبکه معاملاتی غیرشفاف یا استخر سیاه(Dark Pool) چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و امنیت ارز های دیجیتال یا سایر بازارهای مالی فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم شبکه معاملاتی غیرشفاف یا استخر سیاه(Dark Pool) رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این استخرها به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که استخر سیاه چیست؟ استخرهای سیاه شبکه هایی از انجمن های آنلاین معاملاتی یا فروم های معاملاتی، صرافی ها یا بازارهای خصوصی هستن که بستری رو برای معاملات اوراق بهادار به صورت ناشناس فراهم می کنند. به این ترتیب، معامله گران و سرمایه گذاران این امکان رو دارن تا بدون اینکه تراکنش هاشون پیگیری بشه، اوراق بهادار رو معامله کرده و سود به دست بیارن. استخر سیاه یا Dark Pool به عنوان شبکه های معاملاتی غیرشفاف نیز شناخته میشن، چون معاملات در اون ها مشخص نیست. ادامه مطلب را در مقاله شبکه معاملاتی غیرشفاف یا استخر سیاه (Dark Pool) چیست، بخوانید.
کلاهبرداری هانی پات (Honeypot) چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و امنیت در ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم هانی پات یا Honeypot رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که هانی پات چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که هانی پات قراردادهای هوشمندی هست که به نظر میرسه یه مشکل طراحی دارن که به کاربر اجازه میده تا در صورتی که مقدار خاصی از اتر رو از قبل به قرارداد ارسال کرده باشه، اتر رو از قرارداد خارج کنه. با این حال زمانی که کاربر سعی می کنه از این نقص ظاهری سو استفاده کنه، یه دریچه دوم باز میشه و به صورت ناشناخته مانع از خارج شدن ارز دیجیتال اتر میشه. ادامه مطلب را در مقاله کلاهبرداری هانی پات (Honeypot) چیست، بخوانید.
توکن اوراق بهادار(Security Token) چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و امنیت در ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم توکن اوراق بهادار یا Security Token رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که توکن اوراق بهادار چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که هر توکن اوراق بهادار سهمی از یه دارایی یا کسب و کار هست. از نظر فنی زمانی می تونیم اسم توکن اوراق بهادار رو روی یه توکن بذاریم که پیرو قوانین دولتی اوراق بهادار باشه و ارزش ذاتی خودش رو از دارایی های قابل معامله خارج از شبکه بلاک چین بگیره. ادامه مطلب را در مقاله توکن اوراق بهادار(Security Token) چیست، بخوانید.
هک فینی در ارزدیجیتال چیست؟
Finney Attack اولین حمله بلاک چین در حوزه شناخته شده در امنیت در ارزهای دیجیتال در شبکه بیت کوین هست و توسط اولین فردی که بیت کوین دریافت کرده، کشف شد. حمله یا هک فینی نوع بسیار خاصی از حملات دوگانه هست که بر بیت کوین و هر ارز دیجیتالی مشتق شده از اون تاثیر می ذاره. هال فینی، یک توسعه دهنده نرم افزار آمریکایی، اولین دریافت کننده اولین تراکنش بیت کوین بود. همچنین هال فینی اولین شخصی هست که به طور عمومی درباره راه اندازی اولیه بیت کوین صحبت کرد. نکته قابل توجه این هست که وی به عنوان یک توسعهدهنده نرمافزار، او طرح خرج مضاعف روی بیتکوین رو کشف کرد که این طرح به نام اوFinney Hack یاFinney Attack نامگذاری شد. ادامه مطلب را در مقاله هک فینی در ارزدیجیتال چیست، بخوانید.
10 تکنیک هکرها برای سرقت ارزهای دیجیتال
بحث امنیت برای کاربران ارزهای دیجیتال و علاقه مندان این حوزه دارای ارزش زیادی هست، به این دلیل که با توجه به خصوصیات ارزهای دیجیتال، احتمال هک و دزدی خیلی زیاد هست. هکرها می تونن با استفاده از روش های مختلفی کیف پول یا حساب کاربران افراد رو هک کرده و ارزهای دیجیتال و دارایی های اون ها رو به سرقت ببرن. باید مراقب باشین تا در دام این افراد نیفتین. به همین منظور ما سعی می کنیم در این بخش از مقاله به بررسی 10 تکنیک هکرها برای سرقت ارزهای دیجیتال بپردازیم. ادامه مطلب را در مقاله 10 تکنیک هکرها برای سرقت ارزهای دیجیتال، بخوانید.
