تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن چیست؟ موضوعی که در این مقاله به بررسی اون خواهیم پرداخت. به لطف پیشرفت پلتفرم های معاملاتی و ابزارآلات تکنیکال اونها، تحلیل تکنیکال به طور فزاینده ای به یه رویکرد محبوب برای ترید تبدیل میشه. پرایس اکشن هم به عنوان جزئی مهم از تحلیل تکنیکال در تشخیص زمان بندی ورود و خروج از بازار نقش مهمی داره. با این وجود، برای یه تریدر مبتدی، یادگیری تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن و اینکه چطور در پیش بینی روندهای قیمتی در بازار کمک میکنه میتونه چالش برانگیز باشه. این مطلب یه راهنما برای تریدرهای مبتدی هست تا با کلیات این موضوع و کاربرد اون در معاملات آشنا بشن تا بتونن معاملات خوب و پر سودی در صرافی ارز دیجیتال داشته باشن.
مفهوم تحلیل تکنیکال چیست و چرا لازم است؟
برای پاسخ به سوالتحلیل تکنیکال چیست، باید بگیم که تحلیل تکنیکال مطالعه حرکات قیمتی در یه بازار مالیه که در اون تریدرها از طریق الگوهای تاریخی قیمتی و اندیکاتورها و سایر ابزارها، ترندها و روندهای آینده رو پیش بینی میکنن. این تحلیل در واقع نمایش بصری عملکرد گذشته و حال یه بازار مالی هست و به تریدر اجازه میده تا از این اطلاعات در قالب پرایس اکشن، اندیکاتورها و الگوها برای پیش بینی ترندهای آینده استفاده کنه. تحلیل تکنیکال شامل تفسیر الگوها از روی نمودار میشه. تریدرها با استفاده از داده های تاریخی مبتنی بر قیمت و حجم، فرصت های معاملاتی رو بر اساس الگوهای رایج در بازار تشخیص میدن. با اجرای تحلیل تکنیکال و بهینه کردن نقاط ورود و خروج، نسبت ریسک به ریوارد Risk to Reward Ratio به حداکثر میرسه. نمودار زیر نمونه از تحلیل تکنیکال با مووینگ اوریج Moving Average های مختلف و اندیکاتور ها MACD و RSI هست.
تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال چیست؟
در این قسمت از مقاله تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن چیست؟ به مهمترین تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال اشاره میکنیم:
1. اولین تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال مربوط به ماهیت این دو تحلیل هست. تحلیل فاندامنتال روشیه برای بررسی یه دارایی به منظور تعیین ارزش ذاتی برای سرمایه گذاری های بلندمدت. در حالیکه تحلیل تکنیکال روشیه برای ارزیابی و پیش بینی قیمت یه دارایی در آینده براساس حرکات قیمتی و حجم معاملات.
2. از دیگر تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال مربوط افق زمانی میشه. در تحلیل فاندامنتال، تحلیل معمولا برای دوره های بلند مدت انجام میشه و عموما توسط سرمایه گذارانی به کار گرفته میشه که میخوان در دارایی هایی سرمایه گذاری کنن که در چند سال بعدی رشد میکنن. در مقابل، تحلیل تکنیکال برای تایم فریم های کوتاه مدت تر هم استفاده میشه.
3. تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال از نظر زمانی، نه تنها مربوط به رویکرد این دو نوع از تحلیل میشه بلکه شامل هدف هم میشه. تحلیل تکنیکال با ترید ارتباط نزدیک تر داره، درحالیکه، تحلیل فاندامنتال با سرمایه گذاری پیوند بیشتری داره. اکثر سرمایه گذارها از تحلیل فاندامنتال برای سرمایه گذاری و هولد کردن دارایی ها در طولانی مدت استفاده میکنن. در مقابل، تریدرها برای معاملات و سودهای کوتاه مدت تر روی تحلیل تکنیکال حساب باز میکنن.
نمودار قیمت چیست؟ تعریف نمودار قیمت ارزهای دیجیتال
نمودار قیمت در واقع نمایش گرافیکی داده های به روز و تاریخی قیمت، حجم معاملات، و تایم فریم هستش. این نمودار تصویری دوبعدی است که در محور طولی زمان و در محور عرضی قیمت رو نشون میده. نمودار قیمتی بیس و پایه تحلیل تکنیکال محسوب میشه طوریکه همه الگوها، اندیکاتورها و ابزارهای دیگه این تحلیل روی این نمودار پیاده میشه. بنابراین بدون نمودار قیمتی تحلیل تکنیکال امکان پذیر نیست. در قسمت بعدی به انواع نمودار قیمتی اشاره میکنیم:
انواع نمودار قیمتی کدامند؟
سه نوع از مشهورترین نمودارهای قیمتی عبارتند از: خطی، میله ای و کندل استیک
• نمودار خطی Line Chart:
ساده ترین و ابتدایی ترین نوع از انواع نمودار قیمتی، نمودار خطی هستش. در این نمودار، قیمت های پایانی یه دارایی مالی در تایم فریم مربوطه با یه خط پیوسته به هم وصل میشه. مثلا در تایم فریم هفتگی، قیمت های پایانی هر هفته رو به هم وصل میکنه و یه خط پیوسته تشکیل میده. چون این نمودار داده های با اهمیت کمتر مثل بالاترین قیمت High، پایین ترین قیمت Low و قیمت آغازین Open رو نشون نمیده، و بیشتر تریدرها قیمت پایانی رو مد نظر قرار میدن، بنابراین در کوتاه ترین زمان ممکن مهمترین اطلاعات رو در اختیار تریدرها قرار میده.
• نمودار میله ای Bar Chart:
نمودار میله ای نوع دیگه ای از انواع نمودار قیمتی هست که نسبت به نمودار خطی اطلاعات بیشتر و کاملتری میده. این نمودار شامل میله هایی میشه که هر کدوم از اونها علاوه بر قیمت پایانی، بالاترین و پایین ترین قیمت و قیمت نخستین رو هم در یه تایم فریم مشخص در اختیار تریدرها قرار میده. قیمت ابتدایی یک خط کوتاه در طرف چپ و قیمت پایانی خط کوتاهی در سمت راست خط میلهای هستش. اگه قیمت آغازین از قیمت پایانی پایین تر باشه میله سبز رنگ و صعودی و اگه برعکس باشه قیمت میله قرمز و نزولی خواهد بود.
• نمودار شمعی Candlestick Chart:
یکی دیگه از انواع نمودار قیمتی که بسیار پرکاربرد هست نمودار شمعی یا کندل استیک هست که کاملترین نوع نمودار هست. مثل نمودار میله ای، این نمودار هم پایین ترین و بالاترین قیمت و همچنین قیمت آغازین و پایانی رو نشون میده. هر کدوم از کندل ها یا شمع ها یه قسمت عریض تر دارن که بدنه کندل Body نامیده میشه. بدنه حد فاصل قیمت آغازین و قیمت پایانی هست. در کندل های سبز رنگ یا صعودی قیمت آغازین پایین تر از قیمت پایانی هست و برعکس در کندل های قرمز رنگ یا نزولی قیمت پایانی پایین تر از قیمت آغازینه. بدنه میتونه کوتاه یا بلند باشه. درست بالا و پایین بدنه کندل، سایه Shadow و یا ویک Wick قرار داره. سایه یا ویک نشانگر بالاترین و پایین ترین قیمت در تایم فریم مربوطه هست.
مفهوم حجم معاملات در تحلیل تکنیکال
حجم معاملات (Trading Volume) در تحلیل تکنیکال معیاریه که نشون میده یه دارایی در یه مدت زمان مشخص چقدر دست به دست شده. این معیار میزان محبوبیت یه دارایی برای خرید و فروش رو نشون میده. حجم معاملات در بازارهای مختلف مالی کاربرد داره، مخصوصا در بازار کریپتو عامل مهمیه که تریدرها و سرمایه گذارها برای تعیین مسیر احتمالی یه ارز دیجیتال استفاده میکنن.
از حجم معاملات برای تایید قدرت خریداران یا روند صعودی و فروشنده ها یا روند نزولی استفاده میشه. در واقع، افزایش حجم معاملات میتونه نشونه ای از احساسات قوی گاوی (صعودی) یا خرسی (نزولی) باشه. در مقابل، حجم پایین معاملات به این معنیه که تریدرها علاقه زیادی به خرید و فروش اون دارایی ندارن و روند بازار از قدرت کافی برخوردار نیست.
اندیکارتور چیست و چگونه از اندیکاتور ها میتوان استفاده کرد؟
در کنار الگوهای پرایسی و تکنیکال، اندیکاتورها از ابزارهای کمکی قدرتمند تحلیل تکنیکال هستن. اندیکاتورها در واقع سیگنال های کمکی هستن که بر اساس قیمت و حجم معاملات گذشته و زمان، محاسبه و برای تشخیص روند بازار و یا پیش بینی احتمال بالاتر حرکات قیمتی به کار گرفته میشن. از جمله اندیکاتورهای مشهور، میانگین متحرک Moving Average، RSI، MACD و Bolinger Bands میشه اشاره کرد. اندیکاتورها از نظر سیگنال دهی زمانی به دو دسته تقسیم میشن: اندیکاتورهای متقدم و اندیکاتورهای متاخر.
اندیکاتورهای مهم در تحلیل تکنیکال کدامند؟
هر اندیکاتوری کاربرد، مزایا و معایب خودش رو داره و نمیشه گفت یه اندیکاتور بر دیگری برتر هست ولی در ادامه مقاله به 3 اندیکاتور مهم در تحلیل تکنیکال اشاره میکنیم:
• MACD:
یکی از اندیکاتورهای مهم در تحلیل تکنیکال، مک دی یا همگرایی / واگرایی میانیگین متحرک Moving Average Convergence/Divergence هست که به لطف سهولت استفاده و سیگنال های قوی، در بازار ارز دیجیتال خیلی استفاده میشه. MACD یه اندیکاتور پیرو روند هست که ارزیابی میکنه آیا حرکت قیمت در کوتاه مدت با حرکت قیمت در بلند مدت مطابقت داره یا خیر. اگر مطابقت نداشته باشه، نشون میده آیا تغییر روند در راهه یا نه. مک دی 4 جزء داره، خط مک دی، خط سیگنال، خط صفر، نمودار هیستوگرام.
از اونجایی که این تلاقی خیلی اتفاق میفته، ممکنه این سیگنال ها گاها اشتباه و فیک باشه. بنابراین بهتره از این اندیکاتور به تنهایی استفاده نشه، استفاده از مک دی همراه با سیگنال های دیگه نتیجه بهتری خواهد داشت.
اگه خط مک دی و خط سیگنال هر دو با هم به سمت بالا حرکت کنن این سیگنال بولیش هست و نشون میده مومنتوم صعودی قوی تر میشه. برعکس، اگر این دو خط با هم به پایین حرکت کنن به این معنیه که روند نزولی قوی تر میشه.
• RSI
یکی دیگه از اندیکاتورهای مهم در تحلیل تکنیکال، اندیکاتور RSI یا شاخص قدرت نسبی Relative Strength Index هست که نشون میده چه زمانی قیمت یه ارز دیجیتال یا هر دارایی دیگه ای از ارزش واقعیش فاصله داره. بنابراین تریدر میتونه قبل از اینکه بازار خودش رو اصلاح کنه برای ورود و خروج تصمیم بگیره.
RSI محدوده ای بین 0 تا100 داره، اگر نمودار به بالای 70 برسه به این معنیه که ارز دیجیتال مربوطه بیش از حد خریداری شده و قیمتش بیشتر از ارزششه و احتمالا بازار اصلاح میشه. در مقابل اگر نمودار به محدوده زیر 30 برسه، یعنی اون دارایی بیش از حد فروخته شده و قیمت پایین تری نسب به ارزشش داره و احتمالا به زودی بازار خودش رو اصلاح میکنه.
از RSI هم برای واگرایی استفاده میشه، به این صورت که اگر قیمت قله بالاتر و RSI در محدوده بالای 70، قله پایین تر تشکیل بده یا اگر قیمت دره پایین تر و RSI در محدوده زیر 30 دره بالاتر ایجاد کنه نشون دهنده این هست که ضعف در روند صعودی یا نزولی اتفاق افتاده و احتمالا به زودی شاهد اصلاح در بازار خواهیم بود.
• میانگین متحرک
آخرین مورد از اندیکاتورهای مهم در تحلیل تکنیکال که در این مقاله اشاره میشه، میانگین متحرک یا Moving Average هست که از جمله اندیکاتورهای متاخر محسوب میشه و دیرتر از پرایس اکشن سیگنال میده. از این اندیکاتور برای تشخیص روند ها و پیش بینی حرکات قیمتی استفاده میشه.
میانگین متحرک در واقع میانگین قیمت پایانی در یه دوره زمانی مشخص هست به دو روش محاسبه میشه: ساده و نمایی.
در میانگین متحرک نمایی وزن بیشتری به داده های جدید داده میشه بنابراین سریع تر از میانگین متحرک ساده نوسان میکنه.
میانگین های متحرک به صورت حمایت و مقاومت عمل میکنن. همچنین معمولا از چند میانگین متحرک و نوع تلاقی آنها برای سیگنال های صعودی و نزولی استفاده میشه. معمولا تلاقی میانگین متحرک کوتاه مدت تر با میانگین متحرک بلندمدت تر اگه از پایین به بالا باشه سیگنال صعودی و از اگه از بالا به پایین باشه سیگنال نزولی هست.
معاملات لانگ Long و شورت Short چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم معاملات لانگ یا Long رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که معاملات لانگ چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که معاملات لانگ در ارز دیجیتال به این معنی هست که انتظار دارین قیمت اون در آینده افزایش پیدا کنه. در مورد بیت کوین میشه گفت شواهد زیادی وجود داره که نشون میده که این ارز دیجیتال یه سرمایه گذاری عالی در بلند مدت هست، ولی مثل همیشه قبل از تصمیم گیری در مورد سرمایه گذاری روی بیت کوین یا هر ارز دیجیتال دیگه شخصا در مورد اون ها تحقیق کنین. ادامه مطلب را در مقاله معاملات لانگ Long و شورت Short چیست، بخوانید.
مفهموم تحلیل تکنیکال چیست و چرا لازم است؟
با توجه به تعریفی که از تحلیل تکنیکال در بالا گفته شد متوجه شدیم که بازار ارز های دیجیتال یک پلتفرمی مالی بوده و هر یک از دارایی ها دارای نمودار و تاریخچه قیمتی هستن. این نمودارها قابل تحلیل بوده و میتوان با بررسی گذاشته یک دارایی، حرکت های این دارایی در آینده را پیش بینی کرد. این پیش بینی هایی که انجام میشه به تریدر کمک میکنه تا با یک دید متفاوت و با اعتماد بیشتر سرمایه گذاری کنه. ادامه مطلب را در مقاله مفهموم تحلیل تکنیکال چیست و چرا لازم است، بخوانید.
بهترین اندیکاتورها برای معامله گری کدامند؟
قبل از اینکه به موضوع بهترین اندیکاتورها برای معامله گری در تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن بپردازیم باید مفهوم اندیکاتور رو درک کنیم. اندیکاتور ها به معنای شاخص یا نشانگر هستن و در واقع یکسری ابزار هایی هستن که با فرمول های ریاضی بوجود میان و از اونا برای هشدار، پیش بینی قیمت و تایید تحلیل ها استفاده میش. آشنا شدن با این اندیکاتور ها به معامله گران کمک میکنن که سرعت و دقت بیشتری در تحلیل های خودشون داشته باشن و خرید و فروش هاشون بر اساس منطق شکل بگیره. ادامه مطلب را در مقاله بهترین اندیکاتورها برای معامله گری کدامند، بخوانید.
تاثیر مهارت تحلیل تکنیکال در ترید ارزهای دیجیتال
نوبت این رسیده تا در این قسمت از مقاله تاثیر تحلیل تکنیکال در معامله گری، تاثیر تحلیل تکنیکال در ترید ارزهای دیجیتال رو برای شما مورد بررسی قرار بدیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین و بتونین با استفاده از این مهارت معامله های خوبی انجام بدین. بهتره بدونین اگه قصد دارین در بازار ارزهای دیجیتال یا سایر بازارهای مالی به یه تریدر یا معامله گر حرفه ای تبدیل بشین و معامله های خودتون رو با سود ببندین، باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرین و بتونین وضعیت و قیمت ارزهای دیجیتال رو برای کوتاه مدت پیش بینی کنین. به عبارت دیگه، تحلیل تکنیکال یکی از فاکتورهای مهم هست که باید تریدر داشته باشه و بتونه از اون استفاده کنه. بنابراین، توصیه می کنیم تا برای ترید یا معامله ارزهای دیجیتال تحلیل تکنیکال یاد بگیرین تا در معامله ها ضرر نکنین. ادامه مطلب را در مقاله تاثیر مهارت تحلیل تکنیکال در ترید ارزهای دیجیتال، بخوانید.