ریسک طرف مقابل در ارزهای دیجیتال چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و امنیت در ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم ریسک طرف مقابل یا Counterparty Risk رو شنیدین، خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که ریسک طرف مقابل چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که ریسک طرف مقابل مفهومی در امور مالی هست که نشون میده چقدر احتمال داره طرف مقابل معامله یا قرارداد در تعهدات خودش کوتاهی کنه. ریسک طرف مقابل به شکل های مختلفی در قراردادهای مالی ظاهر میشه. ادامه مطلب را در مقاله ریسک طرف مقابل در ارزهای دیجیتال چیست، بخوانید.
حمله دوبار خرج کردن چیست؟
شاید این سوال در امنیت در ارزهای دیجیتال واستون پیش اومده باشه که حمله دوبار خرج کردن چیست؟ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که دوبارخرج کردن دارایی ها، به حالتی گفته میشه که یک واحد یکسان دارایی های دیجیتال، با روش های کلاهبردانه بیش از یک بارخرج شه. رویدادی در سیستم های پولی دیجیتال هست و زمانی رخ میده که منبع مالی و مقدار پول مشابهی برای دو گیرنده ارز دیجیتال، به طور همزمان ارسال شه. اگر اقدامات جدی برای این اتفاق صورت نگیره، پروتکل های مالی تضعیف شده و اعتماد کاربران به شبکه های بلاک چینی از بین میره؛ چون کاربران اصلا مطمئن نیستن که پول ارسال شده برای اونا، در جای دیگه هم خرج شده یا نه. ادامه مطلب را در مقاله حمله دوبار خرج کردن چیست، بخوانید.
بیمه کریپتو(Crypto Insurance) چیست؟
شاید این سوال در مورد امنیت ارزهای دیجیتال واستون پیش اومده باشه که بیمه کریپتو چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که بیمه کریپتو یا بیمه ارز دیجیتال از سرمایه و دارایی های شما در برابر خطرات احتمالی بازار رمزارزها مثل نوسانات شدید قیمت بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال محافظت می کنه. حضور ارزهای دیجیتال در حوزه بیمه نشون دهنده دو فرصت طلایی برای سرمایه گذاران بازار کریپتوکارنسی هست. اول افزایش امنیت یا کاهش ریسک فعالیت در هولد رمزارزها و دوم ایجاد فرصت سرمایه گذاری در پروژه های قدرتمندی که در حوزه بیمه ارز دیجیتال فعالیت دارن. ادامه مطلب را در مقاله بیمه کریپتو(Crypto Insurance) چیست، بخوانید.
مفهوم DYOR در بازار ارز دیجیتال چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و امنیت ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم DYOR رو شنیدین، خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که منظور از DYOR در بازار ارز دیجیتال چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که DYOR در ارز دیجیتال معمولا برای یادآوری به کاربران مورد استفاده قرار می گیره. کاربران و سرمایه گذاران برای تجزیه و تحلیل یه پروژه باید زمان بذارن و درباره اون اطلاعات کسب کنند. DYOR در ارز دیجیتال مخفف عبارت Do Your Research به معنی «تحقیق خودت رو انجام بده» هست. ادامه مطلب را در مقاله مفهوم DYOR در بازار ارز دیجیتال چیست، بخوانید.
آشنایی با 5 هک بزرگ در بازار ارزهای دیجیتال
همونطور که گفتیم، تامین امنیت در بازار رمزارزها از زمان توسعه بیت کوین یه موضوع اصلی و مهم بوده. با وجود اینکه هک کردن ارزهای دیجیتال سخت هست و این عمدتا به دلیل تکنولوژی بلاک چین هست که از رمزارزها پشتیبانی می کنه و بلاک چین دائما توسط کاربران بازار ارزهای دیجیتال مورد بررسی قرار می گیره. با این حال تا به امروز هک های زیادی در حوزه کریپتو رخ داده. به همین منظور ما سعی می کنیم در این بخش از مقاله به معرفی بزرگ ترین هک ها در بازار کریپتو بپردازیم. ادامه مطلب را در مقاله آشنایی با 5 هک بزرگ در بازار ارزهای دیجیتال، بخوانید.