5 اشتباه رایج در تحلیل تکنیکال موقع ترید
5 اشتباه رایج در تحلیل تکنیکال موقع ترید؛ یکی از پرکاربرد ترین ابزارها توی بازارهای معاملاتی و صرافی ارز دیجیتال، تحلیل تکنیکال (Technical Analysis) هست که استفاده های متعددی ازش میشه. استفاده از این رویکرد تحلیلی در بین تریدر ها به قدری محبوب و معروفه که میتونیم بگیم تنها ابزاری که بیشترین کار برد رو توی کسب سودهای کوتاه مدت و مخصوصا معاملات روزانه داره این تحلیل هستش. به دلیل پیچیدگی این نوع تحلیل و سخت بودنش، علاوه بر سود کردن ضرر کردن هم بخشی از قسمت بازی تلقی میشه که ممکنه در صورت اتفاق افتادن خیلی ها رو به اشتباه بندازه و باعث بشه از تحلیل تکنیکال دست بکشید. در حالی که کاربرد تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن موقع ضرر کردن، واسه جبران زیان یک ابزار مدیریت ریسک خیلی قوی هست که میتونید ازش استفاده کنید. ادامه مطلب را در مقاله 5 اشتباه رایج در تحلیل تکنیکال موقع ترید، بخوانید.
داده های آن چین (onchain) چیست؟ و چرا مهم است؟
تحلیل آن چین (On chain)در کنار تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن علمی جدید هستش که با بهره بردن از اون میشه عامل های بنیادین سودمند و تراکنش های ارز های دیجیتال و شبکه بلاکچین را تحلیل و بررسی کرد. تحلیل گر هایی که از این علم آماری بهره میبرن، میخوان که حدس و پیش بینی بهتر و دقیق تری از روند حرکتی ارزش و قیمت ارز های دیجیبتال داشته باشن. معمولاً، در تحلیل آن چین (onchain) مواردی مثل مقدار حجم تراکنش ها، جزئیات استخراج مانند پاداش بلاک، وابستگی های قیمتی و ارزشی، ورود و خروج سرمایه از صرافی ها و ... بررسی و تحلیل میشن. تنها فرق تحلیل آن چین (onchain) با تحلیل فاندامنتال این هستش که در تحلیل آن چین (onchain) ، از داده ها و اطلاعات در دسترس در بلاکچین جهت مشخص کردن میزان ارزش شبکه استفاده میشه؛ ولی در تحلیل فاندامنتال ارزش واقعی یک پروژه یا شرکت مشخص میشه. ادامه مطلب را در مقاله داده های آن چین (onchain) چیست؟ و چرا مهم است، بخوانید.
سیگنال ارز دیجیتال چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا سیگنال خرید و فروش ارز دیجیتال رو شنیدین و خواستین که اطلاعاتی در مورد این سیگنال ها به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که سیگنال ارز دیجیتال چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که سیگنال در بین کاربران بازار ارزهای دیجیتال به معنی هشدار یا علامتی سیگنال های معاملاتی کریپتو به دو صورت خودکار و دستی ایجاد میشن. یکی از سوالات اصلی در مورد تحلیل بازار کریپتو این است که تفاوت تحلیل تکنیکال با تحلیل بنیادی چیست؟ ادامه مقاله را در سیگنال ارز دیجیتال چیست، بخوانید.
تفاوت تحلیل تکنیکال با تحلیل بنیادی
تحلیل بنیادی روشی برای ارزیابی اوراق بهادار با تلاش برای اندازه گیری ارزش ذاتی یه سهام هست. تحلیلگران بنیادی همه چیز رو از شرایط کلی اقتصاد و صنعت گرفته تا وضعیت مالی و مدیریت شرکت ها مطالعه میکنن. درآمدها، هزینه ها، دارایی ها و بدهی ها همگی از ویژگی های مهم برای تحلیل گران بنیادی هستن. تحلیل تکنیکال با تحلیل بنیادی تفاوت داره زیرا قیمت و حجم سهام تنها ورودی هستن. فرض اصلی اینه که تمام عوامل بنیادی شناخته شده در قیمت لحاظ میشن. ادامه مطلب را در مقاله تفاوت تحلیل تکنیکال با تحلیل بنیادی، بخوانید.
معرفی وبسایت ها و پلتفرم های تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال
همونطور که گفتیم، شما برای اینکه بتونین از روش تحلیل تکنیکال برای تجزیه و تحلیل وضعیت ارزهای دیجیتال استفاده کنین و قیمت ارزهای دیجیتال رو پیش بینی کنین. ابتدا باید ابزارهای لازم برای تحلیل تکنیکال رو در اختیار داشته باشین که یکی از این ابزارها نیز وبسایت های تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال هست. به همین منظور ما سعی می کنیم در این قسمت از مقاله، به معرفی انواع سایت های تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال بپردازیم. ادامه مطلب را در مقاله معرفی وبسایت ها و پلتفرم های تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال، بخوانید.
دلایل نوسانات بازار ارزهای دیجیتال چیست؟
نوسانات بازار ارزهای دیجیتال چیست و چه ارتباطی با تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن سوالی که شاید شما نیز از خودتون پرسیده باشین. بهتره بدونین ارزهای دیجیتال در سراسر دنیا به دلیل نواسنات و بی ثباتی های خودشون مشهور هستن. این نوسانات درست مانند چشیدن غذاهای خوشمزه و لذیذ برای اولین بار، تازه واردان و افراد مبتدی رو به سمت خودش جذب میکنه. دیدن نمودارهای قرمز در عرض چند دقیقه یا حتی ثانیه ممکن هست باعث ترس تریدرها و معامله گران بی تجربه بشه. همونطور که صعودهای عمودی هیجان رو در این تریدرها بر می انگیزه. بازار ارزهای دیجیتال از همون ابتدا بی ثبات بوده و معامله گران و تریدرها از همین فرصت استفاده کرده و سودهای زیادی به دست میارن. ادامه مطلب را در مقاله دلایل نوسانات بازار ارزهای دیجیتال چیست، بخوانید.
عوامل تاثیر گذار در قیمت ارزهای دیجیتال کدامند؟
برای پاسخ به این سوال می تونیم اینطوری بگیم که بیشتر کسانی که وارد دنیای ارزهای دیجیتال میشن و با تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن سر و کار دارند، قیمت ارزهای دیجیتال رو مشخص می کنن. همونطور که می دونین ارزهای دیجیتال توسط هیچ سازمان یا دولتی کنترل نمیشن. همچنین تراکنش های اون ها توسط اعضا و کاربران اون تایید میشه. بنابراین نمی توان به طور دقیق و شفاف گفت که ارزهای دیجیتال توسط یک شخص خاص یا حکومت قیمتگذاری میشن. اما وجود این افراد در ارزش ارز دیجیتال بی تاثیر نیست. ادامه مطلب را در مقاله عوامل تاثیر گذار در قیمت ارزهای دیجیتال کدامند، بخوانید.
انواع نمودارهای قیمتی در ارزهای دیجیتال
تحلیل تکنیکال به تجزیه و تحلیل روندهای آماری جمع آوری شده در طول زمان برای درک چگونگی تاثیر عرضه و تقاضای یک دارایی خاص بر تغییرات قیمت آتی اون اشاره داره. خواندن نمودارهای بازار کریپتو میتونه به سرمایه گذاران کمک کنه تا براساس زمانی که انتظار دارن حرکت های صعودی و نزولی پایان یابد، تصمیمات آگاهانه بگیرن. حرکت صعودی، به حرکت صعودی قیمت اشاره داره که توسط گاوها، که خریداران یک دارایی هستن، انجام میشه. حرکت نزولی یک حرکت نزولی قیمته که توسط خرس ها، که فروشندگان دارایی هستن، ایجاد میشه. تجزیه و تحلیل فنی میتونه به معامله گران کمک کنه تا روندها و الگوهای قیمت رو در نمودارها برای یافتن فرصت های معاملاتی ارزیابی کنن. بهترین نمودارهای کریپتو به نظارت بر حرکت بازار کمک میکنند اما اخطارهایی نیز دارند. ادامه مطلب را در مقاله انواع نمودارهای قیمتی در ارزهای دیجیتال، بخوانید.
مفهوم حجم در معاملات تحلیل تکنیکال
مفهوم حجم در معاملات تحلیل تکنیکال؛ حجم معاملات معیاری از میزان معامله یک دارایی مالی معین در یک دوره زمانی برای سهام، حجم با تعداد سهام معامله شده در صرافی ارز دیجیتال اندازه گیری میشه. برای قراردادهای آتی و اختیار معامله، حجم بر اساس تعداد قراردادهایی است که دست به دست شده اند. معامله گران برای تعیین نقدینگی به حجم نگاه می کنند و تغییرات حجم را با شاخص های فنی ترکیب می کنند تا تصمیمات معاملاتی بگیرند. ادامه مطلب را در مقاله مفهوم حجم در معاملات تحلیل تکنیکال، بخوانید.