کلاهبرداری پامپ و دامپ در بازار ارز دیجیتال چیست؟
شاید این سوال در مورد امنیت در ارزهای دیجیتال واستون پیش اومده باشه که کلاهبرداری پامپ و دامپ چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که پامپ و دامپ(Pump and Dump) یه نوع کلاهبرداری قدیمی هست که در اون با انتشار خبرهای اغراق آمیز، قیمت ارز دیجیتال به صورت مصنوعی و غیرواقعی افزایش داده میشه تا کلاهبرداران بتونن در حباب قیمتی رمزارزهای خودشون رو بفروشن. بعد از فروش ارز دیجیتال هم افت قیمتی یا دامپ می کنه و افراد زیادی متضرر میشن. به این شکل شما هم ممکنه در دام این کلاهبرداری بیفتین. ادامه مطلب را در مقاله کلاهبرداری پامپ و دامپ در بازار ارز دیجیتال چیست، بخوانید.
پای نتورک(Pi Network) چیست و چه هدفی دارد؟
احتمالا این سوال در مورد امنیت در ارزهای دیجیتال واستون پیش اومده باشه که پای نتورک چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که پای نتورک یا Pi Network یه ارز دیجیتال بومی به اسم پای(Pi) داره. در این شبکه هم مثل بلاک چین بیت کوین، به وسیله هاوینگ در دوره های متوالی پاداش ماینرها نصف میشه. نرخ استخراج در پای نتورک بعد از اینکه تعداد کاربران این شبکه به صد هزار نفر رسید، از 1.6 ارز پای در هر ساعت به نرخ استخراخ 0.8 رسید. نرخ ماینینگ بعد از رسیدن تعداد کاربران به 1 میلیون نفر باز هم نصف شد و به عدد 0.4 رسید. ادامه مطلب را در مقاله پای نتورک(Pi Network) چیست و چه هدفی دارد، بخوانید.
حمله سیبل(Sybil) در بلاک چین چیست؟
شاید این سوال در مورد امنیت در ارزهای دیجیتال واستون پیش اومده باشه که حمله سیبل چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که حمله سیبل یا Sybil Attack اقدامی هست که در اون تعدادی هویت جعلی یه شبکه رو کنترل می کنند، جوری که از دید ناظران بیرونی این هویت های جعلی مثل کاربران واقعی به نظر میرسن. البته باید بگیم که پشت این هویت های جعلی یه هویت حقیقی وجود داره که هویت های جعلی موجود رو کنترل می کنه. معمولا حمله سیبل جوری هست که هویت جعلی از طریق رای دهی مضاعف در شبکه های دموکراتیک یا شبکه های اجتماعی تاثیر دلخواه خودش رو می ذاره. ادامه مطلب را در مقاله حمله سیبل(Sybil) در بلاک چین چیست، بخوانید.
بررسی 5 ویژگی سایت های کلاهبرداری ارز دیجیتال
همونطور که گفتیم، هکرها و مهاجمان همه روش های ممکن برای فریب دادن کاربران بازار رمزارزها رو امتحان می کنند تا به ارزهای دیجیتال اون ها دسترسی پیدا کنند. بنابراین، بهتره قبل از استفاده از یه سایت ناشناس اون ها رو به صورت دقیق بررسی و اعتبارسنجی کنین. سایت های اسکم خصوصیات زیادی دارن. در ادامه برخی از ویژگی های سایت های کلاهبرداری ارز دیجیتال رو بررسی می کنیم. ادامه مطلب را در مقاله بررسی 5 ویژگی سایت های کلاهبرداری ارز دیجیتال، بخوانید.