شاخص ماینر رزرو miner reserve چیست؟
شاخص رزرو یکی از مهم ترین شاخص های بازار ارز دیجیتال هستش که می تونین از اون برای پیش بینی آینده ارز های مختلف استفاده کنین. این نوع شاخص، میزان ارزهای دیجیتال و یا به نوعی دارایی ماینر هارو نشون میده و میتونه کمک بزرگی در شناخت ارز های دیجیتال باشه. شاید براتون سوال باشه که چطور میشه از طریق بررسی والت ماینرها به پیش بینی خوبی از ارزهای دیجیتال رسید؟ ادامه مطلب را در مقاله شاخص ماینر رزرو miner reserve چیست، بخوانید.
پامپ و دامپ چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن فعالیت داشته باشین، احتمال اسم پامپ و دامپ رو شنیدین و خواستین که اطلاعاتی در مورد این مفاهیم به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که پامپ و دامپ چیست؟ بهتره بدونین مفهوم پامپ و دامپ در بازار ارزهای دیجیتال از معدود مفاهیمی هست که برای درک اون نیاز به داشتن تجربه زیاد در بازار کریپتوکارنسی ها ندارین. بلکه شما می تونین با نگاه کردن به چارت های قیمت ارزهای دیجیتال به راحتی پامپ و دامپ رو ببینین. کندل استیک نیز متدوال ترین روش برای نمایش روند تغییر قیمت هست و هرچقدر ارتفاع یه کندل بیشتر باشه، تغییر قیمت بیشتر میشه. ادامه مطلب را در مقاله پامپ و دامپ چیست، بخوانید.
لیکویید شدن liquidation چیست و چگونه می توان از آن جلوگیری کرد؟
لیکویید شدن در بازار ارز دیجیتال به معنای بسته شدن حساب معاملاتی و اعطای تمامی دارایی های باقی مانده به طلبکار ها و سهامداران هستش. همونطور که میدونین، شرکت های فیزیکی در دنیای عادی، در صورتی که نتونن پرداخت های خودشون رو به موقع انجام بدن، دچار ورشکستگی میشن. این امر در بازار ارز دیجیتال هم پیش میاد. زمانی که کاربر، توانایی پرداخت هزینه ها رو نداشته باشه، ورشکست میشه و تمام دارایی اون به افراد مدعی انتقال داده میشه. یکی از ویژگی های بازار ارز دیجیتال این هستش که نوسان قیمت بسیار زیادی داره، به همین دلیل میشه گفت آماده لیکویید شدن هستش. شاید براتون سوال باشه که لیکویید شدن در چه زمانی اتفاق میفته؟ معمولا در بازار ارز دیجیتال، با کاهش ناگهانی قیمت یک ارز، صرافی ها به طور خودکار ارز کاهش یافته رو حذف می کنن. ادامه مطلب را در مقاله لیکویید شدن liquidation چیست و چگونه می توان از آن جلوگیری کرد، بخوانید.
انواع تحلیل در بازار ارزهای دیجیتال کدامند؟
اگه می بینین که بعضی از تریدرها و معامله گران همیشه سود زیادی از معاملات خودشون به دست میارن، این به شانس اون ها بستگی نداره. معامله گران حرفه ای زمان های زیادی رو صرف یادگیری روش های تحلیل ارز دیجیتال کردن. به این ترتیب هیچ ارز دیجیتالی رو بدون آنالیز و بررسی خرید و فروش نمی کنند. تحلیل های مختلفی که در طول زمان برای بازارهای سرمایه به خصوص بازار ارزهای دیجیتال به وجود اومدن به کاهش خطر سرمایه گذاری کمک زیادی می کنند. در ادامه به معرفی انواع تحلیل در بازار ارز دیجیتال می پردازیم. ادامه مطلب را در مقاله انواع تحلیل در بازار ارزهای دیجیتال کدامند، بخوانید.
معاملات مارجین در ارزهای دیجیتال چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم معاملات مارجین رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واسه شما هم پیش اومده باشه که معاملات مارجین چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که معاملات مارجین یا Margin Trading به شما امکان باز کردن یه پوزیشن معاملاتی با استفاده از اهرم ها رو میده. در اصل شما در معاملات مارجین می تونین تا چندین برابر سرمایه خودتون رو با استفاده از اهرم ها از صرافی قرض بگیرین و به این ترتیب سودهای زیادی به دست بیارین. البته توجه داشته باشین که با افزایش اهرم میزان ریسک معاملات هم زیاد میشه. ادامه مطلب را در مقاله معاملات مارجین در ارزهای دیجیتال چیست، مطالعه کنید.
تایم فریم چیست و چه کاربردی در تحلیل تکنیکال دارد؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم تایم فریم یا بازه زمانی رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واسه شما هم پیش اومده باشه که تایم فریم چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که تایم فریم مدت زمانی هست که به عنوان معیار تشکیل و آپدیت نمودارها در بازارهای مالی استفاده میشه. مثلا در تایم فریم روزانه هر کندل از نمودار شامل اطلاعات قیمتی 1 روزه هست. به این معنی که همه اطلاعات قیمت ها در یه روز معاملاتی به عنوان معیار اطلاعات هر کندل استفاده میشه. ادامه مطلب را در مقاله تایم فریم چیست و چه کاربردی در تحلیل تکنیکال دارد، مطالعه کنید.
چگونه روند بازار ارزهای دیجیتال را تشخیص دهیم؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال وتحلیل تکنیکال و پرایس اکشن فعالیت داشته باشین، احتمالا در روندهای قیمتی مختلفی قرار گرفتن و معامله های متعددی انجام دادین. شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که روندهای مختلف در بازار کریپتو کدامند؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که بازار ارزهای دیجیتال می تونه روندهای قیمتی مختلفی رو پیش رو بگیره. به همین دلیل معامله گران و تریدرها همواره سعی می کنند تا روند بازار رو تشخیص بدن. به همین منظور ما سعی می کنیم در این بخش از مقاله، روندهای مختلف در بازار کریپتو رو مورد بررسی قرار بدیم. ادامه مطلب را در مقاله چگونه روند بازار ارزهای دیجیتال را تشخیص دهیم، بخوانید.
انواع بازار در ارزهای دیجیتال کدامند؟
استفاده از تحلیل تکنیکال در نمودارها، یکی از بهترین روش ها برای پیش بینی شرایط بازار و تعیین استراتژی ورود یا خروج به اون هست. تحلیل تکنیکال ویژگی های مختلفی داره که یادگیری اون ها می تونه نقشی کلیدی در سرمایه گذاری های کاربران داشته باشه. یکی از مفاهیمی که در تحلیل تکنیکال باهاش روبرو میشین، روند یا Trend هست. روند جهت کلی بازار در یه بازه زمانی مشخص هست. به عبارت دیگه، روندها از افت و خیز قیمت ها تشکیل میشن و جهت این افت و خیزها روند بازار رو تعیین می کنند. روندها می تونن هم صعودی و هم نزولی باشن که به ترتیب مربوط به بازارهای صعودی و نزولی هست. ادامه مطلب را در مقاله انواع بازار در ارزهای دیجیتال کدامند، بخوانید.
تفاوت تحلیل تکنیکال با تحلیل فاندامنتال
حضور و فعالیت در بازارهای مختلف مالی مانند ارزهای دیجیتال، فارکس و صرافی ارز دیجیتال... نیازمند شرکت در دوره های تخصصی و آموزش و کسب مهارت های لازم هست و نکته قابل اهمیت برای موفقیت در این حوزه ها، کسب دانش و توانایی لازم هست. چه بسا افرادی با سرمایه های کلان وارد بازاهای مالی شدن و فعالیت خودشون رو بدون داشتن مهارت و دانش کافی در رابطه با معامله و سرمایه گذاری شروع کردن و سرمایه شون رو از دست دادن. بنابراین برای سرمایه گذاری و فعالیت در تمام بازارهای مالی باید مهارت و دانش کافی کسب کرد. نکته قابل توجه برای مقایسه دو یا چند چیز کسب اطلاعات کافی درباره آنها است، بنابراین در مقاله تفاوت تحلیل تکنیکال با تحلیل فاندامنتال قصد داریم به معرفی و بررسی تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال و تفاوت این دو تحلیل بپردازیم. ادامه مطلب را در مقاله تفاوت تحلیل تکنیکال با تحلیل فاندامنتال، بخوانید.
استاپ لاس(Stop Loss) چیست و چه اهمیتی دارد؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال، تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم استاپ لاس یا Stop Loss رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که استاپ لاس چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که استاپ لاس در واقع سوپاپ اطمینانی برای پیشگیری از هدر رفت و خسارت به ارزهای دیجیتال معامله گران محسوب میشه. این سرویس معمولا برای تعیین زمان مناسب خروج از معاملات توسط معامله گرانی که در بازارهای مالی با دیدگاه کوتاه مدت و میان مدت فعالیت می کنند کاربرد داره. شما هم می تونین با استفاده از این ابزار جلوی ضرر بیشتر معاملات خودتون رو بگیرین. ادامه مطلب را در مقاله استاپ لاس(Stop Loss) چیست و چه اهمیتی دارد، مطالعه کنید.