اسلشینگ(Slashing) چیست و چگونه از آن جلوگیری کنیم؟
آیا می دونین در امنیت در ارزهای دیجیتال منظور از اسلشینگ چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که اسلشینگ یا Slashing یکی از تکنیک های مجازات در مکانیزم اثبات سهام هست که انواع مختلفی داره. در این نوع مجازات اعتبارسنج ها در الگوریتم PoS که با اسم جریمه کاهش سهم هم شناخته میشن، احتمال مسدود شدن همه رمزارزهای استیک شده تاییدکننده ها وجود داره. به این ترتیب، اگه در یکی از شبکه های اثبات سهام مثل اتریوم و پولکادات به عنوان تاییدکننده کار می کنین، باید به صورت کامل با مفهوم اسلشینگ آشنا بشین. ادامه مطلب را در مقاله اسلشینگ(Slashing) چیست و چگونه از آن جلوگیری کنیم، بخوانید.
اثبات مفهوم(PoC) چیست و چه کاربردی دارد؟
آیا می دونین در امنیت در ارزهای دیجیتال الگوریتم اثبات مفهوم چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که الگوریتم اثبات مفهوم یا Proof Of Concept یکی از مکانیسم های اجماع در بلاک چین هست که کاربردهای زیادی داره و همین مسئله باعث شده تا مورد استفاده خیلی از کاربران بازار رمز ارزها قرار بگیره. به عبارت دیگه، الگوریتم اثبات مفهوم روشی واسه مشخص کردن یه ایده یا محصول تجاری منحصر به فرد واسه امکان سنجی و قابلیت استفاده اون در بازار ارزهای دیجیتال هست. در واقع، هدف الگوریتم اثبات مفهوم توضیح و متقاعد کردن سرمایه گذاران و خریداران هست. ادامه مطلب را در مقاله اثبات مفهوم(PoC) چیست و چه کاربردی دارد، بخوانید.
اعتماد در حوزه ارزهای دیجیتال چگونه است؟
آیا می دونین در امنیت در ارزهای دیجیتال چرا ارزهای دیجیتال پشتوانه دارن؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که رمز ارزهای موجود در بازار کریپتو به منظور اطمینان از حفظ ارزش خودشون با دارایی های با ارزشی پشتیبانی میشن. ارز نوعی ابزار پرکاربرد واسه مدیریت و کنترل یه دولت هست، ولی خیلی از دولت ها با رمز ارزهای بی ثبات روبرو هستن که باعث شده امکان استفاده از اون به وسیله شهروندان سخت و دشوار بشه و به رشد اقتصادی آسیب بزنه. یه دولت می تونه پول خودش رو به صورت نامحدود چاپ کنه، ولی هرچقدر پول زیادی چاپ کنه، ارزش زیادی در دسترس افراد قرار داده میشه و بنابراین تورم در کشور به وجود میاد. ادامه مطلب را در مقاله اعتماد در حوزه ارزهای دیجیتال چگونه است، بخوانید.
ازدحام شبکه چیست و چه تاثیراتی دارد؟
شاید در امنیت در ارزهای دیجیتال این سوال واستون پیش اومده باشه که منظور از ازدحام شبکه چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که ازدحام شبکه یا Network Congestion وقتی اتفاق می افته که تعداد تراکنش های شبکه بیشتر از ظرفیت اون باشه. چون هر بلاک چین می تونه تعداد تراکنش ها و مبادلات مشخصی رو در هر ثانیه پردازش کنه. همچنین ازدحام شبکه می تونه در شرایطی اتفاق بیفته که کاربران زیادی نسبت به انجام تراکنش های شبکه سعی می کنند تا معاملات مختلفی رو انجام بدن یا وقتی که خیلی از تراکنش های با ارزش بالا به صورت همزمان صورت می گیرن. ادامه مطلب را در مقاله ازدحام شبکه چیست و چه تاثیراتی دارد، بخوانید.
حمله خون آشام (Vampire Attack) در بازار رمز ارزها چیست؟
آیا می دونین حمله خون آشام چیستو چرا در امنیت در ارزهای دیجیتال مهم است؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که یکی از حمله های امنیتی در بازار ارزهای دیجیتال هست و زمانی اتفاق می افته که یه پروژه کریپتویی جدید انگیزه ها یا پاداش های بهتری رو نسبت به پروزه های اصلی به کاربران ارائه میده. به صورت کلی، حمله های خون آشام موفق باعث از دست رفتن مقدار قابل توجهی نقدینگی و تاثیرات شبکه واسه پروژه های آسیب دیده میشه. در بعضی از موارد، پروژه جدید حتی ممکنه به صورت کامل حیات پروژه اصلی رو از بین ببره. به همین دلیل اصطلاح حمله خون آشام رو به خودش اختصاص داده. در این موارد، پروژه های قبلی می تونن به صورت کامل به سود پروژه جدید رها بشن. ادامه مطلب را در مقاله حمله خون آشام (Vampire Attack) در بازار رمز ارزها چیست، بخوانید.