بهترین الگوهای تکنیکال برای ترید ارزهای دیجیتال
همونطور که گفتیم، تحلیل تکنیکال الگوهای مختلفی داره که هر کدوم از اون ها به شیوه خودشون و البته تقریبا مشابه همدیگه، حرکات قیمت ارزهای دیجیتال در بازار کریپتو رو نشون میدن. بازار کریپتوکارنسی اتفاقات غیرقابل پیش بینی رو رقم می زنن. از این رو برای حضور در یه ترید موفقیت آمیز و سودآور باید مناسب ترین الگوی قیمت در تحلیل تکنیکال مورد استفاده قرار بگیره. اگه می خواهین به عنوان سرمایه گذار وارد بازار ارزهای دیجیتال بشین، باید این الگوها رو به درستی بشناسین. به همین منظور ما سعی می کنیم در این بخش از مقاله به معرفی بهترین الگوهای نمودار ارزهای دیجیتال بپردازیم تا با این الگوها آشنا بشین. ادامه مطلب را در مقاله بهترین الگوهای تکنیکال برای ترید ارزهای دیجیتال، بخوانید.
تقاطع طلایی(Golden Cross) در تحلیل تکنیکال چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم تقاطع طلایی یا Golden Cross رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که الگوی تقاطع طلایی چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که هر زمان میانگین متحرک کوتاه مدت، میانگین متحرک بلند مدت رو به سمت بالا قطع کنه، تقاطع طلایی اتفاق می افته. این رویداد برای تریدرها دارای یه پیام هست که باید منتظر یه حرکت صعودی قوی برای دارایی های خود باشن. از اونجایی که شاخص هاص بلند مدت ارزش بیشتری دارن، تقاطع طلایی نشون دهنده یه بازار صعودی قریب الوقوع هست و با افزایش حجم معاملات تقویت میشه. ادامه مطلب را در مقاله تقاطع طلایی(Golden Cross) در تحلیل تکنیکال چیست، بخوانید.
سفارش محدود یا Limit Order چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم سفارش محدود یا Limit Order رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که سفارش محدود چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که سفارش محدود یا لیمیت اوردر یکی از انواع سفارش های قابل ثبت در معاملات ارزهای دیجیتال هست. این نوع معاملات در بازار ارزهای دیجیتال از محبوبیت بالایی برخوردار هستن. در این روش شخص معامله کننده یا تریدر می تونه علاوه بر قیمت بازار، قیمت مورد نظر خودش رو برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال خودش مشخص کنه. ادامه مطلب را در مقاله سفارش محدود یا Limit Order چیست، بخوانید.
اندیکاتور چیست و چگونه از آنها می توان استفاده کرد؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم اندیکاتور یا Indicator رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این ابزار به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که اندیکاتور چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که اندیکاتور مجموعه ای از فرمول های ریاضی و اشکال هندسی هستن که در کنار تحلیل نمودار قیمتی خیلی مورد استفاده معامله گران و تریدرها قرار می گیرن. در واقع این فرمول ها شاخص های مختلف رو محاسبه می کنند و در قالب یه نمودار جدید به تحلیلگر در شناخت نقاط مهم تغییر قیمتی سهم یا پیش بینی روند قیمتی کمک می کنه. اندیکاتورها با تغییرات قیمتی سهم یا تغییرات در حجم معاملات سروکار داره و روابط و فرمول های ریاضی استفاده شده در اون ها این پارامترها رو در نظر می گیرن. ادامه مطلب را در مقاله اندیکاتور چیست و چگونه از آنها می توان استفاده کرد، مطالعه کنید.
فیبوناچی چیست؟ و علت استفاده از آن در تحلیل تکنیکال چیست؟
فیبوناچی دنباله اعدادی ادامه دار(0،1،1،2،3،5،8،13،21...) هست که توسط شخصی به اسم لئوناردو فیبوناچی کشف شد. اعداد فیبوناچی با(0و1) شروع میشه و در اون به جز دو عدد اول(0و1)، عدد بعدی از مجموع دو عدد قبلی به دست میاد. فیبوناچی در بازارهای مالی یه معیار معتبر برای تشخیص قیمت های احتمالی در آینده محسوب میشه. ما می خواهیم در این مطلب از سری مقالات صرافی ارز دیجیتال نحوه پیدایش سری فیبوناچی و کاربردهای اون در تحلیل تکنیکال را توضیح بدیم. ادامه مطلب را در مقاله فیبوناچی چیست؟ و علت استفاده از آن در تحلیل تکنیکال چیست، بخوانید.
نمودار قیمت چیست و چه کابردی در تحلیل تکنیکال دارد؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن یا سایر بازارهای مالی فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم نمودار یا چارت قیمتی رو شنیدین، خواستین تا اطلاعاتی درباره این ابزار به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که نمودار قیمت چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که منظور از چارت قیمت، نمودارهایی هست که میزان افزایش قیمت، رشد ارز دیجیتال، نزول رمزارز و کلیه عملکرد کوین یا توکن رو در بازه زمانی مشخص به شما نشون میده. با استفاده از نمودار قیمت علاوه بر اینکه میشه وضعیت ارز دیجیتال از گذشته تا الان رو متوجه شد، این امکان هم وجود داره که با تحلیل کردن چارت ارز دیجیتال مورد نظر، آینده اون ارز رو هم پیش بینی کرد. ادامه مطلب را در مقاله نمودار قیمت چیست و چه کابردی در تحلیل تکنیکال دارد، بخوانید.
معرفی بهترین ابزارهای تحلیل ارز دیجیتال
شما با کمک نرم افزارها و ابزارهای تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال می تونین روند قیمتی رمزارزها رو شناسایی کنین و معاملات پرسودی انجام بدین. ابزارهای زیادی وجود دارن که شما باید با بررسی فاکتورها و ویژگی های گفته شده، بهترین ابزار تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال رو انتخاب کنین. به همین منظور ما سعی می کنیم در این بخش از مقاله به معرفی بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال بپردازیم. ادامه مطلب را در مقاله معرفی بهترین ابزارهای تحلیل ارز دیجیتال، بخوانید.
معاملات فیوچرز(Futures) چیست و چگونه انجام می شود؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم معاملات فیوچرز یا Futures رو شنیدین و خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که معاملات فیوچرز چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که معاملات فیوچرز روشی برای کسب سودروی قیمت دارایی ها از جمله رمزارزها، بدون داشتن مالکیت واقعی اون هاست. معاملات آتی ارز دیجیتال همانند فیوچرز سهام و کالا، به کاربران اجازه میدن تا روی قیمت ارز دیجیتال در آینده شرط بندی کنند. شما هم می تونین با استفاده از معاملات فیوچرز، از نوسانات قیمتی رمزارزها سود به دست بیارین. ادامه مطلب را در مقاله معاملات فیوچرز(Futures) چیست و چگونه انجام می شود، بخوانید.
نمودار عمق بازار(Market Depth) چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم نمودار عمق بازار یا Market Depth رو شنیدین، خواستین تا اطلاعاتی در مورد این ابزار به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که نمودار عمق بازار چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که نمودار عمق بازار، چارتی هست که عرضه و تقاضای موجود در بازار رو در قیمت های مختلف نشون میده. به عبارت دیگه، عمق بازار تراکم سفارش های خرید و فروش ثبت شده یه دارایی در هر سطح از قیمت هست. دسترسی به نمودار عمق بازار در ارزهای دیجیتال به تریدر یا سرمایه گذار دید یا نگرش خوبی در سطوح مقاومت و حمایت میده. ادامه مطلب را در مقاله نمودار عمق بازار(Market Depth) چیست، بخوانید.
حمایت و مقاومت در تحلیل تکنیکال چیست؟
شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که حمایت و مقاومت در تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که سطوح حمایت و مقاومت یکی از مفاهیم موثر و ابزارهای پرقدرت تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی به خصوص بازار ارزهای دیجیتال هست. به طور کلی، سطح حمایت از ریزش قیمت و سطح مقاومت از افزایش قیمت ارزهای دیجیتال یا دارایی های مالی جلوگیری می کنه. این مفهوم خیلی ساده و در عین حال دارای اطلاعات ارزشمندی از رفتار و احساسات بازیگرهای بازارهای مالی هست. در دنیای بازارهای سرمایه، تحلیلگرها و تریدرها از روش های مختلفی برای تشخیص سطوح حمایت و مقاومت استفاده می کنند. ادامه مطلب را در مقاله حمایت و مقاومت در تحلیل تکنیکال چیست، بخوانید.
عرضه و تقاضا چیست و چه کاربردی در بازار کریپتو دارد؟
شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که عرضه و تقاضا در تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که عرضه و تقاضا چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که عرضه و تقاضا عنصری تعیین کننده در بازار ارزهای دیجیتال هست که شناخت و پیروی از قواعد اون، راه موفقیت در این بازار هست. پیچیدگی بازار ارزهای دیجیتال در نگاه اول ممکنه کمی گیج کننده باشه، ولی بعد از شناخت فنون کاربردی، علاوه بر کمتر شدن خطر در معاملات، برآیند کار رو پربارتر می کنه. شناخت رفتار بازار ارزهای دیجیتال می تونه این شانس رو به شما بده تا با ریسک کمتر، مطمئن و مصمم تر نسبت به معاملاتی که در پیش دارین، تصمیم بگیرین. ادامه مطلب را در مقاله عرضه و تقاضا چیست و چه کاربردی در بازار کریپتو دارد، بخوانید.
کراس اوور(Cross Over) در تحلیل تکنیکال چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن فعالیت داشته باشین، احتمالا اسم کراس اور رو شنیدین، خواستین تا اطلاعاتی در مورد این مفهوم به دست بیارین و شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که کراس اور چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که کراس اور نقطه ای از نمودار معاملاتی یا چارت قیمتی ارزهای دیجیتال هست که در اون قیمت با یه اندیکاتور تکنیکال یا دو اندیکاتور تکنیکال همدیگه رو قطع می کنند. از کراس اورها برای پیش بینی عملکرد یه ابزار مالی و یا پیش بینی تغییرات قیمتی در روند مثل برگشت روند یا بریک اوت ها استفاده میشه. ادامه مطلب را در مقاله کراس اوور(Cross Over) در تحلیل تکنیکال چیست، بخوانید.
واگرایی در ارز دیجیتال چیست؟
تحلیل تکنیکال یکی از تحلیل های مهم و پرکاربرد در بازارها مالی هست. یکی از موضوعات پرکاربرد و محبوب آموزش ارز دیجیتال، واگرایی در تحلیل تکنیکال هست. همون طور که از اسم واگرایی مشخصه؛ زمانی رخ میده که جهت روند سهم با جهت روند یک اندیکاتور خاص مطابقت نداشته باشه. این اتفاق نشانه ای هست برای معامله گران که با استفاده از این نشانه قادر هستن کسب سود کنن و یا خود رو از ضررهای حتمی نجات بدن. در برخی از مواقع تغییر روند بازار طوری هست که بازار رو از نقطه اوج به کف میرسونه و با واگرایی این اتفاقات قابل پیش بینی هستن. از این رو توجه به هشدار واگرایی ضروری هست. ادامه مطلب را در مقاله واگرایی در ارز دیجیتال چیست، بخوانید.
تقاطع مرگ در تحلیل تکنیکال چیست؟
شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که تقاطع مرگ در تحلیل تکنیکال چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که تقاطع مرگ الگوی نموداری در تحلیل تکنیکال هست که پتانسیل احتمالی عرضه بالا و کاهش قیمت ها رو نشون میده. تقاطع مرگ هنگامی روی نمودار دیده میشه که میانگین متحرک کوتاه مدت، میانگین متحرک بلند مدت رو قطع کرده و از اون پایین تر برود. عموما رایج ترین میانگین های متحرکی که در این الگو استفاده میشن میانگین های متحرک 50 روزه و 200 روزه هستن. اندیکاتور تقاطع مرگ در پیش بینی بعضی از شدید ترین بازارهای خرسی یک قرن گذشته در سال های 1929، 1938، 2008 موفق و قابل اعتماد عمل کرده. سرمایه گذرانی که در ابتدای این بازارهای خرسی از بازار سهام خارج شدن تونستن جلوی زیان هنگفت رو بگیرن، حتی در بازار آشفته دهه 30 میلادی که قیمت ها تا 90 درصد افت داشت. ادامه مطلب را در مقاله تقاطع مرگ در تحلیل تکنیکال چیست، بخوانید.
معرفی مهم ترین الگوهای کلاسیک تحلیل تکنیکال
شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که الگوی کلاسیک چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که در تحلیل تکنیکال ابزارها و تکنیک های مختلفی برای تجزیه و تحلیل بازارها وجود دارن که هر کدوم از اون ها بر اساس اصولی از تحلیل تکنیکال به وجود اومدن و هدف اون ها تشخیص روند قیمت و همچنین میزان رشد یا نزول اون هست. الگوهای کلاسیک تحلیل تکنیکال یکی از اولین ابزارهای درست شده برای تحلیل قیمت ارزهای دیجیتال هست که از هندسه تغییرات قیمت برای تحلیل وضعیت استفاده می کنند. ادامه مطلب را در مقاله معرفی مهم ترین الگوهای کلاسیک تحلیل تکنیکال، بخوانید.
چگونه با اندیکاتور مکدی(MACD) سود کسب کنیم؟
شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که اندیکاتور مکدی چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که اندیکاتور مکدی یا MACD یکی پرکاربردترین اندیکاتورها در تحلیل تکنیکال هست که بیشتر تحلیلگران و تریدرهای بازار ارزهای دیجیتال از این اندیکاتور برای پیش بینی روند بازار استفاده می کنند. بنابراین، برای یه تکنیکالیست خیلی ضروری هست که این اندیکاتور رو بشناسه و بتونه از اون در تحلیل های خودش استفاده کنه. این اندیکاتور توسط شخصی به اسم جرالد بی اپل ایجاد شده و در سال 1970 معرفی شد و بعد از اون افراد دیگه ای اون رو کامل تر کردن. ادامه این مطلب را در مقاله چگونه با اندیکاتور مکدی(MACD) سود کسب کنیم، بخوانید.
وین ریت(Win Rate) چیست و چگونه محاسبه می شود؟
شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که وین ریت چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که وین ریت یا Win Rate یکی از مهم ترین پارامترها برای ارزیابی یه استراتژی معاملاتی هست. به این صورت که بالا بودن وین ریت در یه استراتژی معاملاتی به شما میگه که در این برنامه اشتباهات رفتاری و ضرر وارده پایین هست و به همین دلیل باید اون برنامه معاملاتی رو ادامه بدین. جالب اینجاست که بدونین وین ریت(Win Rate) یا درصد موفقیت در تحلیل تکنیکال به ما نشون میده که چند درصد از معاملات ما منجربه سود میشه. وین ریت به صورت درصد مشخص میشه. عموما نرخ برد در معاملات روزانه به کار گرفته میشه و یکی از مهم ترین پارامترها برای ارزیابی استراتژی های معاملاتی به حساب میاد. هرچقدر یه استراتژی نرخ برد بالاتری داشته باشه، به احتمال زیاد سود بیشتری رو هم به همراه داره. باید توجه کرد که وین ریت به معنی تحلیل ها و پیش بینی های درست نیست و ممکنه شخصی بازاری رو صعودی پیش بینی کنه ولی در نقطه ای که وارد معامله خرید شده، حد ضرر اون بعد از نزول کم قیمت فعال بشه و اون محتمل ضرر میشه. ادامه مطلب را در مقاله وین ریت(Win Rate) چیست و چگونه محاسبه می شود، بخوانید.
شاخص پوئل(Puell Multiple) چیست و چه کاربردی دارد؟
شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که شاخص پوئل چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که شاخص پوئل یا Puell Multiple توسط شخصی به اسم دیوید پوئل به وجود اومده که درآمد ماینرهای بیت کوین رو نسبت به قیمت بیت کوین تجزیه و تحلیل می کنند. به عبارت دیگه، شاخص پوئل مشخص می کنه که چه زمانی ماینرها به منظور محاسبه سود به دست اومده از همکاری در شبکه بیت کوین، به صورت دسته جمعی اقدام به فروش می کنند. این شاخص با تقسیم میزان ارزش روزانه بیت کوین هایی که جدیدا ماین شدن بر ارزش صدور روزانه بیت کوین با میانگین متحرک 365 روز محاسبه و به دست میاد. ادامه مطلب را در مقاله شاخص پوئل(Puell Multiple) چیست و چه کاربردی دارد، بخوانید.
تحلیل زمانی چیست و چه کاربردی دارد؟
احتمالا این سوال واستون پیش اومده باشه که تحلیل زمانی چیستدر تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که تحلیل زمانی یکی از بهترین و مهم ترینن ابزارهای تحلیلگران و تریدرهای بازار هست که به کمک اون می تونن اطلاعات مفیدی رو از بازار استخراج کنند تا توسط این اطلاعات و با پیش بینی بازار سود معاملات خودشون رو چند برابر کنند. به عبارت دیگه، منظور از تحلیل زمانی بررسی و تجزیه تحلیل وضعیت یه ارز دیجیتال در بازه های زمانی مختلف هست. طی این بررسی، الگوهایی طی زمان مشخص میشن که تعمیم دادن اون ها به آینده به پیش بینی وضعیت بازار کمک می کنه و تریدر با انجام معامله سود زیادی به دست میاره. ادامه مطلب را در مقاله تحلیل زمانی چیست و چه کاربردی دارد، بخوانید.