سرقت های بزرگ در تاریخ ارزهای دیجیتال
شاید واستون جالب باشه که بدونین پتانسیل اپلیکیشن های بلاک چینی نامحدود هست و این موضوع چقدر در امنیت در ارزهای دیجیتال مهم است. بلاک چین طبق بر اساس الگوریتم های رمزنگاری، تمرکززدایی و الگوریتم اجماع ایجاد شده که باعث میشه تراکنش های اون خیلی قابل اعتماد باشن. بلاک چین تا حد زیادی نیاز به واسطه ها رو از بین میبره و صنعت جهانی رو متحول می کنه. رمز ارزها که حاصل تکنولوژی بلاک چین هستن به ما کمک می کنند تا کنترل کامل پول و سرمایه خودمون رو به دست بگیریم و نیازی به بانک نداشته باشیم. به کمک دفتر کل توزیع شده غیرمتمرکز بلاک چین و فرایند رمزگذاری که واسه هر تراکنش انجام میشه، رمز ارزها به صورت کلی امنیت بالایی دارن. ادامه مطلب را در مقاله سرقت های بزرگ در تاریخ ارزهای دیجیتال، بخوانید.
امنیت در معاملات ارزهای دیجیتال چگونه تضمین می شود؟
شاید در امنیت در ارزهای دیجیتال واستون جالب باشه که بدونین فرایند زیربنایی تراکنش ها و معاملات رمز ارزها شامل مستندسازی تراکنش ها در قالب بلاک های مختلف در کنار مهر زمانی هست. شبکه های بلاک چینی مکانیسم های امنیتی خوبی رو در قالب هش تراکنش، امضای دیجیتال و رمزگشایی کلید عمومی واسه تضمین امنیت ارزهای دیجیتال ارائه میده. ولی باید بدونین که با وجود بالا بودن امنیت فناوری بلاک چین، این تکنولوژی همچنان آسیب پذیر هست. این آسیب پذیری تاثیر قابل توجهی روی ارزهای دیجیتال یا رمز ارزها می ذاره! ادامه مطلب را در مقاله امنیت در معاملات ارزهای دیجیتال چگونه تضمین می شود، بخوانید.
چرا مدیر صرافی ارز دیجیتال تایوانی دستگیر شد؟
توجه داشته باشید که موسس صرافی ارز دیجیتال تایوانی به دلیل کلاهبرداری ها مختلف و سرقت های زیادی که انجام داده است، توسط پلیس تایوان دستگیر شد. این خبر باعث شد تا سرمایه گذاران احساس نگرانی کنند و دارایی های خودشان را از صرافی ها خارج کنند. رئیس صرافی Ace گفت که هیچ کدام از کارمندان این صرافی به دنبال انجام حملات پلیس تایوان به عنوان بخشی از تحقیقات کلاهبرداری دستگیر نشده اند. ادامه مطلب را در مقاله چرا مدیر صرافی ارز دیجیتال تایوانی دستگیر شد، بخوانید.
چرا وزارت چین از یوان دیجیتال جعلی هشدار داد؟
توجه داشته باشید پستی در وی چت که به وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین نسبت داده شده است، یک برنامه یوان رقم جعلی کشف شده است. دانلود اسب تروجان بسیار شبیه به نسخه رسمی است، ولی تفاوت های جزئی را می توان تشخیص داد. این وزارت خانه گفت که علاوه بر انتقال سود سهام، برنامه جعلی می تواند اطلاعات حساس کاربران را جمع آوری کند و خدمات مشتریان جعلی را ارائه دهد که کاربر را به سمت ابزارهای اجتماعی غیرمعمول هدایت می کند تا توقیف وجوه کاربران را تسهیل کند. ادامه مطلب را در مقاله چرا وزارت چین از یوان دیجیتال جعلی هشدار داد، بخوانید.