چگونه می توانیم با کندل ها معامله کنیم؟
احتمالا این سوال واستون پیش اومده باشه که کندل در تحلیل تکنیکال چیست و چه کاربردی داره؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که کندل ها یکی از مهم ترین و پرکاربردترین ابزارها در تحلیل تکنیکال هستن که تریدرها و تحلیلگران با استفاده از اون ها می تونن روند ارزهای دیجیتال و سایر دارایی های مالی رو شناسایی کنند. در اصل کندل ها همه اطلاعات و داده های قیمتی مورد نیاز در یه بازه زمانی خاص رو منعکس می کنند. اجزای اصلی کندل ها، بدنه و سایه هست و شامل 4 معیار اصلی قیمت هست. ادامه مطلب را در مقاله چگونه می توانیم با کندل ها معامله کنیم، بخوانید.
برنامه سرمایه گذاری سیستماتیک(SIP) چیست؟
احتمالا این سوال واستون پیش اومده باشه که برنامه سرمایه گذاری سیستماتیک چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که برنامه سرمایه گذاری سیستماتیک یا SIP راه و روش سرمایه گذاری در بازارهای مالی مثل بازار ارزهای دیجیتال هست که به وسیله صندوق های سرمایه گذاری مشترک معرفی میشه که در اون میشه به جای سرمایه گذاری یکجا، مبلغ ثابتی رو در یه ایده صندوق سرمایه گذاری مشترک در بازه های زمانی منظم، مثلا یبار در ماه یا هر سه ماه یبار سرمایه گذاری کرد. ادامه مطلب را در مقاله برنامه سرمایه گذاری سیستماتیک(SIP)چیست، بخوانید.
کندل استیک یا نمودار شمعی چیست؟
آیا می دونین کندل استیک چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که کندل استیک یا Candle Stick یه معنی نمودار شمعی و در واقع نمودار قیمتی هست که قیمت های بالا، پایین، باز شدن و بسته شدن یه ارز دیجیتال رو در یه بازه زمانی مشخص به تریدرها و معامله گران نشون میده. کندل استیک به وسیله شخصی به اسم هم ما ایجاد شد و به همین دلیل اون به پدر الگوهای کندل استیک معروف شد. با توجه به گفته این شخص، کندل استیک ها زبان بازار هستن و اگه دانش خوندن اون ها رو یاد بگیرین، می فهمین که بازار چه چیزی به شما میگه. ادامه مطلب را در مقاله کندل استیک یا نمودار شمعی چیست، بخوانید.
شاخص میانگین متحرک چیست و چه کاربردی دارد؟
آیا می دونین شاخص میانگین متحرک چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که شاخص میانگین متحرک یا Moving Average یکی از شاخص های فنی در تحلیل تکنیکال هست که میانگین قیمت تعدادی کندل از قبل مشخص شده رو به تریدرها و معامله گران نشون میده. مثلا، میانگین متحرک 50 روه، میانگین قیمت 50 کندل روزانه آخر رو حساب می کنه. واسه مشخص کردن میانگین متحرک قیمت در این اندیکاتور، قیمت بسته شدن هر کندل در نظر گرفته میشه. شما می تونین با استفاده از شاخص میانگین متحرک(MA) رمز ارزهای مورد نظر خودتون رو تحلیل کرده و قیمت اون ها رو پیش بینی کنین. ادامه مطلب را در مقاله شاخص میانگین متحرک چیست و چه کاربردی دارد، بخوانید.
سایت گلس نود(Galssnode) چیست؟
شاید این سوال واستون پیش اومده باشه که سایت گلس نود چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که سایت گلس نود Glassnode یکی از بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال و ارائه دهنده اطلاعات و داده های درون شبکه های بلاک چین هست که داده های دقیقی رو به کمک تحلیل آن چین به کاربران خودش ارائه میده. با استفاده از تحلیل های آن چین، جریان سرمایه در شبکه های بلاک چینی تجزیه و تحلیل میشه و به همین دلیل اطلاعات و داده های خیلی دقیقی رو نسبت به سایت های دیگه به شما ارائه میده. شما می تونین واسه دسترسی به داده های موجود در شبکه های بلاک چینی واسه تحلیل آن چین، از امکانات و قابلیت های سایت گلس نود استفاده کنین. ادامه مطلب را در مقاله سایت گلس نود(Galssnode) چیست، مطالعه کنید.
اسیلاتور(Oscillator) چیست و چه کاربردی دارد؟
آیا می دونین اسیلاتور چیست؟ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که اسیلاتور یا Oscillator شاخص نموداری هست که در شناسایی شرایط اشباع خرید یا فروش یه ارز دیجیتال در بازار کریپتو و تحلیل تکنیکال به تریدرها و معامله گران کمک می کنه. در حال حاضر کاربران بازار رمز ارزها، اسیلاتورها رو در مواردی مثل تشخیص حداکثری دامنه نوسانات، واگرایی و نقاط ورود و خروج مورد استفاده قرار میدن. اسیلاتورها به نوبه خودشون از میزان اطمینان بالایی برخوردار هستن، ولی نباید یادمون بره که در معاملات هیچ ابزاری 100 درصد تضمینی و دقیق نیست. ادامه مطلب را در مقاله اسیلاتور(Oscillator) چیست و چه کاربردی دارد، بخوانید.
خط روند(Trendline) در تحلیل تکنیکال چیست؟
خط روند یا Trenline به خطی در نمودار قیمتی ارزهای دیجیتال گفته میشه که جهت حرکت قیمت و سرعت اون رو واسه تریدرها و معامله گران نشون میده. هر خط روند با اتصال حداقل 2 کف یا سقف قیمتی ترسیم میشه که به ترتیب نشون دهنده روند صعودی و روند نزولی هست. واسه موفقیت در بازار ارزهای دیجیتال فقط کافیه تا معاملات خودتون رو در جهت روند فعلی انجام بدین. چون با توجه به عدم تمایل قیمت ها به تغییر روند خود، روند فعلی بازار تا اعمال یه فاکتور بادارنده خارجی پابرجا هست. ادامه مطلب را در مقاله خط روند(Trendline) در تحلیل تکنیکال چیست، بخوانید.
پرایس اکشن اسمارت مانی چیست و چه کاربردی دارد؟
شاید واستون جالب باشه که بدونین پرایس اکشن اسمارت مانی(Smart Money) یکی از روش های تجزیه و تحلیل و تحلیل تکنیکال بازار ارزهای دیجیتال هست که شما می تونین با استفاده از این روش قیمت رمز ارزها رو پیش بینی کنین و معاملات پرسودی انجام بدین. همچنین پرایس اکشن اسمارت مانی این امکان رو به تریدرها و معامله گران میده تا زمان خرید و فروش نهنگ های کریپتو و موسسه های بزرگ رو تشخیص بدن. اسمارت مانی دقیقا کپی تریدرهای افراد بزرگ در بازار رمز ارزهاست. پول هوشمند به سرمایه ای گفته میشه که سرمایه گذاران نهادی، بانک های مرکزی و سایر متخصصان یا موسسه های مالی اون رو کنترل می کنند. ادامه مطلب را در مقاله پرایس اکشن اسمارت مانی چیست و چه کاربردی دارد، بخوانید.
پیش بینی روند بازار ارزهای دیجیتال با تحلیل تکنیکال
همونطور که گفته شد، تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال خیلی پیچیده و سردرگم کننده هست. تریدرها و معامله گران می تونن با استفاده از تحلیل نمودارهای قیمت، بهترین نقاط خرید و فروش رمز ارزها رو پیدا کنند. این نمودارها که با اسم نمودارهای ژاپنی معروف میشن، قیمت ارز دیجیتال رو در برابر دلار آمریکا نشون میدن. تحلیلگر پیشگو نیست، بلکه تحلیلگر فقط احتمالات رو بررسی می کنه و سعی می کنه تا قوی ترین روندهای بازار رو تشخیص بده. بعدا مطابق این احتمالات استراتژی معاملاتی خود، زمان خرید، حد ضرر و.... رو تنظیم می کنه. در واقع میشه روش های تحلیلی رو در 3 مورد جستجو کرد. ادامه مطلب را در مقاله پیش بینی روند بازار ارزهای دیجیتال با تحلیل تکنیکال، بخوانید.
بررسی علل لیکوئید شدن 300 میلیون دلاری در بازار ارز دیجیتال
توجه داشته باشید، همزمان با ریزش 7 درصدی قیمت بیت کوین(BTC)، موقعیت های معاملاتی زیادی لیکوئید شدند و جمعا 300 میلیون دلار از دارایی های کاربران از دست رفتند. بزرگ ترین ارز دیجیتال بازار در یک دوره نوسانات جدید به سطح 40 هزار دلار سقوط کرد و به پایین ترین سطح خود در یک هفته گذشته رسید؛ اما دلایل نوسانات بازار ارزهای دیجیتال چیست؟ این مسئله باعث شد تا پوزیشن های تریدرها لیکوئید شوند. تریدرهایی که بدون تحلیل وارد پوزیشن های معاملاتی شده بودن، به دنبال این ریزش دارایی ها و سرمایه های خودشان را از دست دادند. ادامه مطلب را در مقاله بررسی علل لیکوئید شدن 300 میلیون دلاری در بازار ارز دیجیتال، بخوانید.
چرا مدیر عامل شرکت متاکو از سمت خود کناره گیری می کند؟
توجه داشته باشید که مدیر عامل شرکت متاکو که متعلق به ریپل است، از سمت مدیر عاملی خود کناره گیری می کند. ریپل شرکت بلاک چین متاکو را در ماه می 2023 به مبلغ 250 میلیون دلار به عنوان بخشی از تلاش برای گسترش خدمات حضانت خود خریداری کرد. آدرین ترکانی، مدیر عامل شرکت نگهداری بلاک چین است که 8 سال سابقه فعالیت و مدیریت شرکت متاکو را بر عهده داشت. ادامه مطلب را در مقاله چرا مدیر عامل شرکت متاکو از سمت خود کناره گیری می کند، بخوانید.
الگوی الماس در تحلیل تکنیکال چیست؟
اگر در بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال فعال هستید، احتمالاً نام الگوی الماس را شنیده اید و از خود پرسیده اید که الگو الماس چیست. الگوی الماس نوعی الگو است که معمولاً در بالای بازار اتفاق می افتد و می تواند به معنای نزول بازار باشد. لازم به ذکر است که انواع نمودارهای قیمتی در ارزهای دیجیتال وجود دارد. خطوط روند که کوه ها و دره ها را به هم متصل می کنند شکل الماسی را تشکیل می دهند. الگوی الماس با پیدا کردن قله ای که در وسط نیست و با استفاده از خطوطی که با آن مطابقت دارند برای ایجاد قله ها و دره های بیشتر ساخته میشود. با توجه به این الگو می توانید بفهمید بازار چه کاری انجام می دهد. ادامه مطلب را در مقاله الگوی الماس در تحلیل تکنیکال چیست، بخوانید.
کراس چین رنگو چیست و چگونه کار میکند؟
از آنجا که ارزهای دیجیتال غیرمتمرکز هستند، جابهجایی بین پلتفرم های مختلف هنگام سرمایهگذاری آسان نیست، برای مثال کیف پول های رمزنگاری، راه حل های زنجیره ایکس و غیره. این باعث میشود صنعت کریپتو برای مبتدیان مناسب نباشد. ابزاری وجود دارد که به شما امکان می دهد از ابزارهای مالی مختلف در یک مکان استفاده کنید. رنگو یکی از این نمونه هاست. این نوع عملیات شامل چندین پل بلاک چین، چندین کیف پول رمزنگاری و حتی یک صرافی مرکزی با کارمزدهای مختلف خواهد بود. با صرافی Rango، میتوانیم با یک برنامه مبتنی بر بلاک چین و یک کیف پول چند زنجیره ای مانند Metamask، یک ارز دیجیتال را در یک بلاک چین متفاوت خریداری کنیم. بهترین اندیکاتورها در تحلیل تکنیکال برای معامله گری وجود دارد که می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید. ادامه مطلب را در مقاله کراس چین رنگو چیست و چگونه کار میکند، بخوانید.
بررسی سطوح مقاومتی ریپل آیا ریپل از این مقاومت ها عبور میکند؟
توجه داشته باشید که قیمت ریپل(XRP) به آرامی بالاتر از منطقه 0.52 دلار حرکت می کند. اکنون با موانعی نزدیک به 0.53 دلار روبرو است و ممکن است در کوتاه مدت کاهش یابد. ریپل در حال تلاش برای افزایش دوباره بالای منطقه 0.52 دلار است. قیمت اکنون بالای 0.52 دلار معامله می شود و در نمودار ساعتی جفتی XRP/USD زیر خط روند صعودی با پشتیبانی .0.52 دلار شکسته شد. قبل از اینکه گاوها دوباره ظاهر شوند، این جفت می تواند به سمت حمایت 0.5220 دلاری اصلاح شود. ادامه مطلب را در مقاله بررسی سطوح مقاومتی ریپل آیا ریپل از این مقاومت ها عبور میکند، بخوانید.
آشنایی با شاخص MVRV بیتکوین و کاربرد آن در تحلیل بازار
شاخص MVRV Z-Score در تحلیل تکنیکال، ابزاری است که تفاوت بین قیمت بیت کوین و ارزش واقعی آن (Realized Cap) را با تقسیم بر انحراف معیار ارزش بازار محاسبه میکند. این شاخص به تحلیلگران کمک میکند تا بفهمند که آیا بیتکوین در وضعیت حبابی یا در وضعیت زیر ارزش قرار دارد. قیمت بیت کوین به سادگی، مجموع ارزش کنونی بیتکوین در قیمتهای جاری است. در مقابل، ارزش واقعی یک مدل زنجیرهای است که قیمت هر سکه را بر اساس آخرین قیمتی که در بلاکچین جابهجا شده است، محاسبه میکند. این مدل بهجای استفاده از قیمت فعلی برای همه سکهها، از قیمت آخرین انتقال بهعنوان مبنای ارزش استفاده میکند. بنابراین، ارزش واقعی معیاری از سرمایهگذاری اولیه سرمایهگذاران در بیتکوین است. ادامه مطلب را در مقاله آشنایی با شاخص MVRV بیتکوین و کاربرد آن در تحلیل بازار، بخوانید.
تخصیص دارایی چیست و چه مزایایی دارد؟
آیا می دونین منظور از تخصیص دارایی چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که تخصیص دارایی یا Asset Allocation یکی از بهترین استراتژی های معاملاتی در حوزه سرمایه گذاری در بازارهای مالی به ویژه بازار ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال هست که با اهداف شخصی سرمایه گذاران، میزان ریسک پذیری و آینده نگری اون با هدف ایجاد تعادل در میزان ریسک و پاداش توسط تقسیم دارایی ها و ارزهای دیجیتال یه سبد انجام میشه. به عبارت دیگه، این استراتژی فرایند تصمیم گیری هست که در مورد اختصاص پول و سرمایه به بازاری بر اساس دارایی ها سبد سرمایه گذاری به منظور دستیابی به اهدافی مشخص بحث می کنه. ادامه مطلب را در مقاله تخصیص دارایی چیست و چه مزایایی دارد، بخوانید.
آیا معاملات روزانه بهتر است یا سوئینگ تریدینگ؟
سوئینگ تریدینگ در همه بازارهای مالی به ویژه در بازار رمز ارزها مورد استفاده قرار می گیره. معامله گران سوئینگ معمولا از تحلیل تکنیکال واسه پیدا کردن موقعیت های معاملاتی استفاده می کنند. البته این معامله گران ممکنه از تحلیل فاندامنتال هم واسه تشخیص روند بازار ارزهای دیجیتال و تشخیص الگوهای قیمتی در بازار استفاده می کنند. ادامه مطلب را در مقاله آیا معاملات روزانه بهتر است یا سوئینگ تریدینگ، بخوانید.
جمع بندی:
در مقاله تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن چیست؟ اطلاعاتی از جمله مفهوم تحلیل تکنیکال، ویژگی های تحلیل تکنیکال، تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال بیان شد. در ادامه به انواع نمودار قیمتی از جمله نمودار خطی، میله ای و شمعی اشاره و همچنین توضیحاتی راجع به تایم فریم در نمودار قیمتی و حجم معاملات داده شد. در قسمت های بعدی به موضوعات حمایت و مقاومت در تحلیل تکنیکال، روند در تحلیل تکنیکال پرداختیم.
سلام این نمودار ها و اندیکاتور ها و حجم معاملاتی و داده های آنچین و بقیه فاکتور هارو از کجا میشه به صورت آنلاین رصد کرد و ازشون استفاده کرد؟
برای تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن لازم هست که نمودار ها رو رصد کنین و تحلیلهاتون رو در نمودار ها انجام بدین.
آکادمی ارزسنج برای این موضوعات امکانات رایگان زیادی را قرار داده است.
بسیار کامل و جامع و مفید مرسی از صرافی اینانس
پرایسن اکشن یکی از بهترین روش ها برای بررسی بازاره ارز