بررسی پروژه های کلاهبرداری میم کوین
توجه داشته باشید که مانند بلاک چین های سریع و ارزان سولانا، بیشتر فعالیت ها با قمار منحط روی میم کوین ها تقویت می شود، با امیدواری که برای به دست آوردن مقداری پول متحول کننده از هزینه اندک رقابت می کنند. ولی تحقیقات مجله نشان می دهد که اکثریت قریب به اتفاق میم کوین های روی پلتفرم دارای آسیب پذیری های امنیتی هستند که می تواند کاربران را در معرض ضررهای بزرگ قرار دهد و تقریبا از هر پنج میم کوین، 1 میم کوین یک پروژه کلاهبرداری از آب در می آید. ادامه مطلب را در مقاله بررسی پروژه های کلاهبرداری میم کوین، بخوانید.
چگونه با نامه جعلی مالیات کریپتویی از کاربران کلاهبرداری شد؟
به نظر می رسد تعداد زیادی از کاربران شبکه های اجتماعی فریب سیاست ضد ارز دیجیتال پیشنهادی سناتور الیزابت وارن از ماساچوست را خوردند. مشکل این است که نامه شامل پیشنهاد جعلی بود. در 21 آوریل، بسیاری در توییتر کریپتو از نامه به ظاهر واقعی سناتور وارن به رئیس جمهور ایالات متحده جو بایدن ناامید شدند. در این نامه که نام کوچک سناتور به اشتباه نوشته شده بود، مالیات بر دارایی 1 درصد بر دارایی های ارز دیجیتال بیش از 500 هزار دلار پیشنهاد شد. در این نامه از رئیس جمهور بایدن خواسته شد تا از قوانین مربوط به عنوان بخشی از تلاش ها برای رسیدگی به مشکلات سیستم مالی ایالات متحده حمایت کند. ادامه مطلب را در مقاله چگونه با نامه جعلی مالیات کریپتویی از کاربران کلاهبرداری شد، بخوانید.
بررسی کلاهبرداری 6 میلیارد دلاری کریپتویی توسط زن چینی
کلاهبرداری در بازار ارز دیجیتال رایج شده است. با انواع روش های کلاهبرداری در رمز ارزها و نحوه جلوگیری از آنها آشنا شوید. برای این کار بهتر است با چشمانی کاملا باز در بازار کریپتو فعالیت کنید و با شنیدن داستان زندگی افرادی که به واسطه سرمایه گذاری در انواع ارز دیجیتال مخصوصا بیت کوین طی مدت کوتاهی ثروتمند شوید. این روزها افراد با کلاهبرداری، دارایی های کاربران بازار را به سرقت می برند. اگر قصد فعالیت در بازار کریپتو را دارید، باید امنیت در ارزهای دیجیتال را بررسی کنید. ادامه مطلب را در مقاله بررسی کلاهبرداری 6 میلیارد دلاری کریپتویی توسط زن چینی، بخوانید.
بررسی 9 میلیارد دلار پولشویی موسس BTC-e
توجه داشته باشید که موسس پلتفرم BTC-e به پولشویی 9 میلیارد دلاری خود اعتراف کرد. پلتفرم BTC-e برای شستشوی وجوه به دست آمده از فعالیت های مجرمانه مانند هک رایانه، حملات باج افزار و قاچاق مواد مخدر مورد استفاده قرار می گرفت. الکساندر وینیک، یکی از بنیانگذاران صرافی ارز دیجیتال BTC-e به توطئه پولشویی اعتراف کرده است. این به دنبال تحقیقات گسترده تری است که فعالیت های غیرقانونی گسترده ای را در صرافی از سال 2011 تا 2017 نشان می دهد. در یک بیانیه مطبوعاتی در 3 مه، وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که در دوران رهبری، Vinnik بیش از 9 میلیارد دلار تراکنش را پردازش کرد و پایگاه کاربر آن بیش از یک میلیون در سراسر دنیا بود و کاربران زیادی در ایالات متحده داشتند. ادامه مطلب را در مقاله بررسی 9 میلیارد دلار پولشویی موسس BTC-e، بخوانید.
ریسک طرف مقابل در ارزهای دیجیتال چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و امنیت در ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم ریسک طرف مقابل یا Counterparty Risk رو شنیدین، خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که ریسک طرف مقابل چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که ریسک طرف مقابل مفهومی در امور مالی هست که نشون میده چقدر احتمال داره طرف مقابل معامله یا قرارداد در تعهدات خودش کوتاهی کنه. ریسک طرف مقابل به شکل های مختلفی در قراردادهای مالی ظاهر میشه. ادامه مطلب را در مقاله ریسک طرف مقابل در ارزهای دیجیتال چیست، بخوانید.
ریسک طرف مقابل در ارزهای دیجیتال چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و امنیت در ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم ریسک طرف مقابل یا Counterparty Risk رو شنیدین، خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که ریسک طرف مقابل چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که ریسک طرف مقابل مفهومی در امور مالی هست که نشون میده چقدر احتمال داره طرف مقابل معامله یا قرارداد در تعهدات خودش کوتاهی کنه. ریسک طرف مقابل به شکل های مختلفی در قراردادهای مالی ظاهر میشه. ادامه مطلب را در مقاله ریسک طرف مقابل در ارزهای دیجیتال چیست، بخوانید.
جمع بندی و نتیجه گیری:
در این مقاله درصدد پاسخ به این پرسش بودیم که امنیت در ارزهای دیجیتال از جمله بیت کوین چگونه تامین میشه و آیا امکان هک بیت کوین وجود دارد واینکه این موضوع چقدر عملی هست. انواع حملات ارزهای دیجیتال را توضیح دادیم. به انواع روش های کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال پرداختیم و در مورد ارزهای دیجیتال تقلبی صحبت کردیم. در نهایت برای افزایش امنیت در ارزهای دیجیتال و حفظ دارایی هامون در این بازار چند توصیه کردیم.
سلام با عرض خسته نباشید در بین این حملات و عملیات های کلاهبرداری و هک بیتکوین کدومشون کاربران رو در حال حاضر بیشتر تهدید میکنه
سلام خدمت شما کاربر عزیز، همه ی مواردی که اشاره شده کاربران و فعالان در حوزه ارز های دیجیتال رو تهدید میکنه و حتما باید با هوشیاری و دانش و دقت کافی در این بازار فعالیت کنید
در هر تکنولوژی و فناوری افرادی پیدا میشن که امنیت اون رو هرچقدر که بالا باشه زیر سوال ببرن.
ممنون از مقاله و توضیحاتی که دادین، واقعا مقاله مفیدی بود کاش چند تا کیف پول نرم افزاری امن هم برای کسایی که سرمایه کمی رو دارن، معرفی میکردین.
مقاله خوبی بود. در مورد امنیت ارزهای دیجیتال چیزهای خوبی توضیح دادید.
یکی بهم میگفت تتر بزار داخل کیف پول توکن پاکت، روزانه بهت سود میدیم. این می تونه کلاهبرداری باشه؟
بله کلاهبرداری است.
به منم گفتن. صد دلار ازم کلاهبرداری کردن
هر جا وعده سرمایه گذاری و کسب سودهای آن چنانی بهتون دادن بدونین کلاهبرداریه تو این بازار شک نکنین
این روزها پیامکی میدن که واستون رمز و نام کاربری میاد با یه عالمه موجودی تتر. حواستون باشه کلا کلاهبرداریه
واسه منم این پیام اومد. ولی خب معلوم بود کلاهبرداری هستش
سایتهای بیت کوین رایگان و نرم افزارهای استخراج با موبایل نمونههایی از این سیستمهایی هستن که کلا کلاهبرداری ان و بهشون اعتماد نکنین
دوستان مراقب سایت هایی هم باشید که میگن ترون میگیرن سود روزانه میدن بهتون. همشون کلاهبردارین
من خودم 50 میلیون خودم تو یکی از اون سایت ها رفت
من تتر گذاشتم کیف پول توکن پاکت و خالیش کردن متاسفانه
متاسفانه ما هم نزدیک به صد میلیون در این بازارها از دست دادیم
من خیلی راضی هستم از سرمایه گذاری که انجام دادم